Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska

Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku31€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus21 mg/g
Pakkauskoko10 x 19.8g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska


0/5

+12

Marwin8 vuotta 6 kk sitten.
Haaparannan reissu takana ja ryhdyn avaamaan purkkia toiveekkaana. Kansi ei ole vielä kokonaan auki, kun joudun kuvotuksen valtaan. Hajua ei voi sanoin kuvailla, se pitää itse kokea. Pelkkä mielikuva tästä ripulista huulessani sai aikaan oksennusrefleksin. Olin elämäni vaikeimman päätöksen edessä. Pitkän pohdinnan jälkeen olin valmis. Otin yhden pussin hyppysiini ja hitaasti ujutin sen huuleni alle.
Tunnen kuinka saan syövän tästä Saatanan luomuksesta. Silmät alkavat vuotaa, oksennus käy jo kurkussa. Olen kohdannut voittajan, tässä se on; paskin nuuska numero uno. Syljen skeidan pois suustani ja huuhdon vedellä. Järkyttävä "tuoksu" tunkeutuu purkin lävitse, joten otan teippirullan ja sinetöin tämän paskan läpikotaisin. Arvosanaksi annan kohtalaisen nollan.


0/5

+4

elosway4 vuotta 6 kk sitten.
Ihan vitun kamalaa tavaraa. Innoissani lähdin kaverilta hakemaan puoli punttia kun ilmoitti, että olisi tämmöstä "vähän erikoisempaa makua" saatavilla. Menin kotiin ja tein elämäni virheen. Avasin purkin. Kämppä täyttyi kompostin ja koiranpaskan vivahteisella suklaan hajulla, joka sai elämän vilisemään silmieni edessä. En päässyt hajua karkuun. Itsetuhoiset ajatukset valtasivat mieleni mutta päädyin kuin päädyinkin heittämään yhden säkin huuleeni. Niin kuin purkin avaaminenkin, myös tämä oli todella vitun suuri virhe. Helvetistä ylösnostettu pussi lähtikin huulestani yhtä nopeasti kuin se oli sinne mennytkin. Kokemuksena tilanne oli todella sekava. Hämärästi muistan tilanteesta sen, miten rankaisin itseäni ja hakkasin päätäni lattiaan itku silmässä. Kämppä päätyi ammattifirman desinfioitavaksi, sillä naapurit soittivat kytille josko minulla olisi ollut ruumis kodissani. Päädyin hautaamaan kyseisen puolen tornin kauas maaseudulle pellolle missä se ei kykenisi aiheuttamaan harmia kenellekkään. En siis kehdannut edes myydä tätä helvetin skeidaa kenellekään.

5/5

+4

moromoro8 vuotta 6 kk sitten.
täs ei kyl yhtää maistu aleksanteri


0/5

+1

Nuuskamulkkunen8 vuotta 2 kk sitten.
Odotukset oli korkella tän nuuskan suhteen. Moni kaveri kehui sitä brandy alexander löössiä mitä ei vissii enää valmisteta, ja aattelin sitten kokeilla tätä.
Aluksi huomaan miten purkin läpi puskee suklainen tuoksu, todella miellyttävä ensivaikutelma ainakin hajun suhteen. Kun purkin sitten avaan.... haju on jotain niin järkyttävää. Kaakaon, erikeeperliiman ja sisustusmaalin sekoitus on ehkä osuvin ilmaisu miten tuota paskaa voi kuvailla. Tunsin kuinka aivosoluni tuhoutuivat haistellessani purkkia. Oiva vaihtoehto narkkarinuuskaajille!
Mausta sen verran et taas aluksi se kyllä maistui hyvälle. Thundereissa on myös se puoli yleisessä tiedossa että pussit alkavat vuotamaan suht nopeasti, ja kun tämä nuuska alkaa vuotamaan on se pakko heittää saman tien pois. "Mehua" ei voi niellä ollenkaan tai oksennusrefleksi iskee.
En suosittele kellekkään, mutta jos ihan välttämättä joku haluaa tätä vitsausta kokeilla niin osta vaan yks purkki, älä tee niinkuin minä (2 tornia brandyä josta 19 kiekkoa myin pois :D)!

