Grov Löysä

Grov Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali52.80 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7,5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Grov Löysä


5/5

+20

Lävande4 vuotta sitten.
Ylivoimainen ykkös nuuska ittellä jo reilu parikymmentä vuotta. Ei löydy haastajaa. Jos jostain syystä ei ole grovia hyppysissä(mitä ei oikeastaan koskaan tapahdu) niin sitten ettan. En muuten ymmärrä miks näitä kutsutaan joksikin tykkinuuskaksi- ei sitä nuuskaa millään tykeillä räplätä, se heitetään swedu tyyliin ilman mitään baakkauksia niin sanotusti "elävänä" peukalolla ja etusormella huuleen..


4/5

+18

Nallihuuli7 vuotta 6 kk sitten.
Maku on vanhaa liittoa, eli miellyttävän tupakkainen. Ei mausteita tähän pöytään, kiitos!

Näitä oli jo silloin kun tätä harrastusta aloittelin ( joskus 90-luvun alussa kun maista ei saanut Ettania, Phusia tai Catchia kummempaa) ruotsinlaivalla muovipurkeissa. Ettania karkeampaa (nimi!) ja miedompaa, mutta mukavaa vaihtelua. Karkeammasta koostumuksesta johtuen ripottaa silloin tällöin mykyjä suuhun, mutta sehän kuuluukin lössinuussin kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.

Kuin vanha, kauan kadoksissa ollut ystävä.

5/5

+14

Pele9 vuotta sitten.
Se kuivin näistä elävistä pyhän kolminaisuuden legendoista, mitä saa laivoilta (Ettan, General, Grov). Toimii kyllä käyttönuuskana aina. Välillä oikein kaipaa Ettanin tykkikäytön jälkeen rakeisesti leikattua Grovia, epämääräisesti sormilla leivottuna huulen alle isona paakkina.. Todella hyvä ja maineensa ansainnut kuiva nuuska. Ei sovi todellakaan aloittelijoille, voidaan puhua itse asiassa aika pappamallin mällistä mitä ES-Jonnet eivät osaa arvostaa..


5/5

+12

Konkari5 vuotta 11 kk sitten.
On pysynyt rinnallani vuosikymmenten ajat.
Kun elämä riepottelee nii grovia peltsiin perjele!

5/5

+11

Pehmeäjänis5 vuotta 10 kk sitten.
Parasta mitä rahalla saa ja rahaa on!

5/5

+8

nufnuf6 vuotta 6 kk sitten.
Mielestäni paras löysä ikinä. Puhtaan tupakan hajuinen / makuinen, helpoo ottaa sormilla suoraan. Ei kiinteydy kunnolla, mutta suuntuntuma parempi kuin kumipallo-kamat, ja jos hajoaa niin isomman leikkauksen takia helppoa sylkeä ylimääräiset pois.

5/5

+6

GENUSNUS7 vuotta 2 kk sitten.
Yksi todella hyvä tykkinuuska, jota tulee aktiivisesti käytettyä Generallin ja Ettanin ohella. Tämä rakeinen ja kuiva löysä menee aina, ei petä koskaan. Täydet pisteet!

5/5

+4

ettanlover7 vuotta sitten.
Täydet viisi pinnaa...parasta tähän asti ! Karkeaa ei valu ja pitää muotonsa.rehellistä tupakkaa...

4/5

+4

Rödarööri7 vuotta sitten.
Aijemmin ei uponnut, mutta nyt on asiat toisin. Tämähän onkin kunnon kölliä. kuiva ja rakeinen mutta pysyy ja ei valuta. ainut milloin hajoaa jos on heti ottamassa pois. haju ja maku on kohdillaan. Tämä on oikeaa nuuskaa niille jotka oikeaa nuuskaa haluavat. ei coldfrosted hunajameloni tsängädängä jonneille

4/5

+4

Kesä Esa8 vuotta 4 kk sitten.
Klassinen nuuska, joka on yksi kivijaloista nykypäivän nuuskateollisuudelle. Laatu Swedish matchin taattua tavaraa. Hienon tupakkamainen aromi. Koostumus on karkeahko, mutta karkeus ei aiheuta suurempia ongelmia käsimiehille. Sopii loistavasti peltiin, mikäli nautit esim pienet siivut XO konjakkia. Ei ehkä paras nuuska jokapäiväiseen käyttöön, mutta nuuska jolle nuuskamies löytää varmasti hetkensä. Mikäli suosikki nuuskasi on Mega Strong ultra frosted, jätä Grov hyllyyn.

4/5

+3

Masa9 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä koostumus kun on "karkeampi" ei valu ollenkaan ja makukin on hyvä.

5/5

+2

SunnySnus6 vuotta 1 kk sitten.
Haju, maku ja koostumus erittäin hyvä. En keksi oikeestaan mitään pahaa sanottavaa täst muuta ku et loppuu kesken.

5/5

+2

Knöllimake7 vuotta 2 kk sitten.
KYLLÄ!! Ei moitittavaa.

