Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: perapervo - Nuuskaaja

Profiili: perapervo

Rekisteröitynyt 27.12.15, 22:09
Viimeksi paikalla 31.3.18, 21:37
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita25 +500 XP

Taso 24

XP 48 / 512
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Tämä nuuska on elämän salainen kastike! Herkullinen pussi huuleen. Meet pikkuhönössä makoilemaan ja otat housut pois ja sanot naiselle, että siinä on vehkeet älä riko ittees. Dui dui dui!
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Genun laatua! Ihan perkeeen hyvää! Ja tosiaan riittävän vahvaa menemättä päriseviä jonnenuuskia lähellekään. Parasta mitä oon syönyt housut jalassa. Ehdottomasti kaikkiin hetkiin, kehtaa tarjota vaikka vanhalle herrasmiehelle tuttibaarissa. 5/5!
XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska
Melko hidasta toimimaan, mutta lopulta sopivan vahvaa. Ei tule väsynyt olo, vaan rento ja mukava. Kapeat pussit, ei niin isot kuin Large antaisi ymmärtää. Ei poraa. Makua ei tule suuhun, kun ei tiputa millään. Tuoksu on pippurinen ja hieman sitruunainen tupakka, oikein hyvä! En vertaisi Generalin makuun ja varsinkaan Onyxiin. Kuitenkin ihan kelvollinen arkinuuska. Ei herkutteluun vaan pitkään ja armottomaan pitoon.
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Perkuleen hyvän makuista ja vahvuus tosiaan 18 mg / prilla, ei 20 mg. Pitkäkestoinen ja mehukas nuuska.
Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska
Älä nyt leikistä suutu. Kyllähän sä tiesit että siinä nuuskassa oli paskaa.
Siberia White Dry Pussinuuska
Tätä kun maistoin, niin pakko sanoa, että jokin liikahti sisällä. Varmaan oksennus.
ETTAN Original Pussinuuska
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa, mutta Ettan on elämän mittainen kumppani. Se ei tuomitse, se ei jätä, se ei kiusaa. Kaiken se kestää, kaiken se jaksaa, aina se ilahduttaa. Ettan!
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Paljon parempaa kuin Odens eikä ihan yhtä vahvaa mutta silti extra strongia. Haju on lempeä ja maku vahva piparminttu. Poraa kuin Odens mutta ei tarvii purjoilla kaljoja ulos kun tän nakkaa huuleen. Tosi pehmoset pussit, melkein kuin olis pumpulia huulessa. Niksat lähtee nopeesti kuin pommi ählämistä. Kehtaa tarjota muillekin. Ei mikään huikee makuelämys mutta erittäin jeppis potku sillai kivasti eikä niinkun potku kippareille. Positiivinen yllätys. 5/5
Skruf Extra Stark Pussinuuska
No nyt! Vahvuudella saa peruukin sekaisin töttöröö-asteikolla 4/5. Maku ja tuoksu ihanampi kuin alastoman impinaisen kimblessä! Huulessa on mukavaa kuin ryssällä serenassa. Kesällä kun juo kaljaa ja polttaa kaljua niin mikään ei ole kivempi yllätys kuin tää! Koherentti, fotosynteesi ja kaikin puolin ihana pjussi.
EPOK Lime Pussinuuska
Maku ja haju mainio. Kaipaa potkua
EPOK Blåbär Pussinuuska
Epokin ystävänä lievä pettymys. Ei maistu paljoa miltään ja jotenkin ei niksatkaan vaikuta tavallisen kevyen pussin tapaan. Plussaa siitä että mukava pussi eikä valuta koskaan.
ETTAN Original Pussinuuska
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa mutta ei hätää, kun vanha kunnon märkä Ettan on sitä aitoa lehmänpaskanuuskaa. Siis hyvää tietty. Ja toimii. Kusee nopeesti ja haisee paskalta. Kaikkea mitä aikuinen mies tarvitsee. Tää on kun laittais rahaa pankkiin.
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Niinkun imisi katajan oksaa. Ei siitä niksat lähde ja ei tästäkään mutta ihan kivaa se on. Hyvää nuuskaa mutta armottoman hidas toimimaan.
Oden's Cold Pussinuuska
Kaikki hyvin kun saa sen laitettua suuhun. Siis nuuskan. Haju on jotain kuoleman ja pierun yhdistelmää, mutta maku on aika jees frosted. Purkki haisee kauas kuin neekeri myötätuulessa. Ei mitään salanuuskaa vaan sun luullaan pyörineen persereiässä viime yö. Mut jos se ei haittaa niin anna mennä vaan. Jokainen reikä on voitto.
Skruf Stark White Pussinuuska
Vahvojen kingi. Niksat lähtee kun neekeri afrikassa KKK:n jahdissa. Nikotiinia on riittävästi kuin ryssiä serenassa. Maku tumma, ei kuse millään. Nikotiini tulee rauhassa eikä kömpelösti niin kuin 2 viikkoa panolakossa ollut rakastaja. Innostun tästä niin että on pallitkin peräkkäin!
XRANGE Catch Slim White Mint Pussinuuska
Ihan jepa nökkö, mut maistuu jotenkin vehkeeltä parin purkin jälkeen. Ja kusee kyllä aika äkkiä siihen nähden että on whitea. Kun tää alkaa kusta niin se kusee ku Ryssä Serenassa sen jälkeen. Vetelee tätä ennemmin kun selkäänsä ottaa.
Skruf Slim Tranbär White Pussinuuska
Paljon hehkutettu nuuska
Plussat:
- ei valuta
- pussit sopivan kokoisia
Miinukset:
- paska esanssinen maku
- tulee tosi huono olo tästä

