Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska

Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku28€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska


3/5

+5

Nuuskajetu8 vuotta 1 kk sitten.
Yksi lemppari nuuskistani, parhaimpia odenseja mitä on ja nikotiiniakin löytyy, mainittakoon että hyvia odenseja ei montaa ole koska odensin laatu on kuraa


4/5

+5

Lääketieteen tohtori8 vuotta 4 kk sitten.
Erinomainen korvaushoitotuote aloittelijoille, jotka haluavat lopettaa tupakan polttamisen. Hoito aloitetaan avaamalla purkki ja laittamalla yksi pussi ylämummoon. Kerta-annostuksen voi nostaa kahteen pussiin, jos vielä tekee tupakkaa mieli. Tämän jälkeen kaikki on itsestä kiinni. Hoito toistetaan niin usein kuin tuntuu hyvältä.

Valmistajan mukaan nikotiinia on 22 mg/gr, eli yksi pussukka vastaa noin viittä neljän millin nikotiinipurkkaa. Viikon kestäneen itsehoidon jälkeen olen havainnut sydämen tykytystä ja huimausta. Alkuvaiheessa näitä lieviä sivuoireita ei ollut.

Pussia voi pitää huulessa noin tunnin ennen kuin se alkaa "kusta", joten koostumus on omasta mielestäni hyvä. Tuoteseloste suosittelee 5-30 min. Purkissa on kätevä säilytyslokero, joten yhdellä annoksella voi dosettaa näppärästi monta kertaa. Tuote on erittäin riittoisa.

Suolaisen lakritsan maku on hyvän ja mitään sanomattoman välimaastosta. Suosittelen lämpimästi!

Käytön alkuvaiheessa tuntui, että nikotiini tuli tasaisesti, mutta viikon jälkeen itselläni on alkanut ilmetä sydämen tykytystä ja huippausta. Eli vaikkapa Ettan lösiin verrattuna ei kilise miellyttävästi huppuun.

5/5

+2

saamo2 vuotta 8 kk sitten.
Maistuu lakritsi aivan helvetin hyvin, kolahtaa ku kirkon kello. Potkii kivasti


4/5

+1

Lucky136 vuotta 8 kk sitten.
Tämä on kyllä hyvä nuuska, hieman kosteampaa kuin tuo extra dry joten valuttaakin nopeammin. Maistuukin enemmän lakritsalle ja nikotiinia riittävästi paljon.

3/5

+1

stidi6 vuotta 11 kk sitten.
Pussit mukavan täysiä. Maku vahva mutta hyvä. mielestäni yksi parhaista laku nuuskista ja kohtuullisen hyvin auttaa niksoihin. 5 tornia putkeen rupee jo vähän etomaan eli ei päivittäis käyttöön vaan herkku hetkiin.

3/5

+1

longandstrong7 vuotta sitten.
Positiivisesti yllätyin kun ekaa kertaa maistoin tätä. Paras laku nuuska mitä olen maistanut. Mielestäni on olemassa 2 hyvää odenssia, extreme cold white dry ja TÄMÄ. Ei nyt mikään maailmaa mullistava suosikki ole, mutta hyvää kuitenkin.

4/5

+1

NuuskaJussi7 vuotta 1 kk sitten.
Potkii perseelle niin että mummonikin käänty haudassaan.!! Njoo..eli siis..ekan kerran oli hyvinkin miellyttävä elämys ja on sitä toki vieläkin, mutta tuo nikotiinin määrä jää minun makuun vieläkin turhan alhaiseksi.. Aamuisin yleensä tapana iskee ylähuuleen tätä ja TheLabin Strongia, muutoin riittää yksikin pussi tätä. Lakritsin maku on mielestäni just sopiva, tosin pussit oli ainakin tässä satsissa hieman turhankin kosteita, mutta no problem. Hyvää nuuskaa, hyvät nikotiinitasot, me likes.!!

2/5

+1

sanezor8 vuotta 8 kk sitten.
nyt o vähä kaksjakoset fiilikset... ekan kerra ku kaveri tarjos pari pussii joskus viime vuonna nii tää oli niin bueno! nyt sitte tänä keväänä ostin pari kiekkoo nii tää hais ja maistu ihan hirveeltä -> ei jatkoon. mutta poraa sopivasti yms. kyllä tätä max 30 min voi pitää huules mut ei kyl pyge naatiskelee...

4/5

+1

Toni7 vuotta 6 kk sitten.
Yksi parhaista nikotiinipommeista minkä tiedän! Tuoksu aluksi jopa pelottavan voimakas, mutta maku aivan loistava. Ehdoton suosikki jos vahvaa mieli tekee!

4/5

+0

MrSamsta4 vuotta 5 kk sitten.
Lakristimainen hyvä maku mutta haju 4/5 kiekko 4/5 Kyl tätä ostaisin melkoisesti

4/5

+0

Snusislife4 vuotta 11 kk sitten.
hyvää odenssia

4/5

+0

jompetti6 vuotta 8 kk sitten.
tässä on maku aivan loistava mut aavistuksen pussit liian märkiä :S

1/5

+0

h5ne6 vuotta 8 kk sitten.
Täyttä kuraa ei poraa yhtään ja pussit liian märkiä. Nikotiinista ainut plussa

2/5

+0

jani8 vuotta 10 kk sitten.
odens on kaikenkaikkiaan tasoltaan melko ala-arvoista eikä tämäkäkään tee poikkeusta.maku on multainen ja jotenkin tunkkainen.olen yrittänyt näitä odenseja maistella ja löytää edes yhtä kelvollista / käytettävää,mutta vielä ei ole vastaan tullut.en suosittele tätä,enkä kyllä odenseja ylipäätäänkään.sitten kun hyvän odensen löydän niin kuulutan siitä kyllä teille kaikille veli-nuuskaajille.ainos bonus tässä on suuri nikotiini-pitoisuus mutta luulen että sitäkin on hieman liioiteltu,en usko ilmoitettuun nikotiini vahvuuteen.mielestäni ei ole vahvempaa kuin esimerkiksi knox stark portion jossa 14mg nikotiinia.

1/5

-1

nuuskabisnes6 vuotta 6 kk sitten.
Melkosta kuraa. Valuu nopeasti ja pussit tosi märkiä

Arvostele Oden's Lakrits Extreme Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.