Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus15 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska


5/5

+36

XRANGE6 vuotta 7 kk sitten.
Tästä on vaikea löytää miinuksia, aloitetaan vaikka hajusta. Haju on miellyttävän raikkaan minttuinen ja tulee mieleen hyvä hammastahnan tuoksu. Maku myös raikas ja koska nikotiinia on enemmän kuin tavallisessa Kaptenin Mint vitissä, on potkuakin mielestäni tarpeeksi. Pussit on valkoisia ja pehmeitä ja sopivan kokoisia, ei liian pieniä eikä liian isoja. Ei ala myöskään valumaan kovin nopeasti, tunnin pystyy hyvin pitämään yhtä ilman valumista. Mehut ovat makeahkot. Yhteenvetona raikas, minttuinen ja sopivasti väkevä nuuska. Täydet pisteet koska en löydä miinuksia tästä nuuskasta. Jopa hintakin on kohdallaan, marraskuun puolivälissä 189kr puntti.


5/5

+15

Etukka3 vuotta 11 kk sitten.
Jos mustaparta eläisi niin tätä vetelisi samalla ku iskee muita 7meren seilaajia nokkaan
Ainoa kaveri mitä merenkäyntiin kaipaa kertoohan se jo nimikin
Itse jack sparrow olisi kateelinen tälle
Aivan vitun hyvää

5/5

+14

asdfg5 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska. Miellyttävät pussit, ei liian kuivaa eikä liian kosteita. Raikas mutta ei mitenkään pistävä maku. Tulen ostamaan jatkossa ja suositten muillekkin. Hinta 22.01.2017 kairassa 219,90kruunua tornilta.


5/5

+9

Admiral_Acid6 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää on. En keksi mitään huonoa sanottavaa...

4/5

+9

Snuff6 vuotta 10 kk sitten.
Kiekossa hyvin pusseja, nikotiiniä riittävästi ja muutenkin hyvä ostos, ostan toistekkin!

5/5

+8

Sladi4 vuotta 10 kk sitten.
Uus lempinuuska. Pussit on paksuja, ja miellyttävän pehmeitä. Minttu maistuu sopivasti, ei oo mitää hammastahnanuuskaa. Ei mitää pahaa sanottavaa, suosittelen!

5/5

+8

NuuskaJorkka5 vuotta 10 kk sitten.
Todella miellyttävä nuuska.
Pussi on pehmee ja melko iso , tosin hieman tyhjän tuntunen mutta se ei haittaa. Mintun maku on tosiaan minttua eikä spearminttiä mitä monissa muissa, vähän after 8 tyyppinen. Poraa ihan kivasti, viilentää mukavasti ja nikotiinia on mielestäni riittävästi , ei odens tasoa mutta ei paljoa puutu. Pysyy huulessa hyvin, eikä valuta kauhean nopeasti.
Hinta 199kr

5/5

+5

Snussemuikkunen4 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin laadukas, raikas ja sopivan vahva. Arkinuuskana ei petä missään vaiheessa. Hinta ja laatu kohtaavat myös!

5/5

+4

Nuuskavierahat5 vuotta 2 kk sitten.
Tätä nuuskaa käyttäisi vaikka kuinka paljon! Haju ei ole hirveä, maku on mahtava ja sopivasti nikotiiniä!

5/5

+4

mehukasa5 vuotta 11 kk sitten.
Kaveri kerran antoi pussin kokeiltavaksi ja yllätyin todella positiivisesti. Sen jälkeen ostinkin samantien tornillisen ja hyvää on! Haju on oikein mukava minttuinen, ei lähes ollenkaan nuuskan hajua taustalla. Itsellä aluksi vähän potkii mutta rauhoittuu hetken käytön jälkeen ja tulee hyvän olon tunne, suosittelen kaikille!

5/5

+4

lege6 vuotta 7 kk sitten.
Harvoin tulee täydet tähdet, mutta tämän kohdalla tulee. Valkoiseksi sopivan vahva. Mintun voimakkuus sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Plussat halvasta hinnasta.

5/5

+3

Kakkihuuli3 vuotta 5 kk sitten.
Paras makunuuska tähän asti.
Pusseja kiekossa hyvin.
Ok tuoksu.
Toimii.