5/5

+1

shortshit7 vuotta 7 kk sitten.
Rödan kanssa oma henkilökohtainen suosikki. Mukavasti täydentävät toisiaan ja antaa samalla pientä vaihtelua. Karkeaa, mutta hyvää käsitellä. Maku on tupakka. Eihän siinä muuta tarvita, mausteita käytän sitte ruuanlaitossa. Mitään en tässä tuotteessa muuttais

5/5

+1

Esna Dryberg7 vuotta 10 kk sitten.
Parasta mitä rahalla saa ja sillähän irtoaa vaikka sitä itteään.

5/5

+1

kizor8 vuotta sitten.
Itse aina kuivia ja rakeisia löysiä aina kammoksuneena täytyy myöntää että yllätyin positiivisesti. Maku tosiaan on tupakkaan menevä ja kuivan rakeisiuutensa ansiosta pysyy hyvin hyllyllä. Pysyy hyvin huulessa 30-60min ilman suurempia huolia. Ainoa miinus puoli kaikissa rakeisissa nuuskissa on pois otettaessa kun saa sormella kaivaa ylimääräiset takertuneet rönät pois.

5/5

+0

Nöpä4 kuukautta sitten.
Tekee yhtä hyvää kuin karvaton kumpu. 5/5

4/5

+0

Hojohojo5 kuukautta sitten.
Tässäpä nutu joka jakaa mielipiteitä,moni tuttu nuuskahuuli moittinu mutta minäpä testasin ja meni heti kärki kolmikkoon lösseissä.maku tupakkainen,pysyy kasassa hyvin,valuttelee pikkuhiljaa mutta liemet on hyvän makuset.huom karkeampi ku moni muu,mutta se ei kyllä haittaa,päinvastoin!

5/5

+0

Zinffi2 vuotta 5 kk sitten.
Aivan loistavaa löysää. Maku hyvä, ei valuma tai kokkareet haittaa. Tän valuma ei oo ollenkaa kitkerää. Karkea leikkaus joka tuntuu huulessa pehmeältä. Tulee kokonaisena ulos ja pitää muotonsa. Vuosia olen ollut vain Ettan mies, mutta tässä lienee uusi ykkönen. Paha sanoa kumpi vie voiton. Tätä ja Ettania ni ei haittaa vaikka maa jalkojen alla palaisi! 10/5

5/5

+0

Makkeri443 vuotta 6 kk sitten.
vuosia aikaa kun viimeksi olen tätä käyttänyt, nyt otin pari tornia kokeeksi. Muistelin että olisi kuivempaa mutta ei, juuri sopivaa. Leikkaus karkea, pystyy hyvin pitämään tunnin huulessa, ei valuta, hajoaa vähän pois ottaessa. Maku vahva tupakka elikkä helvetin hyvä. Nyt taisi Genu siirtyä kakkos sijalle minun rankingissä.

4/5

+0

KimppaZ4 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää perus arki nuuskaa , koostumus on miellyttävä ja ei kuse suuhun , makuna perus tupakkamaisuus , eikä mikään minttumango hässäkkä.

4/5

+0

smaxi4 vuotta 8 kk sitten.
Tullu joskus vuosia takapein käytettyä useampi puntti, parempi koostumus kuin ettanissa mutta maku pitkälti samanmoinen, en itse välitä noista pahvi pohja purkeista..

5/5

+0

Wiikuna5 vuotta sitten.
vittu

4/5

+0

Peijooni5 vuotta 8 kk sitten.
Kyl tää ihan asiansa ajaa. Karkeaa oli. Valuma maistuu erittäin tujulle. Kyl tätä Ettanin, Generalin ja Göteborgin kanssa voi verrata samalla viivalla.

4/5

+0

TurboHuuli6 vuotta 5 kk sitten.
Tämä snösse se vasta hyvää on! Täysi painoinen kiekko. Koostumukselta luulisi hajoavan, kun huulesta ottaa pois pökälettä, mutta ei hajoa. Rakeinen koostumus ja mielyttävä tuoksu, eikä valuta. Itsellä tuli ensiksi jostain syystä mieleen kronan, kun haistoin avattua kiekkoa, vaikka groven tuoksulla ei ole mitään tekemistä kronanin saippua tuoksun kanssa. Tätä lähtee varmasti mukaan seuraavalla nuuskan haku reissulla. Ihan vielä ei saa minulta täysiä pojoja.

4/5

+0

Perusruotsalainen8 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä perusnuuska. Maku ja koostumus hyvin tupakkamaista, mikä ei haittaa meikäläistä mutta ES- jonnet tuskin tykkäävät.

2/5

+0

Rödarööri8 vuotta 4 kk sitten.
Röda Lacketin suurkuluttajana täytyy sanoa että ei uppoa. Tosi kuivaa ja karkeaa. Maku oli silti hyvä.

2/5

+0

jani8 vuotta 10 kk sitten.
alottelin nuuskaamista tällä joskus 16v sitten,mutta jotenkin kasvoin siitä ulos.nykyään tulee käytettyä pääasiassa göteborgin rapee.grovin maku on melko tupakkamainen mutta ei missään nimessä huonolla tavalla.vielä nykyäänkin ostan sitä välillä fiilistely tarkoituksessa,mutta ei ole göteborgin voittanutta.

Arvostele Grov Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.