Tottuneelle nuuskahuulelle helvetinmoinen pettymys. Epok paljon parempaa makunuuskaa
EPOK Melon Pussinuuska
Stealth nuuska. Nuuska joka ei maistu miltään eikä poraa yhtään eikä näy huulessa ulos. Vahvuudesta plussa, nousee ihan hyvin norminuuskaksi. Tästä ei jää suu haisemaan.
Granit Stark Vit Pussinuuska
Innostuin niin että oli pallitkin peräkkäin. Valkoisten aatelia. Sopivan vahva ja vaikutus tulee just oikeella tavalla rauhallisesti eikä kömpelösti niin kuin kiimainen rakastaja viikon panolakon jälkeen. Jää yllättävän raikas maku suuhun. Huomaamaton. Niksat karkaa kuin neekeri KKK:n takaa-ajossa
Skruf Extra Stark White Pussinuuska
Meinas sukat räjähtää jalasta kun maistoin! Vahvaa nökköä joka tulee rauhallisesti eikä niin kuin kiimainen viikon vuoden tauon jälkeen. Tosi mainio maku ja riittävä vahvuus. Olo kuin kuninkaalla veronkeruun jälkeen!!
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Ei meinaa niksat lähtee tällä millään. Pakko laittaa tuplasäkit. Pussit on siististi paketissa kuin pornotähden muna kalsareissa ennen suihinottoa.
EPOK Mint Pussinuuska
Vahvemman tuntuista kuin mitä voisi antaa ymmärtää. Tosi mainion makuisia ja huomaamattomia. Suu jää raikkaaksi. Hyvä lisä perusnuuskan rinnalle fiilistelyyn!
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Aamulla heti 2 säkkiä vintille ja kahvia päälle, niin ihan pian on sellainen sutina päällä että ehtii tehdä päivässä ihan mitä tahansa. Maku mainio, ei valuta, sopivan tykki nikotiinimäärä. ROCK!
Oden's Cold Pussinuuska
Silloin tällöin hyvää perus hammastahnanuuskaa mutta tästä tulee jotenkin outo ja huono olo. Potkasee kyllä yllättävän hyvin. 3/5
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Ei ole parempaa kuin tämä treenin tai saunan jälkeen sängyn päällä! Oikein loistavaa tavaraa erityisiin rentoutumistilanteisiin! Perus nuuskana ehkä joku miedompi menis paremmin. Mut 5/5!

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]