5/5

+3

Zinff3 vuotta 10 kk sitten.
Purkin avatessa tulee mielyttävä tuoksu. Ja tarkoitan tuoksua, en eltaantunutta vittua, niin kuin monissa muissa käyttämissäni makunuuskissa. Ylähuulessa erittäin mielyttävä tunne ! Ostin Kungstopakista kaksi pötköä, koska halusin hyvää makunuuskaa, kun pitkään käyttänyt normaaleja tupakan makuisia. Olisimpa ostanut enemmän ! Minä tykkään ja uskon, että tekin tykkäätte jotka olette enemmän normaali makuisiin suuntauneita ! Purkki ei ole mikää risa rimpula, kuten mm. Thunderilla. Hieno purkki kaikinpuolin!

5/5

+3

snuski5 vuotta 7 kk sitten.
Tätä tarttuu mukaan kyllä ensikerralla haaparannasta! Tosi hyvä ja halpa nuuska!!

4/5

+3

Mahtavafakkeherra6 vuotta 10 kk sitten.
Vertailuun käytön odens cold drytä.

Nuuskan haju ei lainkaan pistävä, vaan pirteän minttunuinen.
Maku on positiivinen yllätys, mörön hyökätessä ullakkolle koko suun valtaa raikkaan minttuinen maku
Hitaasti valuttava, mehut makoisia.

4/5

+3

Vanhanliitonmies7 vuotta 6 kk sitten.
Miellyttävä yllätys. Tuoksu hyvä, mieto ja raikas. Pehmeä pussi ja kohtuu paljon tavaraa sekä ei valuta ainakaan tuntiin. Tuntuu viileän kirpsakalle ylähuulessa. Jotain pientä jää silti kaipaamaan. Siks neljä tähtee. Arkinuuskana makunuuskaks yllättävän hyvä.

5/5

+2

Hedonisti691 vuosi 8 kk sitten.
Tämä on herkkua. Nikotiinipitoisuus juuri oikea, pussin ku laittaa huuleen ja menee sängylle makaamaan niin tuntuu kuin taivaaseen olisi tiensä löytänyt. Maku ja haju erinomaisia, ei juurikaan vuoda. Paras nuuska mihin olen törmännyt.

5/5

+2

Sale3 vuotta 8 kk sitten.
Todella hyvä makunuuska. Pullea pussi, ei valuttele ihmeemmin. Ja maku todella hyvä. Ei liian voimakas vaan just hyvä. Ei kyllä pysty ottamaan raakaan perus käyttöön vaan välillä muistuttamaan, että on hyviä makunuuskiakin olemassa

4/5

+2

S1lenc3r4 vuotta 4 kk sitten.
Ainoa minttunuuska jota tulee nykyään käytettyä granitin ja knoxin ohella. Tuoksu, maku, kaikki kohdallaan. Tällä hetkellä jääkaapissa olevan tornin kohdalla tosin ollut kaksi kiekkoa joissa osa pusseista on ratkennut auki jo kiekossa, ja osa levähtänyt suussa noin 40 minuutin jälkeen. Lienee tosin vain laadunvalvonnan ohi päässyt vioittunut erä, itse käyttöähän tuo ei haittaa mikäli nuuskanmujut suussa eivät rassaa. Löysää satunnaisesti käyttävänä itseäni ei ainakaan, joten en tuosta sen enempää nillitä.

5/5

+2

Snus1234 vuotta 5 kk sitten.
Loistava nuuska en käytä muuta tuntuu ihan hyvin ja makukin on kohdallaan

5/5

+2

jorgenssoni4 vuotta 8 kk sitten.
Ensituntumalta hyvää nuuskaa, kuten aiemmin mainittu pussit on mukavan paksuja ja pehmeitä ja maku ei tunkkainen ja tätä kyllä pitää huulessa pidempäänkin plussana sitten vielä tuo halpa hinta.

5/5

+2

kirde_FIN7 vuotta 2 kk sitten.
Miellyttää huulta ja poraa sopivasti kannattaa ostaa

4/5

+1

Hojohojo8 kuukautta sitten.
Tämä on kyllä minttu nuuskien aatelia,ei mikään esanssi paska ja potkuakin on.ainut miinus on pussin koko joka on liian pullea ja kuivuus.muuten täydellinen valinta.

