General G.3 Slim White Extra Strong Pussinuuska

General G.3 Slim White Extra Strong Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku20€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus18 mg/g
Pakkauskoko5 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General G.3 Slim White Extra Strong Pussinuuska


4/5

+13

SnusKejsar8 vuotta sitten.
Taattua laatua Swedish Matchiltä. Jos tykkäät General Classic whitesta, mutta kaipaat potkua niin tämä on oikea valinta. Lisäksi slim-pussit istuvat hyvin huuleen. Ainoa miinus siitä, että pussit ei ole aseteltu hienoon ympyrään kuten muissa generalin valkoisissa kiekoissa.


4/5

+4

Erkman6 vuotta 6 kk sitten.
Yllättävän kesyä, mutta nikotiini imeytyy pitkään. Huomaa vielä jonkun kolmen vartin jälkeen, että vieläkin nikotiinia imeytyy. Aika mukavaa nuuskaa mielestäni. Todella pitkäkestoista pussia. Omaan makuun saisi jysähtää alussa enempi, muttei muita miinuksia.

5/5

+2

kyyppari5 vuotta 11 kk sitten.
Todella hyvää pussia, maistuu hyvältä ja vaikuttaa pitkään. Slim pussi istuu huuleen täydellisesti ja vie nikotiinin himonkin entiseltä tupakka mieheltä kunnolla. Varma valinta pussinuuskaa käyttäville


3/5

+1

Jussi777 vuotta sitten.
Huonompi kuin sama ruskeassa pussissa, jolle annoin 4 tähteä. Mutta ihan ok.

4/5

+0

Hojohojo1 vuosi 2 kk sitten.
Tosiaan ei toimi yhtä hyvin ku tumma veljensä,mutta tätä voi käyttää pitempään ja makuaki on,eli tumman kaverina oivallinen nuuska.

4/5

+0

Pallotykki775 vuotta 7 kk sitten.
Laatunuuska toki. Ei jätä niin pahaa makua suuhun kuin isoveljensä G3 Ferrari, mutta jää toisaalta aika-ajoissa myös jonkin verran, lievästi alemmasta nikotiinipitoisuudestaan sekä vähemmästä heruttavuudestaan johtuen. Jos ei olisi kuin tätä, olisi se niin, ja niinhän se olisi.

4/5

-1

nuuskakiekko5 vuotta 4 kk sitten.
Aivan jees kamaa alkuaikoina kun tätä käytin niin en tykännyt. Suussa maistui semmoinen pippurinen maku. En tiedä mistä johtui mutta nyt kun tätä käyttää niin on kyllä hyvää

Arvostele General G.3 Slim White Extra Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.