Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Tomzziii - Nuuskaaja

Profiili: Tomzziii

Rekisteröitynyt 8.4.15, 13:08
Viimeksi paikalla 30.6.18, 13:34
Viestejä12 +120 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita22 +440 XP

Taso 25

XP 48 / 566
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Offroad Eucalyptus White Pussinuuska
Mikäs olisi aamulla sen parempaa kuin nakata tällainen fiilistelybiitti huuleen :) Tämän tuotteen haju ja maku ovat jotain niin taivaallista ! Sanoisinko jopa että tämä on omalla listalla kyllä makunuuskien nro.1.
Halpaahan tämä on mutta sen huomaa kyllä pussien laadusta, pussit ovat puolillaan ja ne menevät helposti rikki. Mutta jos tämä ei haittaa niin tämä on tehty juuri sinulle. Voin luvata että makeanhimo lähtee ku tämän nakkaa käkättimeen myhimään. Suosittelen ehdottomasti teille , arvon kanssa nuuskaajat.
Kaliber Vit Pussinuuska
Joo o.. Entiedä mitä on tullut joskus mietittyä ku tätä on ostanut.. Haju on kemiallinen koiran paska sekoitettuna kissan kuseen. Tämä nuuska ei tunnu,maistu eikä saa nikotiinitarpeitakaan lähtemään. Nikotiini tässä tuotteessa on ihan huuhaata. Sama kuin mummon tekemässä kaalilaatikosta,pelkkä ajatus saa melkein oksentamaan.Parasta tässä tuotteessa on se että jos olet vitunmoisessa kännissä ja satut juoman mukana vahingossa nielaisemaan tämän pussukan niin ei hätää, voin luvata ettet pyörry etkä saa vatsaasi sekaisin.
Knox Löysä
Oma top.2 löösi ! Todella maukasta lössiä (TODELLA PAREMMAN MAKUINEN KUIN PUSSI) jota on helppo muovailla vaikka käsin . Koostumus on sellainen että sinä pyörität sen pallon vaivattomasti vaikka kahden promillen humalassa. Ei muuten valu kuin 45min jälkeen jos silloinkaan. Hintakin on halvempi kuin kajaanin huorat eli todella halpa ! Jos ei teillä opiskelijoilla riitä rahat ettaniin tai rödaan niin ette todellakaan menetä mitään kun ostatte tätä ! Ehdottomasti täydet pinnat !
Nick and Johnny Desert Green Xtra Strong Pussinuuska
Joo elikkäs tämä jätti kyllä mitään sanomattomaksi... Maku aivan liian makea jos kielellä iskee ullakolle, mutta sitten kun alkaa pussi valumaan huulessa siinä 5min kohdalla niin ei jumalauta.. Maku on niin kitkerä että pussi on pakko heittää menemään.. Swedish Matchilta ensimmäinen tuote mikä ei omaan makuuni ollut. Vaikka tämä extra strongia onkin niin tästä tuotteesta et saa muuta kuin paskan mielen ja tyhjän lompakon. Jos niitä "kicksejä" haluaa niin voi mennä kauppaan ja hakea vaikka ES:sän , tämäkin säväytää enemmän kuin kyseinen nuuska.
Göteborgs Rapé Löysä
Erittäin hyvä yllätys oli tämä ! Ensimmäinen kerta kun viiden vuoden nuuskan käyttöni aikana tätä otin testiin ja täytyy sanoa , että hyvää on !! ehdottomasti suosin kaikille . Paljon parempaa tämä on lössinä mitä pussina.
suosittelen ehdottomasti ostamaan. Meni heittämällä lössien top.3:seen.
Thunder Original Pussinuuska
Iha paskaa tavaraa ! kusee heti ja maku on kemiallinen tupakka eli vitun paha... menee jos ei muutakaan ole, plussaa siitä että purkit täpöten täynnä ! 26 pussukkaa on parhaimmillaan kiekosta löytynyt :D
Knekt Löysä
Hyvä peruslöysä uudessa hienossa kiekossa. Kiekon koko vain harmituttaa (37g) rakeutuu ja valuu nopeasti mutta muuten hyvää tavaraa!
Offroad Julesnus Pussinuuska
Aivan saatanan hyvä biitti fiilistelyyn ! Maistuu kaneli ja punaviini ja joku mitä en osaa kuvailla. Vaikka on original pussi niin ei sitten valu ei millään. Purkit täpöten täynnä ja pussit ovat täysiä. Täydet pisteet !
ETTAN Vit Pussinuuska
Tämä on aivan jumallallista tavaraa ! Kiekossa paljon tavaraa, maku on niin tupakkamainen ettanin ominaismaku kuin olla ja voi. Kusee vasta noin tunnin jälkeen. Kallistahan ja vaikeasti saatavaahan tämä on mutta onse sen arvoista ! Pussien top1 !
Oden's Extreme Pussinuuska
1 tornin ostin tätä alennuksesta mutta onhan tämä hirveää kuraa. Kaksi kiekkoa pystyi käyttämään kohtuudella mutta loput lensivät välittömästi roskiin. Todella pulleita,vahvoja ja märkiä pusseja. Haju ja maku on niin kemiallinen tupakka ku olla ja voi. Ei jatkoon.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Odenssin paras tuote tällä hetkellä !Vaikka purkeissa on vain 10g tavaraa niin se on huomioitu positiivisesti hinnassa. Makuna toimii kylmä minttu. Tosiaa 22mg nikotiinia saattaa aloittelijoilla vähän jymähtää päähän mutta siis todella hyvin pakatut pussit,hieno kiekko ja hyvä maku takaavat double mintille viisi tähteä.
ETTAN Löysä
Lössien ehdoton ykkönen! Kiekossa paljon tavaraa ja tupakan maku antaa hyvän säväyksen. Tehtäspä tätä vielä muovipurkeissa niin tämä olisi täydellistä! Silti täydet pojot 5/5

