Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Skruf Stark Löysä

Skruf Stark Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali51.05 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Skruf Stark Löysä


5/5

+16

reino7 vuotta 8 kk sitten.
mielestäni kyseessä on nuuska4/5

+4

Nuuskaaja6 vuotta 5 kk sitten.
Ostin tätä testiin kun oli parhaimmaksi arvosteltu täällä. Purkki on kyllä hieno mutta itse nuuska aika mautonta, mikä oli pienoinen pettymys. Koostumus on hyvä ja pysyy hyvin huulessa leviämättä. Jatkossa itse kyllä ostan ennemmin Rödaa kuin tätä.

5/5

+3

nuuskaton5 vuotta 5 kk sitten.
Mahtava nuuska menee suoraan kärki kolmoseen koska koostumus aivan mahtava ja vahvuus sopiva mutta makua sais tulla enemmän


5/5

+3

Jussiii6 vuotta 8 kk sitten.
Paras tykkinuuska mitä on olemassa. Kaikki Skruffin tuotteet tunnetaan laadustaan ja tää ei oo poikkeus. Ehdottomasti Ruotsin parhaita nämä Skruffin tuotteet, Knox, Smålands ja Nord66 ja itse Skruf. Laatua josta kehtaa maksaa hyvän hinnan.

5/5

+3

kanki7 vuotta 2 kk sitten.
Vaikka en monista "muovipurkkinuuskista" yleensä hirveästi pidä, on tämä kyllä suuri poikkeus. Taistelee kärkipaikastaan Ettanin, Generalin ja muiden Matchien kanssa. Laivalta ku vielä sais!

5/5

+1

Zinff2 vuotta 4 kk sitten.
Palaten edelliseen kommenttiini, niin purkki on vaihtunut. Original lössissä komeilee oroginal logo.
Nyt olen enemmän käyttänyt ja pakko totea paatuneena Ettan lössin käyttäjänä, että onpa ihanaa nuuskaa. Mielestäni starkkina ei lyö huulta riklo, vaikka siellä ihanasti kihelmöi. Jälkimakuna ehkä hento lakritsi, josta pidän paljon.
Nukahdin nökö huulessa päikkäreille ja hieman valutti suuhun, mutta maku ei ollut kuolettava yrjöpaska, vaan siedettävä ihana tupakka. En siis mennyt juoksupäätä suoraan roskikselle tyhjentämään huulta, vaan keitin pannullisen kahvia ja sitten vasta suostuin luopumaan biitistä. Toki, laitoin heti uuden. Helppo muovailla ja tulee yhtenä kappaleena ulos. Tämä suuri plussa, koska viranomaisena välillä on pitänyt ottaa nuuska huulesta kiireesti pois, ja jos se on levinny, ei ole ollut mukava olla sen jälkeen kukkamullat suussa hoitamassa kiireellistä viranomais tehtävää. Tämän otat vaan kielellä ja lunssaat sen pusikkoon maatumaan !
Harmi kun laki on mitä on. Löysää kun käyttäisin mielummin, mutta tätä ei saa tuotua kun kaksi tornia ja parit kiekot päälle, eikä jaksaisi koko ajan rampata laivalla tai maissa. Edelleen 5/5 tai 10/5

3/5

+1

Rödarööri6 vuotta 1 kk sitten.
paljon odotin, vähän sain.
maku ihan sama kuim knoxissa, eli ei nyt paha mutta erikoinen. ihan ok koostumus. plussaa vahvuudesta, tosin liian vahvaa arkinuuskaksi.
en kyllä ymmärrä miten tämä on niin paljon hehkutettu.

5/5

+1

marqs7 vuotta sitten.
Tuli kanssa torni hankittua Haaaparannasta, kun kovasti täälä kehuttu. Täytyy kyl sanoo, et ehdotonta tykkinuuska-aatelia. Viis tähtee joka osa-alueelta.

5/5

+1

since 1985 nuuskannut7 vuotta sitten.
yksi parhaista uudemmista nuuskista mitä käyttänyt ja kokeillut viimevuosina. suosittelen

5/5

+1

nagan7 vuotta 5 kk sitten.
Ehkä parhaimista lööseistä mitä oon käyttänyt. Suosittelen!

5/5

+1

Nuuskamuikkunen7 vuotta 5 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta löysää mitä on!

5/5

+1

jkl7 vuotta 5 kk sitten.
Parhaimmistoon generalin extra starkin kanssa. Pehmeä mutta voimakas

5/5

+1

jerektio7 vuotta 5 kk sitten.
Vaikka onkin melko tyyristä on hinta-/laatusuhde kohdallaan. Ehdottomasti nuuskan numero UNO

4/5

+1

jani7 vuotta 6 kk sitten.
iloinen yllätys oli itselle skruf!oon göteborgin miehiä,mutta välillä käytän tätä vaihtulun vuoksi.

