Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus15 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska


5/5

+33

XRANGE5 vuotta 8 kk sitten.
Tästä on vaikea löytää miinuksia, aloitetaan vaikka hajusta. Haju on miellyttävän raikkaan minttuinen ja tulee mieleen hyvä hammastahnan tuoksu. Maku myös raikas ja koska nikotiinia on enemmän kuin tavallisessa Kaptenin Mint vitissä, on potkuakin mielestäni tarpeeksi. Pussit on valkoisia ja pehmeitä ja sopivan kokoisia, ei liian pieniä eikä liian isoja. Ei ala myöskään valumaan kovin nopeasti, tunnin pystyy hyvin pitämään yhtä ilman valumista. Mehut ovat makeahkot. Yhteenvetona raikas, minttuinen ja sopivasti väkevä nuuska. Täydet pisteet koska en löydä miinuksia tästä nuuskasta. Jopa hintakin on kohdallaan, marraskuun puolivälissä 189kr puntti.


5/5

+17

Etukka3 vuotta 1 kk sitten.
Jos mustaparta eläisi niin tätä vetelisi samalla ku iskee muita 7meren seilaajia nokkaan
Ainoa kaveri mitä merenkäyntiin kaipaa kertoohan se jo nimikin
Itse jack sparrow olisi kateelinen tälle
Aivan vitun hyvää

5/5

+12

asdfg4 vuotta 6 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska. Miellyttävät pussit, ei liian kuivaa eikä liian kosteita. Raikas mutta ei mitenkään pistävä maku. Tulen ostamaan jatkossa ja suositten muillekkin. Hinta 22.01.2017 kairassa 219,90kruunua tornilta.


5/5

+9

Admiral_Acid5 vuotta 8 kk sitten.
Hyvää on. En keksi mitään huonoa sanottavaa...

5/5

+8

NuuskaJorkka4 vuotta 11 kk sitten.
Todella miellyttävä nuuska.
Pussi on pehmee ja melko iso , tosin hieman tyhjän tuntunen mutta se ei haittaa. Mintun maku on tosiaan minttua eikä spearminttiä mitä monissa muissa, vähän after 8 tyyppinen. Poraa ihan kivasti, viilentää mukavasti ja nikotiinia on mielestäni riittävästi , ei odens tasoa mutta ei paljoa puutu. Pysyy huulessa hyvin, eikä valuta kauhean nopeasti.
Hinta 199kr

5/5

+7

Sladi3 vuotta 11 kk sitten.
Uus lempinuuska. Pussit on paksuja, ja miellyttävän pehmeitä. Minttu maistuu sopivasti, ei oo mitää hammastahnanuuskaa. Ei mitää pahaa sanottavaa, suosittelen!

4/5

+7

Snuff5 vuotta 11 kk sitten.
Kiekossa hyvin pusseja, nikotiiniä riittävästi ja muutenkin hyvä ostos, ostan toistekkin!

5/5

+4

Zinff3 vuotta sitten.
Purkin avatessa tulee mielyttävä tuoksu. Ja tarkoitan tuoksua, en eltaantunutta vittua, niin kuin monissa muissa käyttämissäni makunuuskissa. Ylähuulessa erittäin mielyttävä tunne ! Ostin Kungstopakista kaksi pötköä, koska halusin hyvää makunuuskaa, kun pitkään käyttänyt normaaleja tupakan makuisia. Olisimpa ostanut enemmän ! Minä tykkään ja uskon, että tekin tykkäätte jotka olette enemmän normaali makuisiin suuntauneita ! Purkki ei ole mikää risa rimpula, kuten mm. Thunderilla. Hieno purkki kaikinpuolin!

5/5

+4

Snussemuikkunen3 vuotta 5 kk sitten.
Erittäin laadukas, raikas ja sopivan vahva. Arkinuuskana ei petä missään vaiheessa. Hinta ja laatu kohtaavat myös!

5/5

+4

mehukasa5 vuotta sitten.
Kaveri kerran antoi pussin kokeiltavaksi ja yllätyin todella positiivisesti. Sen jälkeen ostinkin samantien tornillisen ja hyvää on! Haju on oikein mukava minttuinen, ei lähes ollenkaan nuuskan hajua taustalla. Itsellä aluksi vähän potkii mutta rauhoittuu hetken käytön jälkeen ja tulee hyvän olon tunne, suosittelen kaikille!

5/5

+3

Hedonisti6910 kuukautta sitten.
Tämä on herkkua. Nikotiinipitoisuus juuri oikea, pussin ku laittaa huuleen ja menee sängylle makaamaan niin tuntuu kuin taivaaseen olisi tiensä löytänyt. Maku ja haju erinomaisia, ei juurikaan vuoda. Paras nuuska mihin olen törmännyt.

5/5

+3

Kakkihuuli2 vuotta 7 kk sitten.
Paras makunuuska tähän asti.
Pusseja kiekossa hyvin.
Ok tuoksu.
Toimii.

