General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska

General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku20€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus20 mg/g
Pakkauskoko5 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska


5/5

+5

XRANGE7 vuotta sitten.
Haju on ihan perus maustamattoman nuuskan haju, miellyttävä tupakka. Pussit slimejä, eli asettuu hyvin huuleen. Makukin on miellyttävä, ei mitään erityistä, perus tupakkainen nuuskan maku. Pussit ovat sopivan kosteita, ei kovin märkiä joten ei myöskään ala valuttamaan ihan heti. Nikotiinia on vähintäänkin tarpeeksi, 20mg. Kokonaisuutena erittäin hyvä "arkinuuska", melko hintavaa tavaraa, mutta siitä huolimatta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


5/5

+3

Cattisami2 vuotta 1 kk sitten.
Nuuskien aatelia. Todella hyvän kokoiset ja malliset pussit. Pitkäkestoinen ja aromikas maku ja potkuakin löytyy! Suosittelen!

5/5

+2

Pellegrino4 vuotta sitten.
Hyvä aromi ilman turhia kikkailuja. Vahvuus sopiva ja istuu hyvin huuleen. Hyvää isolla H:lla.


4/5

+2

Teemuli4 vuotta 6 kk sitten.
Tyylikäs ulkoasu. Pussit tunkkasen värisiä. Pitkulaisia. Ehkä eniten Ettanin makua kaikista Genun tuotteista. Tällä nuuskalla pärjää. Nikotiini hyvä ja maku perusnuuska. Ei mulle ihan napakymppi, mutta ymmärrän miksi joillekin on. Ei kuitenkaan suurta valittamista mistään. Jos tää on taskussa niin ei harmita

5/5

+2

Göran6965 vuotta sitten.
Maku ja haju on aromikas tupakka. Pussit on paksuja ja asettuvat yläpeltiin mainiosti. Tätä on hyvä ottaa illalla sänkyyn mennessä jos ei tykkää näin vahvasta nuuskasta perus käytössä. Sopii silti jokaiseen käyttöön. Todella hyvä tuote ja kiekoissa tavaraa, eikä hintakaan ole liikaa. Hyvää Genua vahvemmassa muodossa.

4/5

+2

Göran6965 vuotta 1 kk sitten.
Taas laatua Genulta joka ei petä, eikä minusta hintakaan paha. Hieno maku, tuoksu ja tuntuma huulessa jumalainen. Tämä on Klassikko isommalla määrällä nikotiinia.

4/5

+2

Jussi777 vuotta sitten.
Parempi kuin whitenä. Oikein hyvä perusnuuska ja hyvä jämerä slim-pussi.

5/5

+2

WING8 vuotta 1 kk sitten.
Eka biitti valuttti 15min. Mut sen jälkeen "kuivasin" huulen ja vasta noin tunnin jälkeen alko kusemaan. Tosi hyvää ja nikotiiniakin on riittävästi. Samanlaista kuin lab 06.

5/5

+1

Hojohojo1 vuosi 2 kk sitten.
Tästä tuli yks lemppari pussinuuska jo ekan tyynyn jälkeen,kallista mutta kun käyttää sillon tällön niin pari punttia kestää jo mukavan tovin.suosittelen!

5/5

+1

General6662 vuotta 5 kk sitten.
Ehdoton oma suosikki näistä vahvemmista nuuskista. Maku ja etenkin tuoksu hipovat täydellisyyttä.

5/5

+1

Nikotinisti2 vuotta 6 kk sitten.
Tummista pusseista ehdottomasti paras. Kaikinpuoli täydellistä tavaraa aikuiseen makuun.

4/5

+1

Nöpä2 vuotta 6 kk sitten.
Yllätyin positiivisesti. En aikaisemmin ole slimejä käyttänyt, mutta tuohan tuntui oikein mukavalta huulessa. Mausta voisi sanoa sen verran, että ensimmäisestä pussista tuli hieman mieleen General Onen kirpeys ja suolaisuus, mutta se tasottui perinteisen miellyttäväksi genun ominaismauksi. Seuraavassa pussissa ei enää ollut kysesistä efektiä, ilmeisesti makunystyrät tottuivat nopeasti.

Yleisesti ottaen erittäin hyvä, herkullisen mausteinen ja tupakkainen maku. Hieman olisi saanut olla kosteampi pussi ja enemmän mehustava. Siitä yks tähti pois.

4/5

+1

Snussu5 vuotta 2 kk sitten.
Oikein hyvää pussinuuskaa. Slim pussit asettuvat oivasti huuleen. Ainoina miinuksinä olisivat, että hieman liian märkiä omaan makuun (Vaikka ei paljoa haittaa) ja että itsellä vaikka kuivaan niin noin 20 minuutin päästä rupeaa valuttamaan.

5/5

+1

SadPanda5 vuotta 11 kk sitten.
Maku 5/5...Tuntuma 5/5, .. Kaikki tässä nuuskassa on kohillaan. Maku muistuttaa kaukaisesti Ettania. voimakkaampi tupakka. nikotiinia juurikin sopivasti. Kun kuivaa huulen ni menee 1h et valuttaa

4/5

+1

Odenslaw6 vuotta 8 kk sitten.
Hyvän makuista ja potkii tarpeeksi. General ei ikinä petä!

5/5

+1

MoeLester7 vuotta sitten.
Norjan markkinoille kehitetty ''kolmannen sukupolven General''. Tämä ja normivahvuinen kaverinsa ovat minulla päivittäisessä käytössä. Todella miellyttävä mausteisen tupakan tuoksu ja maku ja pehmeät slimmi pussit tuntuu hyvältä huulessa. Purkkien ulkonäöstäkin tykkään. Nikotiiniä näissä on 18mg, ei 20mg ja normivahvuisessa 14mg. (Prilla 0.9g, nikotiini 2%). Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Varsinkin jos Generaalista tykkää.

5/5

+0

perapervo5 vuotta 6 kk sitten.
Perkuleen hyvän makuista ja vahvuus tosiaan 18 mg / prilla, ei 20 mg. Pitkäkestoinen ja mehukas nuuska.

5/5

+0

Sadasin6 vuotta 7 kk sitten.
Aivan loisto tavaraa! Maku on hyvä ja slim pussit istuvat mukavasti peltiin. Itselläni ei ole arkinuuskana vahvan nikotiini määrän vuoksi, mutta sunnuntaisin brunssin jälkeen ei ole parempaa ideaa ku nauttia tätä!

Arvostele General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.