EPOK Mint Pussinuuska

EPOK Mint Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku19€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko5 x 16.8g0€/kg
ValmistajaWinnington

Arvostelut nuuskalle EPOK Mint Pussinuuska


4/5

+11

Lasart8 vuotta 1 kk sitten.
Tulipa tätäkin ostettua testiin. Hinta oli nuuskakairan tukussa 19 euroa sinko ja siinä on 5 kiekkoa. Eli iha hyvän hintasta ku ottaa huomioon et purkki on tupaten täynnä pieniä kosteita pusseja. Kiekon ulkonäöltään erittäin hieno! Pohjasta läpinäkyvä.ja pussit täysin valkoisia! Nitotiinipitoisuus riittävä ja tuntuukin huulessa. Tosi hyvä mintun maku Ja haju! Taistelee kyllä ykkösminttunuuskasta lab freshin kanssa! Pikkusen alkaa valuttaa mut ei haitaksi asti. Ja aika liukas pussi huulessa.siitä vähä miinusta.


4/5

+4

SysteemiKone5 vuotta 7 kk sitten.
Hämmentävä tapaus. Kyseessä siis valkoiseksi "puhdistettu" tupakka. Piti ihan tutkia asiaa ja tällä patentoidulla menetelmällä tupakasta on saatu raskasmetallit pois ja ei värjää hampaita, eli voisiko sanoa terveysnuuskaksi. Edellämainitut asiat varmaan selittävät hinnan, joka on siinä alle 20 euroa 5prk. Ensivaikutelma on todellakin jotain muuta kuin nuuska. Norminuuskaksi tuntuu vahvalta, mikä on varmaan monien mielestä plussaa. Minttu on vahvaa ja tuntuu polttelevan hieman huulessa. Katsotaan helpottaako, kun hieman totuttelee. Todella raikas ja ihan mukavasti pysyttelee huulessa. Ei valu kovin nopeasti ja vaikka valuukin, niin ei juuri haittaa.

5/5

+4

Alahuuli7 vuotta 8 kk sitten.
Minttu poraa hyvin huulessa ja maku on loistava! Purkin ulkonäkö on tyylikäs ja pussit vitivalkosia. Tyylikäs ja toimiva kokonaisuus!


5/5

+1

brh16 vuotta 6 kk sitten.
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa. Omaa makuu potkii liikaa ja ei voi käyttää montaa putkeen kun niin tuju polte. Sillontällöin käytettynä kun haluaa vähä herätellä huulta oikein hyvä. Maku ja tuoksu hyvä ja raikas.

2/5

+1

Dharax7 vuotta 4 kk sitten.
Ihan ok nuuskaa tämäkin, jos mintusta tykkää niin mikäs siinä. Itse en pitännyt voimakkaasta mintun tuoksusta
Perus epokkia voimakkaat tuoksut mukavat pussit ja ei vaan valuta. Vahvempaa Epokkia toivon.

4/5

+1

JL3K7 vuotta 11 kk sitten.
Sanoisinko että vähintäänkin mielenkiintoista mutta ihan hyvää!!

2/5

+0

NuuskaHakuri3 vuotta 5 kk sitten.
Tää on käytänössä Odens CD ilman potkua

5/5

+0

perapervo6 vuotta 7 kk sitten.
Vahvemman tuntuista kuin mitä voisi antaa ymmärtää. Tosi mainion makuisia ja huomaamattomia. Suu jää raikkaaksi. Hyvä lisä perusnuuskan rinnalle fiilistelyyn!

Arvostele EPOK Mint Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.