Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Pellegrino - Nuuskaaja

Profiili: Pellegrino

Rekisteröitynyt 1.4.15, 20:01
Viimeksi paikalla 10.7.20, 16:18
Viestejä8 +80 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita11 +220 XP

Taso 19

XP 24 / 306
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Onyx Pussinuuska
Olen pitkälti samaa mieltä muiden kanssa. Yhden pisteen tiputus tulee siitä, ettei tätä voi käyttää kovinkaan kauaa putkeen. Jostain syystä tämä Onyx ärsyttää ikeniä todella pahasti. Muilta osin täydellinen nuuska.
Kapten Original Pussinuuska
Huonoa. Syyt: Tuntuu kuin olisi sanomalehden pala huulessa johtuen pussin materiaalista. Haju todella outo ja mitäänsanomaton. Kokolailla mautonta. Ei tunnu miltään. Nikotiinia on vain kiekon pohjassa olevissa teksteissä.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Haisee rotanmyrkyltä ja kemikaalijätteeltä. Hajustakin voi päätellä, että tämä on kaukana terveellisestä. Raastaa ikenet huonoon kuntoon ja aiheuttaa sydämen tykytyksiä. En jaksa ymmärtää miksi suurin osa nuoremmasta jengistä tätä vetää, vaikka parempaakin on tarjolla. Haksahdus tähän saastaan käy korkeintaan kerran vuodessa, jos muutakaan ei ole saatavilla. Fy fan!
General One Original Pussinuuska
Helkkarin hyvä maku ja aromi. Pussit mukavan tuntuisia, pienehköjä ja erittäin kosteita jotka eivät valuta ennenaikaisesti. Tästä tulee lievästi löössimäinen fiilis. Toimii kesällä ja talvella. Pakollinen ostos kaikille perinteikkäästä nuuskasta tykkääville.
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Taattua Generalin laatua parilla miinuksella. Pussit järkyttävän isoja ja suorastaan märkiä. Valuttaa ennätysnopeasti, mutta vahvuutensa ja hyvän aromin puolesta tekee sen minkä lupaa.
LD Original Stark Pussinuuska
Laivoilta saatavaa budjettinuuskaa vahvempana, ainakin valmistajan mukaan. Ei tunnu erityisen starkilta vaan samalta kuin muutkin LD:t. Pussit huonon mallisia littanoita eivätkä istu huuleen kovinkaan hyvin. Huono aromi ja mehutus pahanmakuista. Kerran tuli torni ostettua mikä tarkoittaa sitä, ettei toista kertaa tule. Ainoa hyvä puoli, että menettelee paremman puutteessa.
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Hyvä aromi ilman turhia kikkailuja. Vahvuus sopiva ja istuu hyvin huuleen. Hyvää isolla H:lla.
XRANGE General Slim Pussinuuska
Niin perussettiä kuin olla ja voi. Hyvää arkinuuskaa vaikka duunikäyttöön. Jää tosin G.3:n ja Onyxin varjoon niin vahvuudessa kuin tuntumassakin.
Smålands Löysä
Ettanin jälkeen paras lös. Erittäin hyvä, ellei täydellinen.
Kapten Vit Extra Stark Pussinuuska
Hairahduin tähän kiekon tai perin verran. Ei toiminut. Extra starkia on vain etiketissä. Pussin tekstuuri repii ikenet paskaksi. Vahvoista pusseista huonointa mitä maa päällään kantaa.
R42 Super Strong White Pussinuuska
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]