XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska

XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku28€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus13.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 16.8g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska


5/5

+6

Aleqoq7 vuotta 2 kk sitten.
XRANGE General Slim White Strong on kyllä hyvä vaihtoehto Generalin Onyxille. Saman makuinen kuin Onyx, erittäin pitkäkestoinen, eikä niin hirveän kallis. Tällä oli hintaa about 26euroa kun käytiin nyt kesän alusta tukussa.
Se on naurettavan vähän verrattuna saman makuiseen Generalin Onyxiin (jota myös ostin, ihan vertailun vuoksi). Generalin Onyxille tämä häviää ainoastaan tyylissä, pussit ovat sekaisin kiekon sisällä eikä tuo ulkomuotoilukaan niin hirveän hieno ole. Kyllä tästä kuitenkin 5/5 täytyy antaa! Suosittelen.


4/5

+5

Zurg7 vuotta 1 kk sitten.
En kyllä vertaisi Onyxiin. Lähellä Generalin original extra strongia. Hivenen miedompi eikä valu niin herkästi. Hyvä ja edullinen.

5/5

+3

nuidis30004 vuotta 11 kk sitten.
Hintaansa nähden ihan hemmetin hyvää nuuskaa. Pussit slim -mallisia, joten mukavasti asettuu ylähuuleen. Nikotiina tässä XR:n Genu Strongissa on tarpeeksi.


5/5

+3

XRANGE6 vuotta 11 kk sitten.
Parasta nuuskaa. Maku ja haju miellyttävä, nikotiinia paljon mutta ei liikaa. Valkoiset pussit niin pystyy pitämään huulessa pidempäänkin ja slim pussit sopii huuleen todella hyvin. Tämän hetken suosikki pussinuuska! Hintakin kohdallaan.

4/5

+3

Setämies7 vuotta sitten.
Hinta ja laatu kohdillaan siistissä valkoisessa pussissa. Aamunuuskaksi jopa omaan makuun liian voimakas

4/5

+2

Babu3 vuotta 5 kk sitten.
Yks lemppareista. Hyvät slimmit pussit.. ei juuri valuta. Maku ja tuoksu miellyttävä. Vähän enemmän vois olla potkua.

5/5

+2

nuuskajokke6 vuotta 6 kk sitten.
Yksi lempinuuskistani! Nikotiinia sopivasti ja pussit katoaa helposti ullakolle

5/5

+1

osteri1 vuosi sitten.
erittäin hyvä nuuska! Häviää hyvin peltiin, ei valuta, tuoksu ja maku hyvä! Strongissa myös tarpeeksi potkua!

4/5

+1

taajuus3 vuotta 8 kk sitten.
Erittäin hyvä arkinuuska. Ei valuta helpolla ja miellyttävä maku. Sopivasti niksaa säännölliseen arkikäyttöön. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Pussien malli mukava.

5/5

+1

Teemuli3 vuotta 11 kk sitten.
Suurena Genu fanina tykkään tästä. Slimmipussi on vielä näkymätön huulessa. Maussa on häivähdys sitrusta peittämättä kuitenkaan nuuskan makua. Nautiskeluun

4/5

+1

TiinaMirjam4 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä perusnuuska, ei valuta ja pussit sopivan kokoisia. Inan vahvempi kun ois.

4/5

+1

Törö234 vuotta 11 kk sitten.
Kiva pikkumörkö laatunuuskien rinnalle. Pussit pieniä eikä valuta. Antaa sitä hyvää pikkuhiljaa kuin halpa olut humalaa. Maku muistuttaa etäisesti sitruunateetä.

5/5

+1

xrgeneral5 vuotta 8 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta pussia mitä on mailmassa. xrangen pusseista en tykää mutta tämä nuuska on sitä jotai. Kaikki kunnossa. Nikotiinia on valuttaa noin 1tunni jälkee suosittelen kaikin puolin.

3/5

+1

n0mel6 vuotta 5 kk sitten.
General XR Slim White ei valuta paljoa, eikä täten mielestäni anna paljoa makua. Selvä sitruksen vivahde löytyy. Pussit mielestäni hieman pieniä, vaikka ovatkin "large". Plussana, että potkua löytyy kohtuullisesti.

3/5

+1

odenscolddry6 vuotta 11 kk sitten.
Ihan jees. Ei hirvermmi vuoda. Makukin ihan jees. Haju semi tunkkane.

5/5

+1

SnusKejsar6 vuotta 11 kk sitten.
Pussit hyvänmuotoisia ja nikotiinia juuri sopivasti. Voittaa veljensä General classic whiten kaikin puolin. Hyvä arkinuuska etenkin hintansa puolesta.

4/5

+1

Rödarööri7 vuotta sitten.
Ihan kelpo kamaa. Ei valu. Maku ihan ok. Olis parempaa normina eikä valkoisena

4/5

+0

Hojohojo1 kuukautta sitten.
Kyllä!hyvää nutua,perus genu meininkiä eikä hintakaan ole paha,oisin ostanu perus genraalia mutta budjettiin passas paremmin tämä enkä pettynyt.potkua on aivan nokko eikä valuta heti,ja sit ku alkaa mehustaa sekään ei haittaa.slimmi pussi hyvä töissä missä ei saa käyttää,huomaamaton.

3/5

-1

Pallotykki774 vuotta 10 kk sitten.
Usean vuoden punamustan G3- putken jälkeen (pelkkää ylämäkeä aamusta iltaan) minua raastavan nikotiini-ikävän sekä hyttysten karkottamiseksi löytyi elämäntoverikseni tämä kyseinen miedosti vahva budjettituote. Tuoksusta olen löytävinäni Earl Grey -teetä, joka tuo lapsuuden mieleeni, ei kuitenkaan sillä ahdistavalla tavalla. Niin, siis asiaan... Poraako tämä? Joskus tuntuu siltä, että nikotiinisiittiö saavuttaa maalinsa, mutta voi käydä myös niin, että täyttymys jää saavuttamatta. Siinä tapauksessa on miehen otettava kovat keinot käyttöönsä, ja laitettava toinen vasemmalle, tai boostaava & tasapainoittava oikealle. Ja haaveiltava siitä, että olisi vielä jokin tehokkaampi keino päristellä menemään. Loppupeleissä ei voi muuta, kuin toivoa, että kun äiti lentää Arlandalta kotiin, tuo hän itselleen esimerkiksi G3:a tai Lab06:a, ja sen myötä voin käydä lunastamassa ajoittain hänen piilostaan asiantuntijavero-osuuteni, aivan kuten kolikoiden suhteen 80- luvulla.

Arvostele XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.