Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Tonttuman - Nuuskaaja

Profiili: Tonttuman

Rekisteröitynyt 25.4.15, 18:02
Viimeksi paikalla 26.11.17, 13:25
Viestejä30 +300 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita18 +360 XP

Taso 27

XP 50 / 691
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Rocket White Mint Strong Pussinuuska
Tämä oli aivan mahtavaa. Harmi ettei sitä enää saa. Revel ei kyllä tätä korvaa vaikka jotenkin samanlaista pitäisi kai ollakkin.
Oden's Vanilla White Dry Pussinuuska
Puoli tornia käytin ja tuli mitta täyteen. Pelkkä kiekon näkeminenkin jo kuvottaa. Superkuivia pusseja. Haisee vaniljalle, maistuu kuivalle pussille ja semisti vaniljalle. Jotenkin vastenmielinen ja keinotekoinen. Yh hyh, ei enää.
Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Pussit kumman näköisiä mutta toimii hyvin ja pysyy loistavasti paikoillaan. Ei valuta sitten millään. Maku miellyttävä tupakka kevyesti aromeilla höystettynä, olisiko jotain marjaa sitten vaikea sanoa. Oikein mukava tuttavuus tämä! Suosittelen.
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Aivan loistava nuuska! Ei ole yhtä agressiivinen kuin odensin vastaavanvahvuiset, joten pystyy pitämään vähän kauemmin. Tornin ostin ja seuraavana päivänä piti hakia lisää samaa tavaraa kun oli niin positiivinen yllätys. Maku ei ole mitenkään ylivoimakas mutta mukavan piparminttuinen ja aavistuksen ehkä jopa sisupastillinen.
Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska
Ainakin uudemman mallin kiekoissa pussit aivan läpimärkiä, joutuu pitämään kiekkoa auki pöydällä pari tuntia että voi käyttää. Tätä hammastahnaisempaa makua ei löydy sen voin taata. Ei huono, mutta erittäin vanhvan makuinen ja todella makea. Kiekon käyttää silloin tällöin mutta maku alkaa tökkimään pahasti isommissa määrin.
Gustavus Slim Cut Salvi Pussinuuska
Ostin kerran tornin sokkona. En tiedä mikä tuo salvi pitäisi olla mutta päällimmäisenä jäi mieleen vahva laventeli ja aavistus lakritsaa. En tykännyt, jotenkin hajuvesimäinen maku ja slim pussit ei istu naamaan ollenkaan.
Islay Whisky Pussinuuska
Sanotaan näin, että tämä on laadukas nuuska ainakin tupakan ja pakkauksen osalta. Haju mitä oudoin mutta maku aivan kohtuullinen. Viskiä en tästä itse löytänyt sitten ollenkaan, lähinnä jotain huonoa jäljitelmää siitä joka maistuu valuttaessa lähinnä kissankuselle. Yllätyin hyvästä tupakan laadusta mutta petyin huonoon makujäljittelyyn. Jos tätä olisi ilman surkeita makuaineita, antaisin täydet 5 tähteä.
LD Enbär Vit Pussinuuska
Hyvin lempeä katajanmarjan ja mausteinen maku, tuoksu lähinnä tupakkainen niinkuin kaikissa LD tuotteissa. Ei juurikaan poraa. Valkoiseksi pussiksi valuttaa melko herkästi ja valuma kitkerän makuista, siitä pitkähkö miinus. Hintaisekseen aivan hyvä ostos.
Kronan Vit Pussinuuska
Laadukas mutta edullinen perusnuuska, huomattavasti parempi kuin esim kaliber. Haju ja maku miellyttävä ja pehmeä. Tämä tuskin alkaa ihan heti tökkimään. Pakkohan tälle on omassa kategoriassaan täydet antaa.
Oden's Cold Pussinuuska
