Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: S1lenc3r - Nuuskaaja

Profiili: S1lenc3r

Rekisteröitynyt 1.3.15, 04:33
Viimeksi paikalla 7.7.19, 16:13
Viestejä7 +70 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita18 +360 XP

Taso 23

XP 12 / 462
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Aivan loistavaa! Maultaan sointuu yllättävän hyvin yhteen ginin kanssa, eli tätä huuleen ja bombain safiiria lasiin ja kyllä toimii.
General Mackmyra Original Pussinuuska
Omaan suuhuni aivan perus generalia, en saa tästä viskiä irti edes tuoksusta.
Nick And Johnny Crushed Ice White Pussinuuska
Positiivinen yllätys. Tuoksu kiekkoa avatessa erittäin voimakas olematta kuitenkaan liian esanssinen. Melko voimakkaasti maustettu koska poraa jonkin verran, maku todellakin raikas ja erittäin minttuinen. Muistuttaa jossakin määrin kaptenin extra stark mintiä ollen kuitenkin selvästi voimakkaampi. Pussit erittäin pehmeitä ja tuntuma huulessa miellyttävä. Pieni miinus siitä että pussit saisivat olla enemmän täytettyjä, muuten hyvinkin pirtsakka ja hassunpulskea makubiitti kyseessä.
Nick and Johnny Radical Red Pussinuuska
Kiekkoa avatessa päällimmäisenä nenään hyökkää vahvahko kanelin tuoksu, jopa jossakin määrin pistävä sellainen. Chilin ystävänä odotukset maun suhteen olivat korkealla, mutta puolen tunnin jälkeen suussa vallitsi lähinnä perinteinen tupakkainen maku, joka ei kyllä ole mitenkään huono mutta makunuuskan kyseessä ollen ei se tarkoituksenomaisin. Pientä poltetta ja lämmön tunnetta huulessa tuntui joka luultavimmin juuri mausteista johtuvaa. Plussia, täydet kiekot ja pusseissa reiluhkosti tavaraa. Nikotiinia varsin riittävästi. Miinusta pliisuhkosta mausta. 4/5, ei huono mutta jatkossa ostan enemmän americanaa ja jätän tämän muille.
LD Salmiak Pussinuuska
Onhan tämä nyt ihan helvetin hyvää mitä makuun tulee. Alkuun maku suolaisempi salmiakki, ja mitä pidempään on huulessa maku pehmenee koko ajan enemmän lakritsaisemmaksi. Uuden erän kiekoissa herrasmiesboksikin on toteutettu enemmän swedish match tyyliin entisen kynsiä halkovan vittusaatanan sijaan, josta plussaa. Miinusta itse pussin materiaalista, päätysaumat jollakin tapaa niin karkeaa materiaalia että hankaavat itselläni ikävästi huulta ja ientä ellei saumoja taita pussia vasten ennen huuleen laittoa.
ETTAN Original Pussinuuska
Vanha kunnon kunnon vanha nattE, juuri tätä olivat ne ensimmäiset aikoinaan kavereilta pummitut testibiitit ja ensimmäiset ostetut kiekot joita jemmailtiin tuuletusikkunan välissä äidin tarkkaa silmää vältellen. Edelleen jokaiselta haaparannan keikalta lähtee vähintään se kangellinen matkaan, päivittäiskäytössä on jäänyt sivuun muiden merkkien tieltä mutta nostalgian hakuisina hetkinä tätä pussi molemmille puolille ylähuuleen, naukku gambinaa ja teiniajat palaavat mieleen kuin eilispäivä. Klassikko jolla lähtemätön paikka sydämessä.
Nick & Johnny Americana Pussinuuska
Ensimmäistä kertaa tuli tätäkin ostettua, ennakko-odotuksia ei juurikaan ollut mutta yllätti kyllä voimakkaasti. Voimakas kirsikkainen maku, joka ei kuitenkaan ole liian esanssinen, vaan makeahko ja erittäin riittoisa. Ensimmäinen testibiitti killui ylähyllyllä parisen tuntia ja makua tuntui riittävän aivan loppuun asti, minkä lasken erittäin vahvaksi plussaksi. Pussit täysiä ja melkoisen kosteita, tämän kohdalla kosteudenkin voi laskea vain plussaksi, mehut todella hyvän makuista. Ei tästä ainakaan yhden kiekon perusteella voi negatiivisia puolia kaivella, hyvin mahdollista että päivittäisessä pidempiaikaisessa ajossa voi alkaa vituttamaan mutta satunnaisessa makustelukäytössä bulkkinuuskan ohella tuntuu toimivan.
G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska
Tämä oli kyllä pienoinen pettymys, maku ei mielestäni lähelläkään energiajuomaa, enemmänkin jotakin mystistä hedelmää josta en oikein saanut kiinni. Pussit aivan saatanan kuivia, biitti viihtyi yläpellissä lähelle kaksi tuntia vailla minkäänlaista valumista josta pyörähti toviksi alahuuleen ja takaisin ylös, eipä valuttanut vielä tämänkään jälkeen. Naurettavasta kuivuudesta johtuen puolen kiekon jälkeen ikeneen muodostui kovahko kipeä patti, joka kylläkin hävisi seuraavaan päivään mennessä lopetettuani tämän käytön. Plussapuoleksi voin laskea nikotiinipitoisuuden, omassa käytössä yksi pussi tuntui riittävän lähemmä kolmea tuntia.
General One White Pussinuuska
Saman sarjan tummapussista veljeä täällä jo kehuinkin, eikä tämä anna aihetta poikkeukselle. Erittäin hyvän makuinen ja makumaailmaltaan huomattavasti voimakkaampi kuin "normaali" generalin white. Se mikä itseäni yllätti tässä eniten on se, että tämä on yksi harvoista starkvahvuisista whitepusseista joka poraa jollakin tapaa, suolan määrä lienee suurempi kuin muissa vastaavissa.
Siberia Brown Pussinuuska
Jos tämä jonakin toimii niin ulostuslääkkeenä, biitti huuleen ja takuuvarmasti alta vartti ja paska lentää. Maku ihan ok mutta itselleni turhan vahvaa nikotiinipitoisuuden puolesta.
Granit Strong Pussinuuska
Varsin pätevää budjettinölliä rehdillä tupakan maulla, omaan suuhuni maussa myös aavistus salmiakkia. Jollakin tavalla raikkaamman oloinen kuin esimerkiksi knox tai general, jos nyt perus tupakan mausta voi kyseistä termiä käyttää. Kairan tarjouksesta poistin pari kankea 18 euron kappalehintaan, pakkauskoko huomioiden erittäinkin riittoisaa tavaraa. Valuttaa noin 40 minuutin jälkeen mutta mörkö viihtyy pellissä tästä huolimatta toistakin tuntia, vaihdelkoon jonnet uutta tupaan heti kun hieman tirahtaa.... ainoana miinuksena se että pussit voisivat olla aavistuksen verran täydempiä, muuta pahaa sanottavaa ei kyllä mieleen tule.
General One Original Pussinuuska
Otin haaparannan reissulta kangen verran ajoon ja ensimmäisen kiekon perusteella ei ollut huono valinta! Hintansa ja nikotiinipitoisuutensa puolesta taisi itselläni siirtyä generalin extra strongin korvaajaksi.
Göteborgs Rapé One White Pussinuuska
Taattua laatua, rape toimii säällä kuin säällä eikä petä milloinkaan. Maku taattua rapen legendaarista laatua, nikotiinimäärä juuri passeli, ei valuta kirveelläkään ja hintaluokka erittäinkin kohtuullinen. Taisi löytyä arkinuuska knoxin starkin kaveriksi.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
En kyllä ymmärrä miten tätä paskaa on joskus viitsinyt vetää, nykyään tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin kuin tätä yläpeltiin... onneksi on jääkaappi täynnä genua ja knoxia.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Ainoa minttunuuska jota tulee nykyään käytettyä granitin ja knoxin ohella. Tuoksu, maku, kaikki kohdallaan. Tällä hetkellä jääkaapissa olevan tornin kohdalla tosin ollut kaksi kiekkoa joissa osa pusseista on ratkennut auki jo kiekossa, ja osa levähtänyt suussa noin 40 minuutin jälkeen. Lienee tosin vain laadunvalvonnan ohi päässyt vioittunut erä, itse käyttöähän tuo ei haittaa mikäli nuuskanmujut suussa eivät rassaa. Löysää satunnaisesti käyttävänä itseäni ei ainakaan, joten en tuosta sen enempää nillitä.
Jakobssons Melon Strong Pussinuuska
Todellinen "karkkipäivänuuska", mausta tulee omaan nenään etäisesti mieleen hedelmäaakkoset. Toimii myös erittäin hyvänä piristäjänä pitkän ja rasittavan työpäivän päätteeksi, myös kuumana kesäpäivänä hyvinkin piristävän makuinen. Kusee about 20 minuutin jälkeen muttei haittaa yhtään, tämän mehut nielee mieluusti.
Knox Stark White Pussinuuska
Itsellä käytössä arkinuuskana ja tyytyväinen olen ollut. Maku hyvä, eikä valuta sitten millään, useamman kerran jäänyt pussi yön yli huuleen ja aamulla herätessä ei valumista liiemmin havaittavissa... kokeiluun tulossa sama tummapussisena mutta tästä en kyllä hevillä luovu.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Vasta noin kuukausi sitten nuuskaamisen aloittaneena sanon että maku on ihan ok, mutta ei kyllä potki sitten yhtään vaikka heittäisi tuplat yläpeltiin.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]