5/5

+3

Nuuskavierahat4 vuotta 4 kk sitten.
Tätä nuuskaa käyttäisi vaikka kuinka paljon! Haju ei ole hirveä, maku on mahtava ja sopivasti nikotiiniä!

5/5

+3

snuski4 vuotta 10 kk sitten.
Tätä tarttuu mukaan kyllä ensikerralla haaparannasta! Tosi hyvä ja halpa nuuska!!

5/5

+3

lege5 vuotta 8 kk sitten.
Harvoin tulee täydet tähdet, mutta tämän kohdalla tulee. Valkoiseksi sopivan vahva. Mintun voimakkuus sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Plussat halvasta hinnasta.

4/5

+3

Mahtavafakkeherra5 vuotta 11 kk sitten.
Vertailuun käytön odens cold drytä.

Nuuskan haju ei lainkaan pistävä, vaan pirteän minttunuinen.
Maku on positiivinen yllätys, mörön hyökätessä ullakkolle koko suun valtaa raikkaan minttuinen maku
Hitaasti valuttava, mehut makoisia.

4/5

+3

Vanhanliitonmies6 vuotta 7 kk sitten.
Miellyttävä yllätys. Tuoksu hyvä, mieto ja raikas. Pehmeä pussi ja kohtuu paljon tavaraa sekä ei valuta ainakaan tuntiin. Tuntuu viileän kirpsakalle ylähuulessa. Jotain pientä jää silti kaipaamaan. Siks neljä tähtee. Arkinuuskana makunuuskaks yllättävän hyvä.

5/5

+2

Sale2 vuotta 11 kk sitten.
Todella hyvä makunuuska. Pullea pussi, ei valuttele ihmeemmin. Ja maku todella hyvä. Ei liian voimakas vaan just hyvä. Ei kyllä pysty ottamaan raakaan perus käyttöön vaan välillä muistuttamaan, että on hyviä makunuuskiakin olemassa

5/5

+2

Snus1233 vuotta 7 kk sitten.
Loistava nuuska en käytä muuta tuntuu ihan hyvin ja makukin on kohdallaan

5/5

+2

jorgenssoni3 vuotta 10 kk sitten.
Ensituntumalta hyvää nuuskaa, kuten aiemmin mainittu pussit on mukavan paksuja ja pehmeitä ja maku ei tunkkainen ja tätä kyllä pitää huulessa pidempäänkin plussana sitten vielä tuo halpa hinta.

5/5

+2

kirde_FIN6 vuotta 5 kk sitten.
Miellyttää huulta ja poraa sopivasti kannattaa ostaa

3/5

+1

Timbo12 kuukautta sitten.
On tää parempaa ku denssit yms r neljäkakkoset. Tuntuu mukavalta huulessa. Maku ei vaa enää uppoo pidemmän päälle, kyl se vaa niin on että suosin enemmän perinteisiin nuuskii. Ettaniii, genuuu, götistä jne.. Taidan olee jo liian vanha näihin karamellinuuskiin. Ei tää todellakaan huono nuuska ole, jos on makunuuskien ystävä

4/5

+1

Xx_NuuskaJumala_xX1 vuosi 1 kk sitten.
kapteeni minttu menee jos haluaa vaihtelua. suosittelen.

5/5

+1

Dullahuuli771 vuosi 2 kk sitten.
Tässä on pussinuuskien mercedes! Maku ja tuoksu erittäin miellyttävä, pussin ollessa ullakolla tekee mieli oikein maistella pussia. Ei valuta hirveän herkästi, mutta kun rupee valuttaa niin neste on makeaa ja hyvänmakuista. Ei sädi juuri ollenkaan, mutta niksat lähtee kyllä tällä extra stark versiolla(15mg/g) suosittelen erittäin lämpimästi makunuuskien ystäville! Kiekko on juurikin niin täynnä kuin sinne pusseja mahtuu(20kpl) ja pussit täyteläitä niin että huomaa että huulessa on todella jotain. Nimensä veroinen nuuska!

4/5

+1

wilho1 vuosi 4 kk sitten.
parasta minttunuuskaa mitä löytyy. haju ok ja maku jees. ei valuta kovin nopeesti.

4/5

+1

NuuskaHakuri1 vuosi 7 kk sitten.
hyvin menevää nuuskaa, käytännössä kuin SISU extreme

3/5

+1

Reelon2 vuotta 4 kk sitten.
Yksi parhaista minttunuuskista. Ei liian voimakas maku, mutta riittävä. Pussin tuntuma on hyvä huulessa ja nikotiinia riittävästi. Välillä kiva käyttää.

5/5

+1

apinamieses2 vuotta 4 kk sitten.
Verinaissss ja on

5/5

+1

nuuskapolle2 vuotta 4 kk sitten.
Oiva nuuska töihin. voi pitää huulessa helposti 2 tuntia ennenkuin alkaa valumaan. valuva neste maistuu mintulle ja on todella hyvän makuista. nuuska kairasta 22€/torni ja nikotiinia on juuri sopiva määrä. 5/5 suosittelen mintun ystävlille

5/5

+1

Kane2 vuotta 4 kk sitten.
Tähän asti paras pussinuuska.

