Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Jönssi - Nuuskaaja

Profiili: Jönssi

Rekisteröitynyt 5.11.15, 19:41
Viimeksi paikalla 7.12.16, 19:52
Viestejä3 +30 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 17

XP 22 / 248
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Tämä koukuttaa pahemmin kuin heroiini ja on saanut ikeneni vetäytymään hampaan päältä. Haisee ihan järkyttävälle ja muutenkin epäilyttävää. Ei sille mitään voi että sitä silti rakastaa.
General Mackmyra Original Pussinuuska
Piti ihan alkaa tutkimaan että mitä tarkoittaa MACKMYRA ja selvisi että kyseessä on Ruotsalainen whisky. Toisinsanoen tämä on Generalin whisky.

Tuoksu on erittäin viskimäinen. Sitten päästäänkin makuun joka tulee yllätyksenä: sitä ei ole. Myönnän tupakoivani ja juuri ennen testiä oli ollut muutama pussikin huulessa, mutta ihan oikeasti, NUOLIN pussia, annoin sen valuttaa, mutta en saanut minkäänlaista makua tästä. Joko minulla on nyt todella erikoinen kiekko/erä sattunut kohdalle mutta tämä ei pyhässä yksinkertaisuudessa maistu yhtään miltään. Toivon että joku pian tämän arvostelisi jotta saisin vahvistusta epäillykselleni.

Sinänsä hyvä nuuska mutta kyllähän sen nyt pitäisi maistua edes joltain? Annan neutraalin kolmosen tämän perusteella.
The Lab 07 Extra Strong Pussinuuska
Testimielessä tuli napattua kiekko matkaan, ja nyt kaduttaa etten ottanut kuin yhden. Aivan uskomattoman hyvä tuoksu täytti sieraimeni nuuhkaistessani tätä herrkua! Hyvin lähelle Generalin tuoksua mutta silti hyvin omanlainen. Maku tässä on taivallinen, pussit hyvin muotoiltu, keikko hyvän näköinen. Mikä enää voi mennä pieleen? Suosittelen erittäin vahvasti! Jos vahvuutta on liikaa niin uskoisin väittää että pikkuveli 05 ajaa saman asian mutta miedompana!
Siberia Brown Pussinuuska
Siberian tuotteita käyttäneenä en enää pelästynyt tuota nikotiinin pitoisuutta, mutta onhan sitä ny ihan vittuna tässä. Ruskeaa pussia, ei mikään niagara kuitenkaan. Haju vahvan minttuinen mutta ei niin paha kuin White Dryssa. Tosin polttaa tämänkin aromi nasaalista vihoviimeisetkin räät veke. Maku minttuinen, ja jos oikein tätä maistelee, saattaa saada ihan inan verran suklaan makua irti. Ihan hyvää tavaraa, voisin melkein jopa suositella. Niksat ainakin lähtee kuin kulli vitusta anopin lehahtaessa paikalle. Kiekkokin on ihan kohtalaisen näköinen. Ei kai siinä, kokeilemalla selviää. Itse suosittelen. Olenkin sadisti.
Oden's Extreme Lime Pussinuuska
Kiekosta pakko antaa pisteet, mielestäni erittäin hyvän näköinen purkki! Mutta sisältöhän se määrää, joten siirytään vaiheeseen kun kansi poistetaan. Se on aika järkyttävä hetki kun nenän työntää lähelle purkin sisuksia. Nasaalissa tuntuu samanlainen polte kuin huulessa kun tämän kohtuullisen kostean mällin pärstäänsä työntää. Maku taasen ei ole kauhea. Sellainen sitruunainen lime. Vähän kuin sprite, mutta ei kuitenkaan. Ei tää pahakaan ole. Hinta ei ollut mikään paha 18g kiekolle. Ei kai siinä, kiekko menee, ehkä toinenkin mutta ei jatkuvaan käyttöön missään nimessä.
Oden's Olde Ving Fudge Pussinuuska
Mielenkiintoista, ilmeisesti ihmisillä on makuaisti mennyt tai sitten minulla itsellä on nenä tukossa, mutta tämä tuote maistuu niin toffelle kuin nuuska voi. Pussi ei edes valuta kauhean nopeasti. Itseasiassa kun aloin tässä miettimään, tämähän on ihan helvetin hyvää! En sitten tiedä ovatko muuttaneet tässä reseptiä kerran niin moni tätä sättii.
Röda Lacket Vit Pussinuuska
Hyvä tupakan maku, kuiva pussi ja pysyy huulessa kuin isä äidissä. Ei voita lössiä. Tältä sen nuuskan pitääkin maistua.

TÄMÄN TUOTTEEN VALMISTUS LOPETETAAN VIIKOLLA 15/2016.
Blue Ocean Pussinuuska
Pussit eivät olet enää sinisiä, huomioikaa se!

Ensimmäisenä kun kiekon avaa kiinnittää huomionsa kuinka täysi kiekko onkaan kyseessä! Oikein kunnolla kun nuuhkuttaa, tulee erittäin kanelinen tuoksu ainakin omaan nenään. Ei paha, mutta kuten nuuskassa yleensä, ei nyt mikään ruusuinenkaan. Nuuska pussissa on kohtuullisen kosteaa, ja pakkaantunut klönteiksi, mutta helppo muovata kuitenkin siitä takaisin oikean malliseksi. Nuuskan saa paineltua todella ohueksi, ohuemmaksi mitä GR:n XR slimmit ovat. Maku on mielestäni sitten se upein asia tässä tuotteessa, tätä maistelee mielellään! Ujon suolainen ja hyvän pepsodentin makuinen makuelämys saa pellissä aikaan makuelämyksen josta nauttii! Valumistakaan ei tarvitse pelätä, luultavasti tyhjennät pellin ennen kuin tämä pussi alkaa ilon kyyneleitä vuodattamaan. Arvosanaksi annan kuusi/5 vaikka hinta korkeahko ja siniset pussit ovat karsittu.
Göteborgs Prima Fint Löysä
Ensimmäistä kertaa ikinä kokeilin lössiä n.5 minuutia sitten, ja tätäpä se oli. Ilman mitään kosketusta lössiin leivoin tämän huuleen, eli se olkoon merkkinä kuinka leivottavaa tämä tuote on! Maku on hyvin mieto, ja maistuu kyllä todella hyvälle! Pitäisi ehkä saada vertailuksi jotain huonoa lössiä jotta ymmärtää kuinka hienosta tavarasta on kyse! Tätä vain juhlan aikana!
The Lab 13 Extra Strong Slim Formula+ Pussinuuska
Energiajuoma-addiktina oli pakko hakea tätä tolppa. 42e tämä tolpalta maksoi ja odotukset olivat korkealla! Pettymys ei ollut kauhean suuri, mutta en nyt kyllä hyppinyt ihan innostakaan. Kyllähän tässä energiajuomamainen maku on, mutta ei kyllä ihan niin hyvä mitä odotin. Tulen kyllä silti imeskelemään koko tolpan viimeistä pussia myöten! Arvostelua laskee kohtalaisen kallis hinta sekä pieni herrasmiesboksi.

Viimeisimmät ketjut

GN Tobacco purutupakkaa?