Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: nufnuf - Nuuskaaja

Profiili: nufnuf

Rekisteröitynyt 2.10.15, 23:43
Viimeksi paikalla 3.10.15, 20:53
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 16

XP 10 / 223
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Röda Lacket Löysä
Legendaarinen nuuska. Hienon koostumuksen takia helppo muovata, pysyy kasassa kuin kumipallo. Suuntuntuma pikkasen kova tästä johtuen. Maku / haju ok.
Grov Löysä
Mielestäni paras löysä ikinä. Puhtaan tupakan hajuinen / makuinen, helpoo ottaa sormilla suoraan. Ei kiinteydy kunnolla, mutta suuntuntuma parempi kuin kumipallo-kamat, ja jos hajoaa niin isomman leikkauksen takia helppoa sylkeä ylimääräiset pois.
Siberia White Dry Pussinuuska
Aivan tajutonta kamaa. Muutaman viikon thunderin wintergreen extra white- kuurin jälkeen pussi tätä pakotti istumaan. Iskee kuin mikäkin ja jo yhden purkin jälkeen odenin extremet ei oikein tunnu enää miltään. Toleranssi tosiaan kasvaa nopeasti, sen mukaan kulutuskin. Ei voi mitenkään suositella norminuuskaksi, mutta hyvä sillointällöin ja niillä ärsyttäville nuuskaa- pummiville kavereille annettavaksi. Maku jonkunsortista minttua. polttaa, ei valu.
Offroad Original Pussinuuska
Halpiskamaa, ja laatu sen mukaista. Hieman kuivattava, maussa jotain .. ei oikein mintun tapaista mutta jotain kummallista. Kuten täällä on jo todettu niin perusnuuskaa..
Oden's Cold Extreme Pussinuuska
Taisin sekottaa tämän ja dry white cold extremen, joten otataan uusiksi. Hammastahnamainen tuoksu tässäkin, mutta kostuuden takisa tuleva tupakanhaju tekee siitä tunkkaisen, vanhanmaisen. Hyvä suuntuntuma, valuu pikkasen, ällöttävä tekofreessi jälkimaku. Nikotiinin puolesta menee, mutta ei mikään makuelämys.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Hammastahna- mainen tuoksu, polttelee kivasti tuhoamatta ikeniä kuitenkaan. Pärähtää yllättävän hyvin, mielestäni paremmin kuin muut odenin dry extremet, ehkä sillä makukemikaalilla on jotain tekemistä asian kanssa. Ei valu paljoo, kuivattaa suuta jokusen. Tämä oli kuitenkin vähän aikaa norminuuska kun tallinnasta ei saannut parempaa.
Oden's Cold Extreme Pussinuuska
Hammastahna- mainen tuoksu, polttelee kivasti tuhoamatta ikeniä kuitenkaan. Pärähtää yllättävän hyvin, mielestäni paremmin kuin muut odenin dry extremet, ehkä sillä makukemikaalilla on jotain tekemistä asian kanssa. Ei valu paljoo, kuivattaa suuta jokusen. Tämä oli kuitenkin vähän aikaa norminuuska kun tallinnasta ei saannut parempaa.
Islay Whisky Pussinuuska
Kiva purkki ja elvistelyarvoa. Toivois että maku / tuoksu olisi enemmän Islay- arvoinen- pehmeästi savuinen, jotain mitä vois kuvitella viskiksi. Parempaa kuin viimeiksi maistamani viski-nuuska kyllä, jotain yritystä kuitenkin. Keskitaso-plus nikotiini, suht hyvä tuntuma ja kosteus.
Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska
Kuten on jo tullut esille, suht samanlaista kuin muut dry whitet. En ole karkki- maustettujen nuuskien kova ystävä, mutta pieni lakritsivivahde mitä purkkia avatessa, tai pois sylkiessä, tulee on ihan ok, paljon parempaa kuin ne hammastahnat. Pärähtää hyvin, ei valu juuri ollenkaan, voi hyvin nukahtaakin tällä pelkäämättä että tyyny on sotkuissa aamulla.
Oden's Extreme Pussinuuska
Vahvan tupakan, pippurinen tuoksu, kemikaaleja reipaasti, ärsyttää nenää helposti. Suht pehmeä tuntuma, sopivasti märkä, ei valu paljon, jonkunverran kuitenkin. Tupakan mkunen, pippurisuutta ei juurikaan tunne, ei mitään ärsyttävää. Kova nikotiinpaukku, olettaisin että hyvä korvike normi-tupakalle.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]