Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Rödarööri - Nuuskaaja

Profiili: Rödarööri

Rekisteröitynyt 29.1.14, 19:18
Viimeksi paikalla 21.5.20, 23:41
Viestejä349 +3490 XP
Uusia aiheita10 +150 XP
Arvosteluita30 +600 XP

Taso 46

XP 261 / 4380
 

Legenda
Jäsenenä 6 vuotta
Kunniakas
Ansainnut arvonimen Nuuskajumala
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua
Suunnannäyttäjä
Aloittanut 5 uutta aihetta

Viimeisimmät arvostelut

Smålands Brukssnus Löysä
Tää on knoxia pienemmässä purkissa. Samalta tehtaalta, sama maku, sama koostumus. Eli mönkään ei olla menty. Ikäänkuin knoxin pirkka vastike. Hyvää ja laadukasta kuten knoxikin.
Smålands Brukssnus Pussinuuska
Kyllä tää menee välillä. Vähän mieto mutta aina kaks niin ihan jepa. Maku hyvä, sama ku knoxissa.
Nordic Storm Slim White Original Pussinuuska
Tää on kylläitäänsanomaton. Ei tunnu ei maistu ei vaikuta.
Skruf Original Pussinuuska
Uus design ja uus luomulinja. Kuivahkoja pusseja, voi olla että sain vanhan erän. Maku on pahvinen ja mitäänsanomaton. Kuitenkaan ei valuta kauhean herkästi eikä neste maistu pahalta. Paljon tavaraa kiekossa ja isot pussit. Iha ok.
Röda Lacket Vit Pussinuuska
Kallista mutta maukasta.
Tuoksu on erittäin hyvä! Hedelmäinen ja raikas. Maku seuraa hajua.
Ei valuta nopeaa ja nesteet maistuu aluksi mukavalle.
Pussit nätisti star formationissa.
Granit Mint Pussinuuska
Aika mieto maku. Sinänsä se on hyvä asia. Pienehköt pussit.
Mustang Löysä
Koostumus ettanmainen. Hajussa hieman jotain outoa kuten orkkispussissakin. Halvempaa kuin SM muut lössit eli siitä plussaa. Ei valu nopeasti.
Mustang Original Pussinuuska
Ei läheskään niin hyvää kuin vit versio. Maistuu aivan knekt pussille. Edullista on sekä sopivan kokoisia/märkiä mutta maku on mitä on
Mustang Vit Pussinuuska
Kyllä! Halpaa kuin saippua sekä hyvääkin vielä. Tuoksu on tässä valkoisessa ainakin mieto, miellyttävä ehkä hieman generalmainen. Ei valuta helposti sekä ok kokoiset säkit.
XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska
Ihan kelpo kamaa. Ei valu. Maku ihan ok. Olis parempaa normina eikä valkoisena
Knox Stark Pussinuuska
Hyvää ja halpaa! Maku on on hieman se knox mutta se ei puske läpi haittaavasti. kiekossa helvetisti tavaraa ja pussit sopivan täynniä. just soppelin vahvaa eli ei jätä kylmäksi muttei aiheuta pahaa oloakaan.
ETTAN Löysä
nuuska. haju ja maku on sitä parasta itseään. ettanin ainut ongelma on kuseminen joka alkaa nopeasti verrattuna esim. generaliin.
Smålands Löysä
koitettu hakea knoxia maussa ja hajussa siinä kuitenkaan onnistumatta taikka onnistuttu liian hyvin. Tässä se "knoxin haju" on vahvempi kuin knoxissa eli alkaa tökkimään helposti jo ekalla kiekolla. ei ihan susipaskaa mutta en aijo ostaa enään.
Kaliber Vit Salmiak Pussinuuska
Vahva salmiakin tuoksu ja maku. pieniä pusseja/tyhjähköjä mutta kaks laittaa niin pärjää. Parempi kuin g20 laku. hieman huonompi kuin ld
LD Löysä
sama maku kuin esim. granitin lössissä. sellainen saippua haisee ja maistuu. en osta enään
Offroad Julesnus Pussinuuska
tästä ei paljoa enään nuuska pahene
Kaliber Original Extra Tobakssmak Pussinuuska
halpaa ja suht. ok kamaa. valuttaa vauhdilla mutta siitä viis. pari pussia puoleen ja tuntuma on hyvä. haju ja maku on sitä itseään eli tupakkaa. kyllä natsaa
Jakobssons Dynamite Extra Strong Pussinuuska