Mielestäni hivenen paremman makuinen kuin offroad frosted, mutta hyvin samankaltainen. Poraa kyllä melko lailla enemmän. Pussit on märempiä kuin offroadin vastaavat ja valuttavat ehkä siksi vähän herkemmin. Mutta eipä tarvitse pelätä nuuskan kuivumista vaikka jäis purkki auki. Jos frostedista tykkää niin kannattaa kokeilla tätä vaihteeksi, ihan kelpo vaihtoehto. Omalta osaltani ensimmäinen odens joka ei haise lehmänlannalle.
LD Salmiak Pussinuuska
Torni tuli hankittua pohjoosen reissulla noin pariinkymppiin ja oikeen hyvää tavaraa on. Ei pysty montaa purkkia putkeen käyttämään tosin, mutta purkki silloin tällöin oikeen jees. Vahva salmiakin maku, erittäin mukava. Valuttaa puolen tunnin jälkeen mutta ei silti kitkerä, tekee tehtävänsä mutta ei juurikaan poraa. Varmasti löytyy parempaakin mutta hintaluokassaan ehdoton hankinta.
Offroad Coola White Pussinuuska
Erittäin mukava kolan tuoksu ja jonkinlainen makukin. Pieni miinus siitä että pussit ovat jokseenkin vajaita, niinkuin offroadin tuotteissa yleensäkin. Ei juurikaan vuoda, mutta mukava pieni maku on siellä kuitenkin. Ihan hyvä nuuska kaikenkaikkiaan!
Offroad Eucalyptus White Pussinuuska
Hyvänmakuinen ja hivenen miedompi kun esim frosted. Ei valuta millään. Muuten antaisin 4 tai 5 tähteä, mutta nyt 3 koska pussit on ainoastaan puolillaan tavaraa ja määrä vaihtelee kiekoittain. Perus offroad meininkiä siis...
EPOK Melon Pussinuuska
Hämmennystä herättävä nuuska. Tuoksuu voimakkaasti melonille ja maistuukin sille jonkin verran. Pussit mukavan muotoisia ja rasia on todella tyylikäs. En tosin käyttäisi montaa purkkia putkeen, sen verran karkkimaista ja hintavaakin on, mutta silloin tällöin muiden välissä oikein mielenkiintoinen vaihtoehto.
Kapten Mint Vit Pussinuuska
Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavan hajuinen ja makuinen, ei kuitenkaan mitenkään dominoiva.Ehkä joidenkin mielestä liiankin ketterä. Ostin tornin verran tätä kokeilematta ja en kadu. Hyvä perusnuuska johon tuskin ainakaan pettyy.
Kaliber Original Pussinuuska
Itselle tulee hajusta ja mausta mieleen ensimmäisenä tee, ei sinänsä huono mutta vähän niinkun teepussia pitäis huulessa.. Paljon on ollut kommenttia siitä että valuttaa herkästi, mutta mielestäni ei yhtään sen herkemmin mitä esim Offroadin tummat pussit. Ei nyt sinänsä mitään välittömiä inhon tai tykkäämisen tuntemuksia herättävä, mutta jos tykkää teen makuisesta nuuskasta niin tässäpä sitä.
Offroad Frosted Pussinuuska
Hyvä nuuska kaikinpuolin! Hyvä tuoksu ja maku. Alkaa tökkiä kyllä jokusen kiekon jälkeen, jolloin kannattaa välissä käyttää jotain muuta. Pientä miinusta sisällön määrän epätasaisuudesta kiekkojen välillä kuten myös itse pussien sisällön määrän vaihtelusta.. Onko se niin vaikeaa saada sama määrä tavaraa kaikkiin kiekkoihin ja pusseihin..??
Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska
Tuli hankittua pari purkkia tätä normaaliversiona (ei extreme) jossa nikotiinipitoisuus 9mg. Kieltämättä purkin avattua haju on todella kummallinen. Ainakaan tää normaalilaatu ei tosin juurikaan maistunut sille miltä haisi, vaan melko neutraalia oli. On se lakritsakin siellä jos sitä oikein kovasti ajattelee.. Potkii kyllä melko lailla enemmän heti alkuun mitä esimerkiksi Offroadin tuotteet. Ei nyt kyllä mitään suosikkia tästä tullut, mutta tulipahan testattua.

Viimeisimmät ketjut

Nicotine pouches?