General Mackmyra Original Pussinuuska

General Mackmyra Original Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku45€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus9.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 24g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General Mackmyra Original Pussinuuska


3/5

+5

Jönssi6 vuotta 11 kk sitten.
Piti ihan alkaa tutkimaan että mitä tarkoittaa MACKMYRA ja selvisi että kyseessä on Ruotsalainen whisky. Toisinsanoen tämä on Generalin whisky.

Tuoksu on erittäin viskimäinen. Sitten päästäänkin makuun joka tulee yllätyksenä: sitä ei ole. Myönnän tupakoivani ja juuri ennen testiä oli ollut muutama pussikin huulessa, mutta ihan oikeasti, NUOLIN pussia, annoin sen valuttaa, mutta en saanut minkäänlaista makua tästä. Joko minulla on nyt todella erikoinen kiekko/erä sattunut kohdalle mutta tämä ei pyhässä yksinkertaisuudessa maistu yhtään miltään. Toivon että joku pian tämän arvostelisi jotta saisin vahvistusta epäillykselleni.

Sinänsä hyvä nuuska mutta kyllähän sen nyt pitäisi maistua edes joltain? Annan neutraalin kolmosen tämän perusteella.


3/5

+4

Ykönen1 vuosi sitten.
Yksi parhaista makunuuskista ja yksi lempinuuskistani. Hyvää nuuskaa. Sätii mukavasti ja helisee huulessa kuin puolukka pillussa. Perusnuuskan maku peittynyt hyvin alle. Ei ala valuttamaan nopeasti, toisaalta valuuttaa, jos kuolan eritys samaa kuin berhardilaisella eli silloin sulaa huuleen kui mehujää kesällä. Suosittelen kokeneemalle nuuskaajalle tai jos ei ole muuta tarjolla. Myös aloittelijalle erinomainen nuuska. Mukava potku tässä nuuskassa. Jokapäiväiseen käyttöön lakritsan, kamomillan, kanelin, omenan ja melonin kaveriksi. Hyrisee yläpasasessa. Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä. En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että maistuu samalta sappineste tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan akkuporakone.
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen. Aamupalana tätä Kelloqqs frosties murojen kanssa, nam.
Miinuksena huono saatavuus, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä trokarit myyvät. Kaiken kaikkiaan mahtava nuuska. Hinta saisi mielestäni olla hiukan pienempi.

5/5

+3

Poika6 vuotta 7 kk sitten.
On kyllä miellyttävä haju ja maku eikä valuta liikaa. General ei petä!

+ hieno kiekko


2/5

+2

huulipeikko6 vuotta 11 kk sitten.
no joo viskiltähän se tuoksuu mutta eipä kyllä maistunu mullakaan.. pussitki näytti olevan märimmästä päästä vaa silti ei menny sormet tahmaseksi. ihan käytettävä nuuska mutta ei kyllä muitten viski nuuskien tasosta.

5/5

+1

sammal3 kuukautta sitten.
Tuoksu on kuin jouluinen konvehtirasia, hedelmäinen, kahvinen. Vielä on sopivan vahvune!

5/5

+1

snusjakki4 vuotta 6 kk sitten.
Erittäin hyvvää vaihtelua arkikäyttöön ja itsellä ainakin maku tulee selvästi ja on poka todella hyvää

4/5

+1

Kenraali5 vuotta sitten.
Ihan miellyttävä kokemus. Mukavan kostea pussi vaihteluna valkoisille pusseille, ei silti älytön mehuttaja. Maku kieltämättä tuo heppatallin mieleen, mutta oudon hyvällä tavalla. Erinomainen kumppani oluelle. Ei ehkä päivittäiseen ajoon, mutta hyvä iltanautiskeluun.

4/5

+1

Atze096 vuotta 11 kk sitten.
Ihan mukavaa savuinen maku, kosteat pussit mutta viski ei tuu kauheasti mieleen. Kiva vaihtelua normi generalin ja xr'n rinnalle.

3/5

+0

S1lenc3r4 vuotta 2 kk sitten.
Omaan suuhuni aivan perus generalia, en saa tästä viskiä irti edes tuoksusta.

2/5

+0

peltimörkö5 vuotta 8 kk sitten.
Muiden kanssa samoilla linjoilla, pienen viskin hajun sieltä löytää, mutta makua ei sitten millään.

Luulisi tällä hinalla saavan edes vähän viskiä makuun ! Ei jatkoon.

4/5

+0

Aizen6 vuotta 5 kk sitten.
Oikein mukavan savuinen tuoksu ja maku. Polttelee mukavasti huulessa. Ihan helvetin märkä pussi mistä -1

2/5

+0

TeeJii6 vuotta 5 kk sitten.
Tuoksuu kyllä viskiltä. Maku ei kummoinen. Tullut pari tornia käytettyä eikä kyllä tule ostettua lisää. Hinta ei kohtaa laatua.

4/5

+0

termostaatti6 vuotta 7 kk sitten.
Kas noin!! Vihdoin makunuuska joka ei muistuta jenkkilän esanssi skeidaa mikä ikävästi on rantautunut myös ruotsin valtakuntaan joitain vuosia sitten. Mackmyran (tutustu viskeihin) runsas savun maku on saatu tässä nuuskassa todella hyvin mutta maltillisesti esille. Ei siis ole lähelläkään esanssisia edeltäjiänsä viski maailmassa. Nuuskana sellainen että ei ehkä päivittäiseen käyttöön mutta mukavaa vaihtelua arki elämään hipsterille..

2/5

-1

Snusboy886 vuotta 4 kk sitten.
Haju on todella tunkkainen, mutta viskimäinen. Maku on alussa aivan kauhea mutta sitten se oikeastaan lähtee kokonaan eikä maistu miltään. Kauheaa skeidaa!

Arvostele General Mackmyra Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.