5/5

+1

Makkeri442 vuotta 6 kk sitten.
Täällä olevien arvostelujen perusteella piti ostaa tolppa kapteenia. Onhan tää kyllä hyvää. Kiekko täynnä tavaraa, pussit isoja ja täyteläisiä. Haju ja maku miellyttävä oikea minttu. Viihtyy huulessa jopa pari tuntia ja eikä valuttele sitten millään. Hintalaatu suhde loistava. Suosittelen lämpimästi.

4/5

+1

Jönky3 vuotta 1 kk sitten.
Omaan makuun sopiva minttu ainoa miinus 4/5 että osa pusseista ratkennut auki toisesta päästä.Suosittelen vahvasti mutta en liikaa

4/5

+1

S1lenc3r3 vuotta 5 kk sitten.
Ainoa minttunuuska jota tulee nykyään käytettyä granitin ja knoxin ohella. Tuoksu, maku, kaikki kohdallaan. Tällä hetkellä jääkaapissa olevan tornin kohdalla tosin ollut kaksi kiekkoa joissa osa pusseista on ratkennut auki jo kiekossa, ja osa levähtänyt suussa noin 40 minuutin jälkeen. Lienee tosin vain laadunvalvonnan ohi päässyt vioittunut erä, itse käyttöähän tuo ei haittaa mikäli nuuskanmujut suussa eivät rassaa. Löysää satunnaisesti käyttävänä itseäni ei ainakaan, joten en tuosta sen enempää nillitä.

5/5

+0

Sandels0862 kuukautta sitten.
Todella hyvä hinta/laatu suhde. Ei pahemmin valuta. Voin suositella kelle vaan

3/5

+0

ai_vittu_ku_sätii4 kuukautta sitten.
missä nikotiini?

5/5

+0

Snustester971 vuosi sitten.
Ostin puoli tornia testiin. On täydellinen minttunuuska. Pussi on iso muttei liian iso, kylmennettynä ei kuivu sisältö, kuten monissa R42:ssa. Haju on hyvän mintun tapainen, ei ydinjätemäinen kuten Odensin CD:ssä. Suosittelen. Nikotiinipitoisuus myös sopiva. Ainoa miinus on rottaboksin kansi, joka on liian tiukka.

5/5

+0

Ruhve1 vuosi 1 kk sitten.
Käyttönutuista yks parhaista, pussit yleensä täyteläisiä kun käteensopivat tissit mutta välillä seassa sellasia ontonpuoleisia. Tuntuma yläpellillä hyvä, ei valuta herkästi. Hyvä minttu, ei sellanen keinotekoisesti väännettyä bullshittiä.

4/5

+0

Xx_NuuskaJumala_xX1 vuosi 1 kk sitten.
halvempaa kuin densjens mutta vähemmän niksaa. voisin sanoa että on laadukasta makunuuskaa ja voisin ostaa useammin kun nyt vain kiekko otettu testiin

4/5

+0

tobsa1 vuosi 2 kk sitten.
Maku ja haju raikas 5/5 suosittelen. vahvemman nuuskan käyttäjänä nikotiiniä voisi olla vähän enemmä mutta kaikin puolin hyvä nuuska.

4/5

+0

Jarspa1 vuosi 2 kk sitten.
Hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä minttunuuska.. Sopiva vahvuus. Ehkä aavistuksen liian täyteläiset pussit omaan makuun.

5/5

+0

Testiin_menee1 vuosi 5 kk sitten.
Ihana nuuska. Ainoa miinus minkä tästä irti saapi on pussien kookkaus

5/5

+0

Nuuskapussi2 vuotta 2 kk sitten.
Täysien pisteiden arvoinen nuuska. Pussit pehmeitä, tuhteja ja ladattu sopivalla määrällä nikotiinia. Maku sopivan minttuinen omaan makuun. Löyty uus käyttis duuni ja rokuli päiviin!

4/5

+0

Densku2 vuotta 2 kk sitten.
Täydellistä nuuskaa. Ainoa "miinus" on liian mieto maku ja nikotiinimäärä.

5/5

+0

Jorma3 vuotta sitten.
Parasta minttunuuskaa tähän mennessä. Ja ehkä mukavimman tuntuiset, pulleat pussit. Vahvuutta sopivasti.

3/5

+0

Copon3 vuotta 2 kk sitten.
Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää minttu nuuskaa mutta tämä ja r42 greenmint yllätti positiivisesti. Tässä on kuitenkin kaikki kohdallaan, pussit ovat täysiä, nikotiinin määrä sopiva tähän kategoriaan ja makukaan ei ole turhan minttuinen. Kolme pinnaa vain koska kuitenkin ehdat tupakkinuuskat ovat silti paaaaljon paljon paljon parempia.

Arvostele Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.