Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: leetelite69 - Nuuskaaja

Profiili: leetelite69

Rekisteröitynyt 8.4.15, 17:16
Viimeksi paikalla 23.12.16, 14:29
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita13 +260 XP

Taso 18

XP 12 / 276
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Blue Ocean Pussinuuska
En tiedä mikä olisi parempaa kuin aamun ensimmäisenä asiana laitat blue oceania huuleen, se maku, haju, pussien täyte ja koko... AIVAN IHANAA. Kyllä on nuuska jonka hinta ja laatusuhde ovat kohdillaan! Isoja pusseja ja valuttaa vasta 1.5-3h välillä! Taivaallista suosittelen kaikille, ensimmäinen nuuska joka saa täydet viisi pistettä
Offroad Julesnus Pussinuuska
En edes muista milloin tälläistä kamelinpaskaa olen maistellut. Kaneli maistuu liikaa ja muutenkin tunkkainen ja paskamainen maku, en tykkää ollenkaan, menettelee, pystyy pussin pari käyttää ja sit sanoa kiitos ei pahanolon vuoksi. Ainoat plussat tulee hinnasta ja ''erikoisuudesta'' En tätä kamelinpaskaa suosittele kenellekkään
Offroad Lakrits Pussinuuska
Taivaallista! Lakritsin lössin kanssa oikeinkin saman makuisia ja hyvä pari arkinuuskien joukkoon! Hyviä puolia ovat ettei ala kusemaan nopeasti ja valuva neste maistuu sopivasti lakritsille, täyteläinen maku, pehmeet pussit ja täydet pussit ja haju on taivaallinen. Top-5 nuuskiin napsahti tämä
Lennys Cut Original Pussinuuska
Suuri pettymys oli ku kaverilta tätä kokeilin, maku on iha jees pienissä määrin, heti kun alkaa valua vähäki liikaa ni suuhu kantautuu karsinan haju... Halppis nuuskasta kyllä menee, mutten tule ostamaan lisää ellei ole pakko ja muuta ei ole... Kiekosta, hinnasta ja mausta siis pisteet
Knekt Löysä
ensimmäinen löysä, jota kokeilin! Aivan helvetin taivaallista, todella hyvä koostumus ja maku vielä parempi, tykkään ja suosittelen kaikille lössin ystäville!
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Paska haju, muuten erittäin hyvä, odensit ylipäätään ovat erittäin hyviä nuuskia ni kyllä tääki siihe kategoriaan kuuluu, poraa aivan saatanasti ja maku on helvetin hyvä! Itse olen suuri odensien ystävä ja tämä kruunaa kaikki odensit! SUOSITTELEN KAIKILLE!!
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Sopivan kokoisia pusseja, alkaa kusemaan vasta 1h jälkeen, maku on hyvä, hinta on sopiva, ainoa miinus on ettei pusseja ole tarpeeksi kiekossa, saisi olla enemmän! Todella iso plussa tulee poraamisesta, luottonuuskaa jos porauksee peltinsä haluaa
LD Original Pussinuuska
eieiei, maku on järkyttävä, alkaa kusemaan 20min kohdalla, jolloin salmiakki alkaa maistua aivan helvetin paljon, ne jotka tykkäävät salmiakista PALJON siis aivan HELVETISTI niin tämä on niille. Haju on lehmän paska sekoitettuna banaanipirtelöön. En tule ostamaan lisää ellei ole pakko.
Oden's Cold Pussinuuska
Maku: Perus nuuskan maku, 2/5
Haju : Haisee aivan siltä, miltä märät pussit haisevat (tunkkainen jne) 3/5
Ulkonäkö kiekolle: 4/5 aivan helvetin hieno kiekko!
Ainoat plussat tulee siitä ettei heti 15min kohdalla ala kusemaan, vaan itsellä ainakin alkoi kusemaan vasta 45-50min kohdalla ja toinen tähti tulee nikotiini määrästä. Oikein hyvää tavaraa, tulen ostamaan lisää!
Rocket White Mint Strong Pussinuuska
Mielestäni maistuu liikaa minttu, jonka vuoksi tästä en tykkää, alkaa kusemaan kolmen vartin kohdalla. Maku on aika paha. En itse pidä tästä nuuskasta.
Jakobssons Melon Mini Pussinuuska
Tässä on sitä jotain. Maku on taivaallinen ja aivan helvetin hyvä! Parasta maku nuuskaa mitä olen maistellut ja mitä tulen maistelemaan! Ei pysty montaa kiekkoa putkeen käyttämään, koska melonin maku on niin voimakas, siitä ainoat miinukset.
Thunder Ultra Raspberry Pussinuuska
Täyttä paskaa tämäkin, märkiä pusseja, sormiin jää mehuja ja maku on täyttä paskaa. En suosittele kenellekkään!
Thunder Raspberry Pussinuuska
Täyttä paskaa koko nuuska, en tykkää ollenkaan. Tunkkainen ja paskamainen maku. Ei pysty käyttämään montaakaan pussia, ettei tule paha olo jne. Ainoat pisteet tulee nikotiinin määrästä ja kiekosta.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]