Jakobssons Melon Strong Pussinuuska
Hyväähän tämä on, sais olla vaa vähä kuivempia pussukoita. Ei valu ku vasta kolmen vartin kohalla ja valuva neste on hyvää. Hieno kiekko,hyvä maku ja haju tekevät tästä tuotteesta meloni nuuskien ykkösen !
Ainut miinus hinnasta.
Lennys Cut Original Pussinuuska
Tää meni itellä top10 nuuskiin ! Aivan loistava veto GN:ltä. Täysiä ja isoja pusseja eivätkä ole edes märkiä . Maku ja haju ovat niin original kuin olla voi. Todella halpaa ja hyvää tavaraa.
Thunder Raspberry Pussinuuska
Nonii nää on taas näitä V2 essanssimyrkkyjä. Kusee aivan saatanasti jo vartin kohdalla, hajusta ja nikotiinimäärästä plussaa muuten aivan täyttä kuraa. Älkää ostako.
Megapole White Pussinuuska
Aivan järkyttävän makuista paskaa !
Röda Lacket Vit Pussinuuska
Maku jätti kyllä sanattomaksi. Kiekon ku avasi ni haju oli erittäin hedelmäinen ja jotenkin tunkkainen. Maku oli todella hyvä siihen asti kunnes rupesi 20min jälkeen kusemaan. Hieno ja nostalginen kiekko ! Pussit hienosti aseteltuna kiekossa, ainoat miinukset tulee hinnasta ja valuvuudesta.
Islay Whisky Pussinuuska
Haju on niin lehmänpaska ku olla ja voi, maku on pehmeä,pussit hyvin pakattuja ja todella hieno kiekko. Ylihinnoiteltua.
Offroad Frosted Pussinuuska
Jumalauta, tullu lähemmäs 15 tornia tätä käytettyä ja se ollut kauhea virhe .Tähän on mennyt maku kokonaan, nykyään tämä maistuu niin epämääräisen kemialliselle kun olla ja voi. Kusee kun nunna pitkänä perjantaina, en nauti tästä. Laatu on niin V2 kuin olla ja voi purkit eivät pysy kunnolla kiinni ja pussien määrä kiekoittain vaihtelee suuresti. Sillointällöin hyvää mutta ei jokapäiväiseen käyttöön. Plussaa hinnasta.
Blue Ocean Pussinuuska
Todella outo haju ei ole mitään mihin verrata. Pussit todella hienoja sinisiä ja hyvin pakattuja. maku on oudon suolainen ja hämärästi sivusta tulee tupakin maku. Purkissa reilusti tavaraa. Jos haluaa vaihtelua perus original möllien jälkeen niin osta tätä ! Hinnasta ja vahvuudesta miinusta.
Knox Stark White Pussinuuska
Kerrassaan mainiota budjettinuuskaa :) Pussit hyvin pakattuja ja kiekossa tavaraa 24 pussin verran. Sopivan vahvaa ja tämähän ei valuta kuin vasta 1.5h jälkeen joten siitä plussaa. Hieno kiekko, laatu kamaa nämä skrufin valmistamat tuotteet ! 5/5
Smålands Lakrits Vit Pussinuuska
Onhan tämä taivaallista tavaraa ! Pussit pieniä ja hyvin pakattuja , maku on pehmeä lakritsi ja sivusta tulee pieni knoxin ja vaniljan vivahde. Makuun ei kyllästy joten käy myös arkinuuskana . Ainut miinus tulee kiekon koosta. Jos on makunuuskien ystävä kannattaa ehdottomasti kokeilla, Suosittelen !

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]