6 päkistä ainoa nuuska jota voi edes oikeasti käyttää. meloni ja wintergreen lensi maistamatta roskiin. icefruit oli paskaa ja minttu menetteli. liian makeita ja esanssisia. mutta itse asiaan. maku on hyvä. kiekko on jämerä, mutta boksia ei saa oikeen millään auki. ei valuta nopeasti vaikka kosteita pusseja ovatkin. haju on ok, ei läpitunkeva eikä makea. vahvuutta löytyy sopivasti ja pussit ovat kookkaita.
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
general long es eri purkissa.... eli hyvää tavaraa on! kiekko on komea, pussit on pitkulaisia ja tuoksu on jumalainen tupakka. valuttaa ainakin minulla hieman liian aikaisin. kallista mutta hyvää.
Knox Pussinuuska
Haju on knoxin tyypillinen haju. maku myös. jos nämä eivät haittaa ja häiritse niin kelpo tavaraa. paljon pusseja kiekossa sekä kuivahkot pussit. ei siis valuta juurikaan. itseä jo alkaa knoxin lemu häiritsemään joten siitä pojoja pois. arkinuuska.
Grov Löysä
Aijemmin ei uponnut, mutta nyt on asiat toisin. Tämähän onkin kunnon kölliä. kuiva ja rakeinen mutta pysyy ja ei valuta. ainut milloin hajoaa jos on heti ottamassa pois. haju ja maku on kohdillaan. Tämä on oikeaa nuuskaa niille jotka oikeaa nuuskaa haluavat. ei coldfrosted hunajameloni tsängädängä jonneille
Kronan Löysä
ikävä maku mutta hyvin kasassa pysyy. sm- laatua huonolla maulla 2,5/5
Lennys Cut Löysä
Tämä oli järkyttävä pettymys. Maku ja haju ei vastaa pussiversiota yhtään. paakkuinen/kukkamultainen rakenne.
Skruf Stark Löysä
paljon odotin, vähän sain.
maku ihan sama kuim knoxissa, eli ei nyt paha mutta erikoinen. ihan ok koostumus. plussaa vahvuudesta, tosin liian vahvaa arkinuuskaksi.
en kyllä ymmärrä miten tämä on niin paljon hehkutettu.
Kapten Original Pussinuuska
Sama kuin mintussa, eli liian pieniä pusseja. Pussin materiaali on jotenkin erilaista kuin muissa, paljon pehmeämpää. Ihmeellisesti värjättyä. Valuu heti, ainakin minulla. Maku on "normaali". Halpaa mutta en usko ostavani uudestaan.
Kapten Mint Vit Pussinuuska
Pussit pehmeitä. Siinä hyvät puolet. Sitten huonot: pieniä pusseja, maku ei hypi silmille mutta ei kiekkoa enempää kerralla pysty käyttämään.
Kiekko on tyylikäs ja jämäkkä. halpaa on. Taitaapi olla lennyn kanssa halvimpia
G20 by Granit Liquorice White Pussinuuska
Natsaa. ei vahvaa makua joten kokemus on kuin vit perus olis huulessa. Valuminen tosin hiukan maistuu.ei potki mutta tuplilla pärjää. Ja halpaa ku mikä. Mukavaa vaihtelua perusrutiiniin
General Classic Extra Strong Löysä
Rakkaus, yksinkertaisesti. Genun taattu maku ja koostumus mutta hiukan vahvempana.
Oden's nr 3 Löysä
Viime hakureissulla piti saada budjettinölliä, otin tätä muutaman kiekon kokeeksi. Roskiin meni. Koostumus ei nyt niinkään ole huono, muttei sitä voi hyväksikkään kehua. Maku on jotain ydinjätteen ja surströmmingin väliltä. maistettuani tätä tein elämäni tärkeimmän päätöksen. Enään vain taattuja sm lössejä ja pienenä poikkeavuutena suon skruffin tuotteet silloin tällöin.
Lennys Cut Original Pussinuuska
Haju ja maku on minun mielestäni sama kuin knoxin lössissä, eli varmasti jakaa mielipiteet. Itselle maistuu. Pusseissa on kunnolla tavaraa, paljon enemmän kuin muissa maistamissani eli suutuntuma on erinomainen. Hinnasta myös plussaa, taitaa olla halvinta pussia. Nikotiinia on 9mg ainakin odenssin sivujen mukaan ja purkissa on tavaraa 15g. Tästä itselle vakkarinuuska, sikälimikäli pussia tulee käytettyä. Suosittelen!

Viimeisimmät ketjut

Prismasterharrasteluhienoin ja rumin purkkikumpi puoli ja millä tavallamitä huulessa nytarvostele edellinen nuuskaVanhat pelitYleistä keskusteluaOmavalmisteinen tykkikuinka usein ostat?