Granit Stark Vit Pussinuuska

Granit Stark Vit Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku34€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 17.6g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Granit Stark Vit Pussinuuska


5/5

+11

perapervo5 vuotta 6 kk sitten.
Innostuin niin että oli pallitkin peräkkäin. Valkoisten aatelia. Sopivan vahva ja vaikutus tulee just oikeella tavalla rauhallisesti eikä kömpelösti niin kuin kiimainen rakastaja viikon panolakon jälkeen. Jää yllättävän raikas maku suuhun. Huomaamaton. Niksat karkaa kuin neekeri KKK:n takaa-ajossa


4/5

+8

Robert6 vuotta 4 kk sitten.
En erityisemmin pidä valkoisista pusseista mutta tämä oli todella positiivinen yllätys mitä piti heti saada lisää. Hyvää uninuuskaa, sopivasti nikotiinia eikä valuta ihan heti. Neste (kuten normistarkissa) vähän turhan kitkerää.

5/5

+2

idänmies3 vuotta 10 kk sitten.
Hinta/laatusuhteeltaan ehkä kaikkein paras nuuska! Tasapainoinen ja sopivan suolainen tupakan maku, ryyditettynä ripauksella salmiakkia. Siis aivan samat elementit kuin Genun Onyxissa. Tää vaan on puolta halvempaa! Vahvuudessa tää häviää vain aavistuksen Onyxille. 1,5h menee kevyesti pussi huulessa arkikäytössä.


5/5

+2

boodomi4 vuotta 11 kk sitten.
Ehkä parhainta valkoista pussia mitä itsellä ollut ajossa. Menee todella hyvin duuninuuskana. Viihtyy pellillä vaikka kaksi tuntia jos niin haluaa, ärsyttää paljon vähemmän ikeniä kuin valkoiset säkit yleensä. Verrattavissa löysän makuun, mutta vahvempi. Lakritsin ja salmiakin aromit silti helposti havaittavissa.

5/5

+2

Dena5 vuotta 8 kk sitten.
Ite ostin tos tunti sit tornin 50 e ja on kyllä pakko sanoa että kuuluu 3 parhaan joukkoon ja pieni lakritsin ja salmiakin aromi

4/5

+1

Kenkee2 vuotta 7 kk sitten.
Jatkoon!
Kiekko erilainen nykyään, kuin kuvassa yllä, mutta muuta moitittavaa ei näin edullisesta nuuskasta löydy.
215kr/torni haaparannassa.

3/5

+1

Heikki304 vuotta 10 kk sitten.
Perus pussinuuska.

4/5

+1

nuuskapolle5 vuotta 2 kk sitten.
Todella hyvää perusnuuskaa! Maku perus knox tyylinen, niksaa sopivasti ja hinta tosi edullinen eli hinta/laatusuhde hyvä.
Arvosanaksi 4/5 koska jotkut pussit melko tyhjiä. Eli on hyvää ja suosittelen!

4/5

+0

janio11 kuukautta sitten.
Ostin tätä neljä tornia ihan vain näiden arvosteluiden perusteella. Ja en pettynyt, menee minun arkinuuskaksi tästä lähtien. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, pussit eivät valuta ja nikotiinia on riittävästi, muistuttaa maultaan hiukan generalia.

5/5

+0

Babu3 vuotta 1 kk sitten.
Ihan parhautta! Maku kohdillaan.. hyvät pussit. Kaikinpuolin loistava tuote!

5/5

+0

Jönky3 vuotta 2 kk sitten.
Todella hyvä perusnuuska menee itellä ihan päivittäin ajossa.kulkee nykyään nimellä strong white ja nikotiiniä 16mg, kiekossa on niin sanottu flexlit herrasmiesboxissa että antaa venyy sitä mukaan kun käytettyjä pussukoita sinne nakkaa siitäkin plussaa.

4/5

+0

Nöpä3 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä pussinölli. Yksi parhaimmista vahvoista. Maistuu vanhanliiton kessunuuskalle, ei liiemmin valuta ja pussit on riittoisia.

5/5

+0

Manaatti3 vuotta 8 kk sitten.
Loistava arki nuuska. Tosiaan tämä viihtyy ullakolla todella pitkään mehuttamatta ja kun mehuttaa niin sekin on miellyttävä maku. Itsellä on vissiin erityisen kostea suu kun normi pussit mehuttaa todella rankasti jo 15min jälkeen mutta tämä voisi vaikka maatua huuleen!

5/5

+0

Teemuli3 vuotta 8 kk sitten.
Helvetin hyvä pussinuuska. Maistuu tasokkaalta nuuskalta ja kohtuu hintainen. Ei raiskaa huulta liikaa ja kihelmöi sopivasti. Ei herkästi valuta. Isohko pussi. Tykkään ja en herkästi vaihda enää merkkiä. Kokeilin muutaman purkin ja totesin tän olevan mun juttu. Vertaisin tätä nuuskaa ehkä Generaliin

5/5

+0

Kenraali4 vuotta sitten.
Käyttönuuskien kärkikastia. Siljalla halpaa ja maistuu ja tuntuu sopivasti. Ei herkutteluun vaan päivittäiseen kovaan ajoon.

5/5

+0

nuuskakiekko4 vuotta 2 kk sitten.
Perhana että on hyvää.
Maistuu vähän teelle ja nikotiini määrä sopiva
Hyvää peruskamaa eikä edes valuta vaan tippasee aina välillä.

3/5

+0

-XR-4 vuotta 4 kk sitten.
Ihan ok perus nuuskaa. Ei yllätä eikä petä.

5/5

+0

xrgeneral5 vuotta 2 kk sitten.
On 5/5 hyvä maku ei valuta nopeaa

4/5

+0

Nutumies5 vuotta 8 kk sitten.
Helvetin hyvää valkosta pussia..mielyttävä maku maltillinen hinta ja sopiva nikotiini pitoisuus..pakko saada lisää ostin eilen tornin..top 5 jos ei mee niin ainakin top 10

Arvostele Granit Stark Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.