Grov Löysä

Grov Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali52.80 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7,5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Grov Löysä


2/5

+26

jani9 vuotta 11 kk sitten.
alottelin nuuskaamista tällä joskus 16v sitten,mutta jotenkin kasvoin siitä ulos.nykyään tulee käytettyä pääasiassa göteborgin rapee.grovin maku on melko tupakkamainen mutta ei missään nimessä huonolla tavalla.vielä nykyäänkin ostan sitä välillä fiilistely tarkoituksessa,mutta ei ole göteborgin voittanutta.


5/5

+18

kizor9 vuotta 1 kk sitten.
Itse aina kuivia ja rakeisia löysiä aina kammoksuneena täytyy myöntää että yllätyin positiivisesti. Maku tosiaan on tupakkaan menevä ja kuivan rakeisiuutensa ansiosta pysyy hyvin hyllyllä. Pysyy hyvin huulessa 30-60min ilman suurempia huolia. Ainoa miinus puoli kaikissa rakeisissa nuuskissa on pois otettaessa kun saa sormella kaivaa ylimääräiset takertuneet rönät pois.

5/5

+15

Esna Dryberg8 vuotta 11 kk sitten.
Parasta mitä rahalla saa ja sillähän irtoaa vaikka sitä itteään.


5/5

+11

Pehmeäjänis6 vuotta 11 kk sitten.
Parasta mitä rahalla saa ja rahaa on!

4/5

+10

Masa10 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä koostumus kun on "karkeampi" ei valu ollenkaan ja makukin on hyvä.

5/5

+7

nufnuf7 vuotta 7 kk sitten.
Mielestäni paras löysä ikinä. Puhtaan tupakan hajuinen / makuinen, helpoo ottaa sormilla suoraan. Ei kiinteydy kunnolla, mutta suuntuntuma parempi kuin kumipallo-kamat, ja jos hajoaa niin isomman leikkauksen takia helppoa sylkeä ylimääräiset pois.

5/5

+7

ettanlover8 vuotta 1 kk sitten.
Täydet viisi pinnaa...parasta tähän asti ! Karkeaa ei valu ja pitää muotonsa.rehellistä tupakkaa...

5/5

+7

Knöllimake8 vuotta 4 kk sitten.
KYLLÄ!! Ei moitittavaa.

4/5

+6

Peijooni6 vuotta 10 kk sitten.
Kyl tää ihan asiansa ajaa. Karkeaa oli. Valuma maistuu erittäin tujulle. Kyl tätä Ettanin, Generalin ja Göteborgin kanssa voi verrata samalla viivalla.

5/5

+6

shortshit8 vuotta 8 kk sitten.
Rödan kanssa oma henkilökohtainen suosikki. Mukavasti täydentävät toisiaan ja antaa samalla pientä vaihtelua. Karkeaa, mutta hyvää käsitellä. Maku on tupakka. Eihän siinä muuta tarvita, mausteita käytän sitte ruuanlaitossa. Mitään en tässä tuotteessa muuttais

5/5

+5

Konkari7 vuotta sitten.
On pysynyt rinnallani vuosikymmenten ajat.
Kun elämä riepottelee nii grovia peltsiin perjele!

5/5

+5

SunnySnus7 vuotta 2 kk sitten.
Haju, maku ja koostumus erittäin hyvä. En keksi oikeestaan mitään pahaa sanottavaa täst muuta ku et loppuu kesken.

5/5

+4

Zinffi3 vuotta 6 kk sitten.
Aivan loistavaa löysää. Maku hyvä, ei valuma tai kokkareet haittaa. Tän valuma ei oo ollenkaa kitkerää. Karkea leikkaus joka tuntuu huulessa pehmeältä. Tulee kokonaisena ulos ja pitää muotonsa. Vuosia olen ollut vain Ettan mies, mutta tässä lienee uusi ykkönen. Paha sanoa kumpi vie voiton. Tätä ja Ettania ni ei haittaa vaikka maa jalkojen alla palaisi! 10/5

5/5

+0

Dasboot9 kuukautta sitten.
Grov on ykkönen. Karkea kuten nimi kertoo ja vain ja ainoastaan sitä itseään eli puhdasta tupakkaa Jumalan muodostamassa nuuskamuodossa. Tätä ei voita mikään. Pussinuuskat on pikkutytöille ja pitäisi kieltää lailla.

5/5

+0

Lävande5 vuotta 1 kk sitten.
Ylivoimainen ykkös nuuska ittellä jo reilu parikymmentä vuotta. Ei löydy haastajaa. Jos jostain syystä ei ole grovia hyppysissä(mitä ei oikeastaan koskaan tapahdu) niin sitten ettan. En muuten ymmärrä miks näitä kutsutaan joksikin tykkinuuskaksi- ei sitä nuuskaa millään tykeillä räplätä, se heitetään swedu tyyliin ilman mitään baakkauksia niin sanotusti "elävänä" peukalolla ja etusormella huuleen..

Arvostele Grov Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.