1/5

+1

jkl8 vuotta 5 kk sitten.
On oikeasti aika kamalan makuinen ja hajuinen nuuska. Yksi tähti tulee sanasta nuuska, vakkei voi ymmärtää kenen innovaatio tämä on. Ihme kun on päässyt myyntiin. Makuasioista ei varmaan kannata kiistellä, mutta itse en pidä. Pidän kuitenkin purkin jäkiksessä ihan pahan päivän varoiks. Onneksi ei ole kuin yksi purkki.

3/5

+0

Ike Tuz 8 vuotta 5 kk sitten.
maistuu mansika sekoitettuna vauvamukiin. T. Ike

5/5

+0

ArmoaIsille8 vuotta 5 kk sitten.
Lempi nuuskani, ehdoton 5/5 koska maistuu Paulan vaginanpesuneste.

5/5

+0

muikkunen8 vuotta 6 kk sitten.
Ite tykkäsin kyseisestä tuotteesta. maku oli mukavan suklainen eikä liian makea.

2/5

+0

jaska8 vuotta 6 kk sitten.
Mukavan suklainen, mutta ehkä liian vahva tuoksu. Pussit yllättävn kuivia Thunderiksi. Alkaa valskaamaan melko nopeasti. Ihan jees nuuskaa, mutta kyllä nielummin nappaisin jonkin toisen samanhintaisen hyllystä.

4/5

+0

lössitys8 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää pussi nuuskaa ! maku pehmeän suklainen ja nikotiinia sopivasti. Ei tarvitse kylläkään montaa kiekkoa käytä ennen kuin alkaa tökkimään tuo maku :D erittäin vahvan hajuista äkkiä haisee koko kämppä tälle paskalle. kokeilun arvoinen nuuska!

0/5

+0

snusmumfreake8 vuotta 6 kk sitten.
olisiis järkyttävä erehys vaihtaa pari kiekkooo tähän brandy alexanderiin haju on siiis niin paska ettei mitään rajaa eikä edes potki

2/5

+0

Min8 vuotta 7 kk sitten.
Haisee voimaakaalle, ja alkaa valuttamaan melko nopeaa. Pisteet ainoastaan vahvuudesta.

2/5

+0

jakke8 vuotta 7 kk sitten.
tuoksuu suklaalle mutta ei niinkään maistu siltä.pieni vivahde vain mutta maistuu vahvasti liköörille.2/5

5/5

+0

Nuuskamuikkunen8 vuotta 8 kk sitten.
Aivan mahtavaa nuuskaa. Menee suoraan top-3 pussinuuskista. Thunderin uutuudet Brandy Alexander ja ultra original ovat aivan mahtavia, suosittelen molempia. Maku on täydellinen ja tuoksuu taivaalliselta.

4/5

+0

sanezor8 vuotta 8 kk sitten.
tuoksu on aika jees ja design! pitäs olevinaa porata mut ei poraa itel tarpeeks. maku on sit vähä nii ja näi.. mut 4/5 koska niitä pusseja sentää on joku 22-24?

5/5

+0

Hans8 vuotta 10 kk sitten.
Tuoksu on suklainen, makukin hyvä suklaan,kerman ja liköörin aromeja. Nikotiiniäkin ainakin näyttäs olevan vaan eipäs itsellä potki yhtään. Suosittelen tätä!

5/5

+0

lege8 vuotta 11 kk sitten.
Suklainen tuoksu. Mahtava makuelämys kerrassaan. Kaakaon kermainen maku, josta likööriaromi puskee esiin. Vahva nuuska ja hyvin potkii

Arvostele Thunder Ultra Brandy Alexander Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.