4/5

+1

Xx_NuuskaJumala_xX2 vuotta sitten.
kapteeni minttu menee jos haluaa vaihtelua. suosittelen.

5/5

+1

Dullahuuli772 vuotta 1 kk sitten.
Tässä on pussinuuskien mercedes! Maku ja tuoksu erittäin miellyttävä, pussin ollessa ullakolla tekee mieli oikein maistella pussia. Ei valuta hirveän herkästi, mutta kun rupee valuttaa niin neste on makeaa ja hyvänmakuista. Ei sädi juuri ollenkaan, mutta niksat lähtee kyllä tällä extra stark versiolla(15mg/g) suosittelen erittäin lämpimästi makunuuskien ystäville! Kiekko on juurikin niin täynnä kuin sinne pusseja mahtuu(20kpl) ja pussit täyteläitä niin että huomaa että huulessa on todella jotain. Nimensä veroinen nuuska!

4/5

+1

wilho2 vuotta 1 kk sitten.
parasta minttunuuskaa mitä löytyy. haju ok ja maku jees. ei valuta kovin nopeesti.

4/5

+1

NuuskaHakuri2 vuotta 6 kk sitten.
hyvin menevää nuuskaa, käytännössä kuin SISU extreme

3/5

+1

Reelon3 vuotta 1 kk sitten.
Yksi parhaista minttunuuskista. Ei liian voimakas maku, mutta riittävä. Pussin tuntuma on hyvä huulessa ja nikotiinia riittävästi. Välillä kiva käyttää.

5/5

+1

apinamieses3 vuotta 1 kk sitten.
Verinaissss ja on

5/5

+1

nuuskapolle3 vuotta 1 kk sitten.
Oiva nuuska töihin. voi pitää huulessa helposti 2 tuntia ennenkuin alkaa valumaan. valuva neste maistuu mintulle ja on todella hyvän makuista. nuuska kairasta 22€/torni ja nikotiinia on juuri sopiva määrä. 5/5 suosittelen mintun ystävlille

5/5

+1

Kane3 vuotta 2 kk sitten.
Tähän asti paras pussinuuska.

5/5

+1

Makkeri443 vuotta 5 kk sitten.
Täällä olevien arvostelujen perusteella piti ostaa tolppa kapteenia. Onhan tää kyllä hyvää. Kiekko täynnä tavaraa, pussit isoja ja täyteläisiä. Haju ja maku miellyttävä oikea minttu. Viihtyy huulessa jopa pari tuntia ja eikä valuttele sitten millään. Hintalaatu suhde loistava. Suosittelen lämpimästi.

4/5

+1

Jönky3 vuotta 11 kk sitten.
Omaan makuun sopiva minttu ainoa miinus 4/5 että osa pusseista ratkennut auki toisesta päästä.Suosittelen vahvasti mutta en liikaa

5/5

+0

Kobbels2 kuukautta sitten.
Käytössä useamman vuoden.todella hyvä arkinuuska.

4/5

+0

Nuuskankuluttaja5 kuukautta sitten.
Tosi hyvää nuuskaa ja maku ja haju on hyvä. Ainoo on että itelle liian vähän nikotiinia mutta maistuu

5/5

+0

Sandels0861 vuosi sitten.
Todella hyvä hinta/laatu suhde. Ei pahemmin valuta. Voin suositella kelle vaan

3/5

+0

ai_vittu_ku_sätii1 vuosi 2 kk sitten.
missä nikotiini?

3/5

+0

Timbo1 vuosi 10 kk sitten.
On tää parempaa ku denssit yms r neljäkakkoset. Tuntuu mukavalta huulessa. Maku ei vaa enää uppoo pidemmän päälle, kyl se vaa niin on että suosin enemmän perinteisiin nuuskii. Ettaniii, genuuu, götistä jne.. Taidan olee jo liian vanha näihin karamellinuuskiin. Ei tää todellakaan huono nuuska ole, jos on makunuuskien ystävä

5/5

+0

Snustester971 vuosi 11 kk sitten.
Ostin puoli tornia testiin. On täydellinen minttunuuska. Pussi on iso muttei liian iso, kylmennettynä ei kuivu sisältö, kuten monissa R42:ssa. Haju on hyvän mintun tapainen, ei ydinjätemäinen kuten Odensin CD:ssä. Suosittelen. Nikotiinipitoisuus myös sopiva. Ainoa miinus on rottaboksin kansi, joka on liian tiukka.

