Nick & Johnny Americana Pussinuuska

Nick & Johnny Americana Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku47€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 22g0€/kg
ValmistajaEi tiedossa

Arvostelut nuuskalle Nick & Johnny Americana Pussinuuska


5/5

+4

sepi792 vuotta 11 kk sitten.
Mahtava jälkiruokanuuska! Päälimmäisenä makuna esanssinen kirsikka joka maistuu jopa minulle vaikka en keinotekoisesta kirsikasta ole koskaan pitänyt. Maku on voimakas ja kestää helposti kyllästymiseen asti eli tunteja. Pussit on isoja ja täyttää sormien välissä pyörittelyn jälkeen ylähuulen mukavasti. Nikotiinia on 1.1gramman pussissa 15.4mg eli aika reilusti vaikka ei erityisen vahvalta tunnukkaan. Arvosanaksi antaisin 6/5.


5/5

+2

Kenraali5 vuotta sitten.
Tykkäätkö kirsikkaisesta mausta? Entä Dr.Pepperistä? Sitten kauppaan ja monta tornia tätä. Maku on erittäin erikoinen ja erikoisen hyvä, kirsikka siitä varmaan eniten puskee läpi. Pussit ei ole ihan valkoisia eikä ihan tummia, todella hyvä kosteus. Nikotiinia on ja se tuntuu. Toimii myös pidemmässä ajossa, mutta parhaimmillaan kun vetelee jotain käyttönuuskaa väliin. Uusi suosikki.

4/5

+1

XBabiX5 vuotta 2 kk sitten.
Nikotiini tuntuu mukavasti vaikka vahvempia olen käytellyt jonoarisen vuotta. Pussi tuntuu täyteläiseltä huulessa. Haju ja maku ehkä liian imelä, mutta menee. Arvokas hinta mutta on se sen arvosta :DD


4/5

+0

Keke2 viikkoa sitten.
Hyvä nuuska jos tykkää kirsikan tyyppisestä. Ite en oikeestaa muita makuja löydä. Melko märät pussit joten ei sovellu käyttö nuuskaksi mutta jonkun kivan leffan ajaksi tai ruuan jälkeen mikä jottei. Pussit sen verran märkiä että jo nuuskaa taittaessa sormiin jää paskaa mutta muuten on kyllä oikein hyvä.

4/5

+0

Hojohojo2 kuukautta sitten.
En ole mikään kirsikan ystävä,mutta uskaltauduin tätä pötkön ostamaan,enkä pettynyt.ei todellakaan käyttiksenä menis,mutta aina silloin tällöin ruuan päälle ja miksei välistä vaikka päivän päätteeksi leffaa katellessa.nikotiinia on aivan riittämiin ja pussit muhkeita.kokeilemisen arvonen nöllikkä.4/5

4/5

+0

Jarspa1 vuosi 11 kk sitten.
Mukavaa vaihtelua. Yllättävän herkullista. Kiekko menee silloin tällöin, mutta itse en pidemmän päälle pystyis käyttään.
Maku ja haju kirsikkainen, toki vähän esanssinen.
Hyvin vahvat Dr. Pepper vibat tästä tulee.

4/5

+0

Pajavene2 vuotta 4 kk sitten.
Kiekosta haisee lannalle, mutta maku on miellyttävän kirsikkainen. Helvetin hyvä makunuuska varsinkin hyväasä seurassa istuskellen, mutta tähän kyllästyy aika nopeasti. Kallista, mutta hyvää!

3/5

+0

Ruhve2 vuotta 10 kk sitten.
Ken tykkää, ken ei. Itse sijoitun lohkoon että en oo ihan varma onks tää hyvää vai ei niinkään hyvää.. Maku on jees mut alkaa etomaan aika nopeesti eli käyttiksestä jäädään kauas. Ehkä lauantain karkkipäivänä mukava iskee huuleen ja ottaa lasi laadukasta viskiä kaveriks mut muuten en kyllä lähde kovia suosituksia antamaan. Purkki välillä sattuu matkaan mukaan. Hinnaltaan myös aika kova. 3/5

5/5

+0

Töiukko3 vuotta 4 kk sitten.
Tätä kun heittää pussin yläpeltiin, ja laittaa silmät kiinni, niin samalla kun suun valtaa miellyttävä kirsikan, root beerin ja tupakan monivivahteinen maku mieleen piirtyy kuva Monument Valleyn pöytävuorista ilta-auringossa ja päässä alkaa soimaan doo-wop klassikot ryyditettynä V8-moottorin kauniilla soinnilla.

Nimensä mukaisesti täyttä Yhdysvaltain kansallisromantiikkaa joka ah niin lämmittää mieltä. :)

3/5

+0

NuuskaHakuri3 vuotta 5 kk sitten.
Kyllä kirsikka tulee aika hyvin esiin ja ehkä myös vähän jotenkin tupakkamainen vivahde.

4/5

+0

Reelon4 vuotta sitten.
Kiva karkkinuuska. Ei oikein tiedä pitääkö tuota pureskella vai laittaa huuleen. Tuoksu imelä, mutta maku on hyvä. Kirsikka tuolta puskee hyvin läpi ja valuttaminen ei vituta yhtään, päin vastoin, tulee kielellä tönittyä kokoaika.
Hyvä nuuska normaalin märän ohelle välillä käytettäväks.

Arvostele Nick & Johnny Americana Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.