Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska

G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat22€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko5 x 16,6g280€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska


5/5

+1

porokeisari651 vuosi 8 kk sitten.
AIVAN HELVETIN HYVÄÄ NUUSKAA. SÄTII VITUSTI JA PUSSIT ON MUKAVAN KOKOSIA. MAISTUU VÄHÄN BATTERY ENERGIAJUOMA MUTTA EI LIIKAA. 5/5 SUOSITTELEN. HINTAA OLI HAAPARANNASSA 22,5e/5 KIEKKOA JOKA ON AIKA KALLIS MUTTA SILTI KANNATTAA OSTAA


4/5

+1

finefella2 vuotta 1 kk sitten.
Paras G.3-tuote. Energiajuoman maku toimii ja pussien muoto sekä nikotiinipitoisuus pitävät huolen siitä, ettei jätä kylmäksi tehojenkaan osalta. Hinta vaan on melkoisen korkea, josta sataa miinusta.

3/5

+1

XtraStrong2 vuotta 4 kk sitten.
Ostin pikkupuntin kyseistä nuuskaa ja täytyy todeta, että tämä oli pieni pettymys.

Pussit ovat miellyttäviä patonkeja, jotka asettuvat hyvin huuleen. Puree suht lujaa, kun on Super Strong nuuskasta kyse. Maku, tai paremmin sanottuna maun puute tiputtavat 2 tähteä pois.

Jos tätä tulee vastaan, niin suosittelen testaamaan eka yhdellä kiekolla, ennen kuin ostaa yhtään enempää.


4/5

+0

General6662 kuukautta sitten.
Niksaa vähintäänki riittävästä ja maku sama ku batteryssä tai muussa energiajuomassa. Ihan kokeilemisen arvonen tuote.

4/5

+0

Nikotinisti4 kuukautta sitten.
Mukavaa vaihtelua, ostin Haaparannasta kolme punttia eikä harmita yhtään.

3/5

+0

Jarspa9 kuukautta sitten.
Hajussa ja maussa vivahde energiajuomaa. Hyvä marjaisa maku ja sopiva vahvuus. Muutama kiekko silloin tällöin. Ei käyttikseksi eikä oikein varsinaiseen herkutteluunkaan.

2/5

+0

S1lenc3r2 vuotta sitten.
Tämä oli kyllä pienoinen pettymys, maku ei mielestäni lähelläkään energiajuomaa, enemmänkin jotakin mystistä hedelmää josta en oikein saanut kiinni. Pussit aivan saatanan kuivia, biitti viihtyi yläpellissä lähelle kaksi tuntia vailla minkäänlaista valumista josta pyörähti toviksi alahuuleen ja takaisin ylös, eipä valuttanut vielä tämänkään jälkeen. Naurettavasta kuivuudesta johtuen puolen kiekon jälkeen ikeneen muodostui kovahko kipeä patti, joka kylläkin hävisi seuraavaan päivään mennessä lopetettuani tämän käytön. Plussapuoleksi voin laskea nikotiinipitoisuuden, omassa käytössä yksi pussi tuntui riittävän lähemmä kolmea tuntia.

2/5

+0

Jönky2 vuotta sitten.
Ostin 5packin ruotsin reissulta ja ajattelin et ois ollu namia mut ei se ollukkaa. Nikotiini ok vaik ei se 26mg ole kun pussissa ei tavaraa ole 1g itel menee loput 4kikee myyntii.

4/5

+0

Paku8372 vuotta 2 kk sitten.
Vaihtelu virkistää:
Omaan makuun hyvää pussia vaihteluksi, ostin 5-packin ja varmsti hommaan lisää tätä energiajuoman makuista herkkupussia. Ei tätä koko ajan käytä. Vaihteluksi oikein hyvää.

3/5

+0

Teemuli2 vuotta 4 kk sitten.
Paskaa. Hedelmä karkit tulee tästä mieleen. Hyvä nikotiini. Pussit punertaa ja tuntuu kuivilta, vaikka huulessa on ihan normaali dry. Alkuun maun kestää, mutta lopuksi valuttaessa maku on ärsyttävä. Kallis viis kiekkoo. Ja mulla tämä viis kiekkoo on liikaa, sillä joudun väkisin kuluttamaan, kun on niin paljon parempaakin kaapissa. Laatu on kyllä Generalia. Pitkulaiset pussit

Arvostele G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.