Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: ettaniihuuleen - Nuuskaaja

Profiili: ettaniihuuleen

Rekisteröitynyt 29.3.15, 19:29
Viimeksi paikalla 1.8.16, 02:11
Viestejä45 +450 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita16 +320 XP

Taso 29

XP 22 / 842
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Long Extra Strong Pussinuuska
Taattua genun laatua! Ehdottomasti yksi lempinuuskistani. Pussi on tasaisesti täynnä ja nua pitkät pussit istuu todella mukavasti huuleen. Nikotiiniäikin on paljon.
Kaliber Vit Pussinuuska
Ei maistu miltään eikä haise ja jää huuleen kiinni. Harmikseni tätä joudun pelkästään käyttää vähän aikaa.
Granit Löysä
Laadukasta nuuskaa, halvempaa kun Swedish Matchin löysät. Koostumus Rödamainen, eli hyvä. Haju hirveä, maku hyvä.
Taboca White Extra Strong Pussinuuska
Ei valuta paljoo, haju oksettava. Halpa nuuska, jossa paljon nikotiinia. Kun ekan kerran tätä käytin niin se jäi viimeiseksi kerraksi.
Nick And Johnny Crushed Ice White Pussinuuska
Raikas maku, nikotiinihirmu katoaa. Treenien aikana yleensä pidän huulessa. Tätä kelpaa käyttää mutta ei pääse top listoilleni.
LD Salmiak Vit Pussinuuska
Maku hyvä, haju karmea. Ei pysty käyttämään paljoa. Pussit täynnä, siitä iso plussa. Sillonkun karkinhimo iskee niin tätä tai offroadin laku löössiä.
Offroad Frosted Löysä
Todella hyvä nuuska! Varsinkin näin offroadin ystävänä tykkään. Maku ja haju hyvä, sopivasti nikotiinia. Koostumus ei ole parhaimmasta päästä, mutta hyvä kumminkin. Halpa nuuska jota kelpaa käyttää arkinuuskana. Muuten 5/5 mutta koostumuksen takia yksi tähti lähtee.
Kaliber Original Extra Tobakssmak Pussinuuska
Perus hyvää nuuskaa jota ostaa pelkästään hinnan takia. Tätä tuli nyt vain kokeiltua ja ei tämä niin huonoa ole mitä kaliberilta olisin odottanut! Mutta en todellakaan aijo tätä tornikaupalla käyttää. Kiekko sillontällön nuuskaahan tämä on. 3/5
Göteborgs Rapé White Slim Large Pussinuuska
On hyvää nuuskaa mutta iso miinus siit että huuli ruvella kun tätä 3 kiekkoa käytin.
Lennys Cut Löysä
Ymmärrän tuotteen laadun hintaan nähden mutta ei se löysä voi mitään paakkuista kukkaismultaa olla!
Muutenkin maistuu ja haisee pahalle.
Röda Lacket Löysä
Tätä kelpaa pyöritellä. Hyvä nuuska jota kelpaa laittaa kovien treenien jälkeen yläpeltiin. Muistuttaa paljon Göteborgs Prima Finttiä.
ETTAN Löysä
Ehdottomasti 5/5. Tämä on nuuskien nuuska. Hyvä koostumus, saa pyöriteltyä hienon biitin tästä ja maku on mitä mahtavin. Mitä hajuun taas tulee niin voimakas tupakka mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tykkään!
Blue Ocean Pussinuuska
Valuttaa vasta 1-2 tunnin jälkeen. Hyvä nuuska, tarpeeksi nikotiiniä ja siniset pussit tuo eksootisuutta. Pidän tästä mutta 4/5 koska tämän pitäisi maistu meri-ilmalta/säältä ja en saa sellasta mitenkään irti tästä.
Offroad Coola White Pussinuuska
Tässä maistuu cola paremmin mitä thunderin coolassa. Miinuksia tulee kyllä nopeasta kusemisesta (20min) ja mehujen paskasta mausta. Pärjää thunderin samaiselle tuotteelle vaikken kummastakaan hirveämmin pidä.
Offroad Lakrits Löysä
Tästä nuuskasta lakritsin ystävänä pidän. Laku maistuu todella hyvin. Suosittelen tätä kaikille ketkä pitävät lakritsista. Ainoa miinus on se etten saanut oikeen minkään näköstä möykkyä pyöriteltyä vaan jouduin tyytymään tykittelemään.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
joskus nuorena jonnena tätä vedettii kavereitten kans muna vaahdossa koska "poraa nii helvetisti" mutta nykyää menny ettan heittämällä ohi. 2 tähteä annan koska tällä nuuskalla aloitin ja ilman tätä tuotetta en olisi nyt ettanin löysät huulessa

Viimeisimmät ketjut

Nuuskakaupat Falunissa