5/5

+0

Ruhve1 vuosi 11 kk sitten.
Käyttönutuista yks parhaista, pussit yleensä täyteläisiä kun käteensopivat tissit mutta välillä seassa sellasia ontonpuoleisia. Tuntuma yläpellillä hyvä, ei valuta herkästi. Hyvä minttu, ei sellanen keinotekoisesti väännettyä bullshittiä.

4/5

+0

Xx_NuuskaJumala_xX2 vuotta sitten.
halvempaa kuin densjens mutta vähemmän niksaa. voisin sanoa että on laadukasta makunuuskaa ja voisin ostaa useammin kun nyt vain kiekko otettu testiin

4/5

+0

tobsa2 vuotta sitten.
Maku ja haju raikas 5/5 suosittelen. vahvemman nuuskan käyttäjänä nikotiiniä voisi olla vähän enemmä mutta kaikin puolin hyvä nuuska.

4/5

+0

Jarspa2 vuotta sitten.
Hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä minttunuuska.. Sopiva vahvuus. Ehkä aavistuksen liian täyteläiset pussit omaan makuun.

5/5

+0

Testiin_menee2 vuotta 4 kk sitten.
Ihana nuuska. Ainoa miinus minkä tästä irti saapi on pussien kookkaus

5/5

+0

Nuuskapussi3 vuotta sitten.
Täysien pisteiden arvoinen nuuska. Pussit pehmeitä, tuhteja ja ladattu sopivalla määrällä nikotiinia. Maku sopivan minttuinen omaan makuun. Löyty uus käyttis duuni ja rokuli päiviin!

4/5

+0

Densku3 vuotta sitten.
Täydellistä nuuskaa. Ainoa "miinus" on liian mieto maku ja nikotiinimäärä.

5/5

+0

Jorma3 vuotta 10 kk sitten.
Parasta minttunuuskaa tähän mennessä. Ja ehkä mukavimman tuntuiset, pulleat pussit. Vahvuutta sopivasti.

3/5

+0

Copon4 vuotta 1 kk sitten.
Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää minttu nuuskaa mutta tämä ja r42 greenmint yllätti positiivisesti. Tässä on kuitenkin kaikki kohdallaan, pussit ovat täysiä, nikotiinin määrä sopiva tähän kategoriaan ja makukaan ei ole turhan minttuinen. Kolme pinnaa vain koska kuitenkin ehdat tupakkinuuskat ovat silti paaaaljon paljon paljon parempia.

4/5

-1

Göran6968 kuukautta sitten.
Vuosia käyttänyt erilaisia nuuskia laidasta laitaan ja paljon on tullut markkinoille viime vuosina lisää ja lisää mintun makuisia, raikkaita, isosti niksaa sisältäviä ja ydinjätteelle tuoksuvia brändejä, jotka on mukavia käyttää välistä kun haluaa vaihtelua Generaaliin tuotteisiin. Tämä on silti miellyttävän minttuinen ja vahvuinen nuuska. Ei sisällä tunkkaista hajua ja pussien aromi sekä tuntuma on ylempää keskitasoa. Myös kehuja lisää sopivasta nikotiinin määrästä ja koostumus on loistava.

2/5

-1

Perseleub6 kuukautta sitten.
Maku on yököttävä minttu ja muistuttaa lasten hammastahnaa. Ei kuitenkaan niin pahasti kuin odens. Pussi on iso ja miellyttävän tuntoinen mutta alkaa vuotamaan aivan liian nopeaa. Autoreissulla ei voi nakata huuleen jos ei ole vesipulloa matkassa. Kahvikupposen tai kaljan kera ihan miellyttävä nautinto mutta tätä kuluu ryyppyreissulla koko purkki kerralla juuri tuon nopean kusemisen vuoksi. Monesti huomaan hamuilevani savuketta suuhun vaikka nuuska on vielä huulessa. Ei oikein toimi tämä. Jos tätä saisi lähikaupasta alle neljän euron niin varmaan käyttäisin mutta ei tätä kannata lähteä rajan takaa hakemaan.

Arvostele Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.