Nick & Johnny Americana Pussinuuska

Nick & Johnny Americana Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku47€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 22g0€/kg
ValmistajaEi tiedossa

Arvostelut nuuskalle Nick & Johnny Americana Pussinuuska


5/5

+7

Töiukko2 vuotta 2 kk sitten.
Tätä kun heittää pussin yläpeltiin, ja laittaa silmät kiinni, niin samalla kun suun valtaa miellyttävä kirsikan, root beerin ja tupakan monivivahteinen maku mieleen piirtyy kuva Monument Valleyn pöytävuorista ilta-auringossa ja päässä alkaa soimaan doo-wop klassikot ryyditettynä V8-moottorin kauniilla soinnilla.

Nimensä mukaisesti täyttä Yhdysvaltain kansallisromantiikkaa joka ah niin lämmittää mieltä. :)


5/5

+4

Kenraali3 vuotta 11 kk sitten.
Tykkäätkö kirsikkaisesta mausta? Entä Dr.Pepperistä? Sitten kauppaan ja monta tornia tätä. Maku on erittäin erikoinen ja erikoisen hyvä, kirsikka siitä varmaan eniten puskee läpi. Pussit ei ole ihan valkoisia eikä ihan tummia, todella hyvä kosteus. Nikotiinia on ja se tuntuu. Toimii myös pidemmässä ajossa, mutta parhaimmillaan kun vetelee jotain käyttönuuskaa väliin. Uusi suosikki.

4/5

+2

Pajavene1 vuosi 2 kk sitten.
Kiekosta haisee lannalle, mutta maku on miellyttävän kirsikkainen. Helvetin hyvä makunuuska varsinkin hyväasä seurassa istuskellen, mutta tähän kyllästyy aika nopeasti. Kallista, mutta hyvää!


3/5

+2

NuuskaHakuri2 vuotta 4 kk sitten.
Kyllä kirsikka tulee aika hyvin esiin ja ehkä myös vähän jotenkin tupakkamainen vivahde.

5/5

+1

sepi791 vuosi 10 kk sitten.
Mahtava jälkiruokanuuska! Päälimmäisenä makuna esanssinen kirsikka joka maistuu jopa minulle vaikka en keinotekoisesta kirsikasta ole koskaan pitänyt. Maku on voimakas ja kestää helposti kyllästymiseen asti eli tunteja. Pussit on isoja ja täyttää sormien välissä pyörittelyn jälkeen ylähuulen mukavasti. Nikotiinia on 1.1gramman pussissa 15.4mg eli aika reilusti vaikka ei erityisen vahvalta tunnukkaan. Arvosanaksi antaisin 6/5.

4/5

+1

XBabiX4 vuotta 1 kk sitten.
Nikotiini tuntuu mukavasti vaikka vahvempia olen käytellyt jonoarisen vuotta. Pussi tuntuu täyteläiseltä huulessa. Haju ja maku ehkä liian imelä, mutta menee. Arvokas hinta mutta on se sen arvosta :DD

4/5

+0

Jarspa10 kuukautta sitten.
Mukavaa vaihtelua. Yllättävän herkullista. Kiekko menee silloin tällöin, mutta itse en pidemmän päälle pystyis käyttään.
Maku ja haju kirsikkainen, toki vähän esanssinen.
Hyvin vahvat Dr. Pepper vibat tästä tulee.

3/5

+0

Ruhve1 vuosi 8 kk sitten.
Ken tykkää, ken ei. Itse sijoitun lohkoon että en oo ihan varma onks tää hyvää vai ei niinkään hyvää.. Maku on jees mut alkaa etomaan aika nopeesti eli käyttiksestä jäädään kauas. Ehkä lauantain karkkipäivänä mukava iskee huuleen ja ottaa lasi laadukasta viskiä kaveriks mut muuten en kyllä lähde kovia suosituksia antamaan. Purkki välillä sattuu matkaan mukaan. Hinnaltaan myös aika kova. 3/5

4/5

+0

Reelon2 vuotta 11 kk sitten.
Kiva karkkinuuska. Ei oikein tiedä pitääkö tuota pureskella vai laittaa huuleen. Tuoksu imelä, mutta maku on hyvä. Kirsikka tuolta puskee hyvin läpi ja valuttaminen ei vituta yhtään, päin vastoin, tulee kielellä tönittyä kokoaika.
Hyvä nuuska normaalin märän ohelle välillä käytettäväks.

5/5

+0

S1lenc3r3 vuotta 1 kk sitten.
Ensimmäistä kertaa tuli tätäkin ostettua, ennakko-odotuksia ei juurikaan ollut mutta yllätti kyllä voimakkaasti. Voimakas kirsikkainen maku, joka ei kuitenkaan ole liian esanssinen, vaan makeahko ja erittäin riittoisa. Ensimmäinen testibiitti killui ylähyllyllä parisen tuntia ja makua tuntui riittävän aivan loppuun asti, minkä lasken erittäin vahvaksi plussaksi. Pussit täysiä ja melkoisen kosteita, tämän kohdalla kosteudenkin voi laskea vain plussaksi, mehut todella hyvän makuista. Ei tästä ainakaan yhden kiekon perusteella voi negatiivisia puolia kaivella, hyvin mahdollista että päivittäisessä pidempiaikaisessa ajossa voi alkaa vituttamaan mutta satunnaisessa makustelukäytössä bulkkinuuskan ohella tuntuu toimivan.

Arvostele Nick & Johnny Americana Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.