Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska

Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku31€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus21 mg/g
Pakkauskoko10 x 19.8g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska


5/5

+7

moromoro9 vuotta 7 kk sitten.
täs ei kyl yhtää maistu aleksanteri


2/5

+5

jaska9 vuotta 7 kk sitten.
Mukavan suklainen, mutta ehkä liian vahva tuoksu. Pussit yllättävn kuivia Thunderiksi. Alkaa valskaamaan melko nopeasti. Ihan jees nuuskaa, mutta kyllä nielummin nappaisin jonkin toisen samanhintaisen hyllystä.

5/5

+4

Nuuskamuikkunen9 vuotta 10 kk sitten.
Aivan mahtavaa nuuskaa. Menee suoraan top-3 pussinuuskista. Thunderin uutuudet Brandy Alexander ja ultra original ovat aivan mahtavia, suosittelen molempia. Maku on täydellinen ja tuoksuu taivaalliselta.


1/5

+3

jkl9 vuotta 6 kk sitten.
On oikeasti aika kamalan makuinen ja hajuinen nuuska. Yksi tähti tulee sanasta nuuska, vakkei voi ymmärtää kenen innovaatio tämä on. Ihme kun on päässyt myyntiin. Makuasioista ei varmaan kannata kiistellä, mutta itse en pidä. Pidän kuitenkin purkin jäkiksessä ihan pahan päivän varoiks. Onneksi ei ole kuin yksi purkki.

5/5

+3

Hans9 vuotta 11 kk sitten.
Tuoksu on suklainen, makukin hyvä suklaan,kerman ja liköörin aromeja. Nikotiiniäkin ainakin näyttäs olevan vaan eipäs itsellä potki yhtään. Suosittelen tätä!

5/5

+3

lege10 vuotta sitten.
Suklainen tuoksu. Mahtava makuelämys kerrassaan. Kaakaon kermainen maku, josta likööriaromi puskee esiin. Vahva nuuska ja hyvin potkii

0/5

+2

Marwin9 vuotta 8 kk sitten.
Haaparannan reissu takana ja ryhdyn avaamaan purkkia toiveekkaana. Kansi ei ole vielä kokonaan auki, kun joudun kuvotuksen valtaan. Hajua ei voi sanoin kuvailla, se pitää itse kokea. Pelkkä mielikuva tästä ripulista huulessani sai aikaan oksennusrefleksin. Olin elämäni vaikeimman päätöksen edessä. Pitkän pohdinnan jälkeen olin valmis. Otin yhden pussin hyppysiini ja hitaasti ujutin sen huuleni alle.
Tunnen kuinka saan syövän tästä Saatanan luomuksesta. Silmät alkavat vuotaa, oksennus käy jo kurkussa. Olen kohdannut voittajan, tässä se on; paskin nuuska numero uno. Syljen skeidan pois suustani ja huuhdon vedellä. Järkyttävä "tuoksu" tunkeutuu purkin lävitse, joten otan teippirullan ja sinetöin tämän paskan läpikotaisin. Arvosanaksi annan kohtalaisen nollan.

2/5

+1

Min9 vuotta 8 kk sitten.
Haisee voimaakaalle, ja alkaa valuttamaan melko nopeaa. Pisteet ainoastaan vahvuudesta.

2/5

+1

jakke9 vuotta 8 kk sitten.
tuoksuu suklaalle mutta ei niinkään maistu siltä.pieni vivahde vain mutta maistuu vahvasti liköörille.2/5

4/5

+1

sanezor9 vuotta 11 kk sitten.
tuoksu on aika jees ja design! pitäs olevinaa porata mut ei poraa itel tarpeeks. maku on sit vähä nii ja näi.. mut 4/5 koska niitä pusseja sentää on joku 22-24?

3/5

+0

Ike Tuz 9 vuotta 6 kk sitten.
maistuu mansika sekoitettuna vauvamukiin. T. Ike

5/5

+0

muikkunen9 vuotta 7 kk sitten.
Ite tykkäsin kyseisestä tuotteesta. maku oli mukavan suklainen eikä liian makea.

4/5

+0

lössitys9 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää pussi nuuskaa ! maku pehmeän suklainen ja nikotiinia sopivasti. Ei tarvitse kylläkään montaa kiekkoa käytä ennen kuin alkaa tökkimään tuo maku :D erittäin vahvan hajuista äkkiä haisee koko kämppä tälle paskalle. kokeilun arvoinen nuuska!

0/5

-1

snusmumfreake9 vuotta 7 kk sitten.
olisiis järkyttävä erehys vaihtaa pari kiekkooo tähän brandy alexanderiin haju on siiis niin paska ettei mitään rajaa eikä edes potki

Arvostele Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.