General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska

General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku20€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus20 mg/g
Pakkauskoko5 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska


5/5

+8

XRANGE5 vuotta 11 kk sitten.
Haju on ihan perus maustamattoman nuuskan haju, miellyttävä tupakka. Pussit slimejä, eli asettuu hyvin huuleen. Makukin on miellyttävä, ei mitään erityistä, perus tupakkainen nuuskan maku. Pussit ovat sopivan kosteita, ei kovin märkiä joten ei myöskään ala valuttamaan ihan heti. Nikotiinia on vähintäänkin tarpeeksi, 20mg. Kokonaisuutena erittäin hyvä "arkinuuska", melko hintavaa tavaraa, mutta siitä huolimatta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


5/5

+5

perapervo4 vuotta 5 kk sitten.
Perkuleen hyvän makuista ja vahvuus tosiaan 18 mg / prilla, ei 20 mg. Pitkäkestoinen ja mehukas nuuska.

4/5

+3

Kenkee2 vuotta 7 kk sitten.
Voi suositella, jos vahvaa ja hyvää kaipaa.
Edullistakin, kun kiekossa paljon tavaraa. (jotkut urpot luulee, että denssi on halpaa...)
Maku ja tuoksu hyvä, perus tupakki, joten testaamaan... ;)


5/5

+3

WING7 vuotta sitten.
Eka biitti valuttti 15min. Mut sen jälkeen "kuivasin" huulen ja vasta noin tunnin jälkeen alko kusemaan. Tosi hyvää ja nikotiiniakin on riittävästi. Samanlaista kuin lab 06.

5/5

+2

Sadasin5 vuotta 6 kk sitten.
Aivan loisto tavaraa! Maku on hyvä ja slim pussit istuvat mukavasti peltiin. Itselläni ei ole arkinuuskana vahvan nikotiini määrän vuoksi, mutta sunnuntaisin brunssin jälkeen ei ole parempaa ideaa ku nauttia tätä!

5/5

+1

Cattisami12 kuukautta sitten.
Nuuskien aatelia. Todella hyvän kokoiset ja malliset pussit. Pitkäkestoinen ja aromikas maku ja potkuakin löytyy! Suosittelen!

5/5

+1

Pellegrino2 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä aromi ilman turhia kikkailuja. Vahvuus sopiva ja istuu hyvin huuleen. Hyvää isolla H:lla.

4/5

+1

Teemuli3 vuotta 5 kk sitten.
Tyylikäs ulkoasu. Pussit tunkkasen värisiä. Pitkulaisia. Ehkä eniten Ettanin makua kaikista Genun tuotteista. Tällä nuuskalla pärjää. Nikotiini hyvä ja maku perusnuuska. Ei mulle ihan napakymppi, mutta ymmärrän miksi joillekin on. Ei kuitenkaan suurta valittamista mistään. Jos tää on taskussa niin ei harmita

5/5

+1

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Maku ja haju on aromikas tupakka. Pussit on paksuja ja asettuvat yläpeltiin mainiosti. Tätä on hyvä ottaa illalla sänkyyn mennessä jos ei tykkää näin vahvasta nuuskasta perus käytössä. Sopii silti jokaiseen käyttöön. Todella hyvä tuote ja kiekoissa tavaraa, eikä hintakaan ole liikaa. Hyvää Genua vahvemmassa muodossa.

4/5

+1

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Taas laatua Genulta joka ei petä, eikä minusta hintakaan paha. Hieno maku, tuoksu ja tuntuma huulessa jumalainen. Tämä on Klassikko isommalla määrällä nikotiinia.

5/5

+0

Hojohojo1 kuukautta sitten.
Tästä tuli yks lemppari pussinuuska jo ekan tyynyn jälkeen,kallista mutta kun käyttää sillon tällön niin pari punttia kestää jo mukavan tovin.suosittelen!

5/5

+0

General6661 vuosi 4 kk sitten.
Ehdoton oma suosikki näistä vahvemmista nuuskista. Maku ja etenkin tuoksu hipovat täydellisyyttä.

5/5

+0

Nikotinisti1 vuosi 5 kk sitten.
Tummista pusseista ehdottomasti paras. Kaikinpuoli täydellistä tavaraa aikuiseen makuun.

4/5

+0

Nöpä1 vuosi 5 kk sitten.
Yllätyin positiivisesti. En aikaisemmin ole slimejä käyttänyt, mutta tuohan tuntui oikein mukavalta huulessa. Mausta voisi sanoa sen verran, että ensimmäisestä pussista tuli hieman mieleen General Onen kirpeys ja suolaisuus, mutta se tasottui perinteisen miellyttäväksi genun ominaismauksi. Seuraavassa pussissa ei enää ollut kysesistä efektiä, ilmeisesti makunystyrät tottuivat nopeasti.

Yleisesti ottaen erittäin hyvä, herkullisen mausteinen ja tupakkainen maku. Hieman olisi saanut olla kosteampi pussi ja enemmän mehustava. Siitä yks tähti pois.

4/5

+0

Snussu4 vuotta 1 kk sitten.
Oikein hyvää pussinuuskaa. Slim pussit asettuvat oivasti huuleen. Ainoina miinuksinä olisivat, että hieman liian märkiä omaan makuun (Vaikka ei paljoa haittaa) ja että itsellä vaikka kuivaan niin noin 20 minuutin päästä rupeaa valuttamaan.

5/5

+0

SadPanda4 vuotta 10 kk sitten.
Maku 5/5...Tuntuma 5/5, .. Kaikki tässä nuuskassa on kohillaan. Maku muistuttaa kaukaisesti Ettania. voimakkaampi tupakka. nikotiinia juurikin sopivasti. Kun kuivaa huulen ni menee 1h et valuttaa

4/5

+0

Odenslaw5 vuotta 6 kk sitten.
Hyvän makuista ja potkii tarpeeksi. General ei ikinä petä!

4/5

+0

Jussi775 vuotta 11 kk sitten.
Parempi kuin whitenä. Oikein hyvä perusnuuska ja hyvä jämerä slim-pussi.

5/5

+0

MoeLester5 vuotta 11 kk sitten.
Norjan markkinoille kehitetty ''kolmannen sukupolven General''. Tämä ja normivahvuinen kaverinsa ovat minulla päivittäisessä käytössä. Todella miellyttävä mausteisen tupakan tuoksu ja maku ja pehmeät slimmi pussit tuntuu hyvältä huulessa. Purkkien ulkonäöstäkin tykkään. Nikotiiniä näissä on 18mg, ei 20mg ja normivahvuisessa 14mg. (Prilla 0.9g, nikotiini 2%). Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Varsinkin jos Generaalista tykkää.

4/5

+0

Rödarööri7 vuotta sitten.
general long es eri purkissa.... eli hyvää tavaraa on! kiekko on komea, pussit on pitkulaisia ja tuoksu on jumalainen tupakka. valuttaa ainakin minulla hieman liian aikaisin. kallista mutta hyvää.

Arvostele General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.