Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska

Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku28€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska


4/5

+4

Lucky137 vuotta 10 kk sitten.
Tämä on kyllä hyvä nuuska, hieman kosteampaa kuin tuo extra dry joten valuttaakin nopeammin. Maistuukin enemmän lakritsalle ja nikotiinia riittävästi paljon.


4/5

+4

Lääketieteen tohtori9 vuotta 5 kk sitten.
Erinomainen korvaushoitotuote aloittelijoille, jotka haluavat lopettaa tupakan polttamisen. Hoito aloitetaan avaamalla purkki ja laittamalla yksi pussi ylämummoon. Kerta-annostuksen voi nostaa kahteen pussiin, jos vielä tekee tupakkaa mieli. Tämän jälkeen kaikki on itsestä kiinni. Hoito toistetaan niin usein kuin tuntuu hyvältä.

Valmistajan mukaan nikotiinia on 22 mg/gr, eli yksi pussukka vastaa noin viittä neljän millin nikotiinipurkkaa. Viikon kestäneen itsehoidon jälkeen olen havainnut sydämen tykytystä ja huimausta. Alkuvaiheessa näitä lieviä sivuoireita ei ollut.

Pussia voi pitää huulessa noin tunnin ennen kuin se alkaa "kusta", joten koostumus on omasta mielestäni hyvä. Tuoteseloste suosittelee 5-30 min. Purkissa on kätevä säilytyslokero, joten yhdellä annoksella voi dosettaa näppärästi monta kertaa. Tuote on erittäin riittoisa.

Suolaisen lakritsan maku on hyvän ja mitään sanomattoman välimaastosta. Suosittelen lämpimästi!

Käytön alkuvaiheessa tuntui, että nikotiini tuli tasaisesti, mutta viikon jälkeen itselläni on alkanut ilmetä sydämen tykytystä ja huippausta. Eli vaikkapa Ettan lösiin verrattuna ei kilise miellyttävästi huppuun.

3/5

+3

Nuuskajetu9 vuotta 2 kk sitten.
Yksi lemppari nuuskistani, parhaimpia odenseja mitä on ja nikotiiniakin löytyy, mainittakoon että hyvia odenseja ei montaa ole koska odensin laatu on kuraa


3/5

+2

stidi8 vuotta sitten.
Pussit mukavan täysiä. Maku vahva mutta hyvä. mielestäni yksi parhaista laku nuuskista ja kohtuullisen hyvin auttaa niksoihin. 5 tornia putkeen rupee jo vähän etomaan eli ei päivittäis käyttöön vaan herkku hetkiin.

3/5

+2

longandstrong8 vuotta 2 kk sitten.
Positiivisesti yllätyin kun ekaa kertaa maistoin tätä. Paras laku nuuska mitä olen maistanut. Mielestäni on olemassa 2 hyvää odenssia, extreme cold white dry ja TÄMÄ. Ei nyt mikään maailmaa mullistava suosikki ole, mutta hyvää kuitenkin.

2/5

+1

Ilikka9 kuukautta sitten.
itse en vain ymmärrä miksi yli 20mg nuuskiin laitetaan heti jotaki "extreme" paskaa jos ei hittaa yhtään

4/5

+1

MrSamsta5 vuotta 6 kk sitten.
Lakristimainen hyvä maku mutta haju 4/5 kiekko 4/5 Kyl tätä ostaisin melkoisesti

4/5

+1

Snusislife6 vuotta 1 kk sitten.
hyvää odenssia

4/5

+1

jompetti7 vuotta 11 kk sitten.
tässä on maku aivan loistava mut aavistuksen pussit liian märkiä :S

1/5

+1

h5ne7 vuotta 11 kk sitten.
Täyttä kuraa ei poraa yhtään ja pussit liian märkiä. Nikotiinista ainut plussa

2/5

+1

sanezor9 vuotta 11 kk sitten.
nyt o vähä kaksjakoset fiilikset... ekan kerra ku kaveri tarjos pari pussii joskus viime vuonna nii tää oli niin bueno! nyt sitte tänä keväänä ostin pari kiekkoo nii tää hais ja maistu ihan hirveeltä -> ei jatkoon. mutta poraa sopivasti yms. kyllä tätä max 30 min voi pitää huules mut ei kyl pyge naatiskelee...

4/5

+1

Toni8 vuotta 7 kk sitten.
Yksi parhaista nikotiinipommeista minkä tiedän! Tuoksu aluksi jopa pelottavan voimakas, mutta maku aivan loistava. Ehdoton suosikki jos vahvaa mieli tekee!

5/5

+0

saamo3 vuotta 10 kk sitten.
Maistuu lakritsi aivan helvetin hyvin, kolahtaa ku kirkon kello. Potkii kivasti

Arvostele Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.