4/5

+1

Pekonimankeli7 vuotta 7 kk sitten.
Ylittää keskikastin muttei yllä parhaimmistoon. Koostumus ja vahvuus huippuluokkaa. Hinta korkea. Suosittelen.

5/5

+1

Stuba7 vuotta 7 kk sitten.
Loistavaa tavaraa! Hyvän makuinen ja tuoksuinen nuuska, koostumus on kans hyvä. 5/5

5/5

+1

nicnam7 vuotta 7 kk sitten.
jonkken ylyttämän ostin muutaman kiekon, nyt kaduttaa miksi en ostanut koko tornia on tämä hyvää, maku ja koostumus hyviä ei ala valuakaan hirveän helposti.

4/5

+1

jonkke7 vuotta 8 kk sitten.
Hyvää ja kallista. Ei mitään ärsyke makuja joten ei pitäisi jäädä keltään käyttämättä. Kannattaa kokeilla!

4/5

+1

Masa7 vuotta 10 kk sitten.
Vahva ja hyvä nuuska.
Koostumus ja maku hyviä.

5/5

+1

jani7 vuotta 10 kk sitten.
Nannaa.. Lemppari nro 1!! Ikävä kyllä löytyy omasta jääkaapista liian harvoin vaikean saatavuuden takia. Koostumus ja maku mielestäni ehdottoman hyvä!

5/5

+0

Zinff2 vuotta 4 kk sitten.
En tiedä onko juuri purkit vaihtuneet. Ostin Kungstopakista tornin, mutta kannessa komeilee vaan logo. Pyysin starkkina myyjältä. Tosin, vaikka tämä ostamani pörkö olisikon noormali vahvuista, tykkään tosi paljon.

5/5

+0

Tv842 vuotta 4 kk sitten.
Ehdottomasti lössien kärkikastia !

5/5

+0

Buzzle842 vuotta 11 kk sitten.
Hyvää nuuskaa ja helppo käyttää, menee helposti sisään ja tulee helposti ulos. Tätä tulee ostettua aina muutama purkki mukaan ruotsin maalta.

5/5

+0

-XR-3 vuotta sitten.
Nikotiiniä hyvin, kestää pitkään valuttamatta ja muovailtavuus hyvä. Maku mietotupakka, ei paha. Kaikin puolin hyvä nuuska.

5/5

+0

Aizen4 vuotta 4 kk sitten.
Pirullinen tökötti. Maku hyvä ja koostumus sellainen että voit sormilla vaivata siitä vaikka eduskuntatalon pienoismallin. Pysyy vähän turhankin kosteana tiiviissä muovipurkissa. Oikein hyvä valinta!

4/5

+0

löysä6 vuotta 5 kk sitten.
2.9.2014 Nuuskakenraali/Maxi Haparanda 42Gr, 399Kr/tolppa. Yksi parhaista löysistä ja tätä ostan aina kun on mahdollisuus. Jos olisi rakenteeltaan hieman karheampaa, olisi tää kaikkein parasta. Suosittelen.

5/5

+0

Satunnaisnuuskaaja6 vuotta 5 kk sitten.
Kyllä on parasta lössiä mitä oon maistanut! Täydellinen koostumus ja maku, ei valu helposti eikä leipominenkaan hankalaa. Jos tästä löytää muuta valittamista kuin korkeahko hinta, niin ihme on tapahtunut

5/5

+0

nuuskapete7 vuotta sitten.
Parasta löysää mitä markkinoilla on. Kallis hinta, mutta ehdottomasti paras laatu. General ja Ettan tuntuu tän jälkeen sysipaskalta.

5/5

+0

mörkö7 vuotta 1 kk sitten.
starkista ei kokemuksia, ylläpitäjä vois lisätä tänne samaisen merkin originaalin. valkoinen purkki. hyvää kamaa mutta kallista, käsittääkseni norjalainen tai tanskalainen merkki.

3/5

+0

nuuskamuikkunen7 vuotta 2 kk sitten.
Vaikka löössimies olenkin, niin Skruffilla pussi on ehdottomasti parempaa kun löysä. Ei paskaa, mutta genu on huomattavasti parempaa.

3/5

-1

TurboHuuli5 vuotta 2 kk sitten.
Tuoksun perusteella skruf saattaisi maistua erityisen hyvältä, mutta ei. Mauton nuuska, joka pysyy hyllyllä valumatta ja jymähtää kivasti kiinni. Nikotiinia on hyvin, ehkä hieman saisi enemmän tuntua kutinaa hyllyllä. Kelpo nuuska.

Arvostele Skruf Stark Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.