Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: boodomi - Nuuskaaja

Profiili: boodomi

Rekisteröitynyt 18.6.16, 17:41
Viimeksi paikalla 8.6.17, 16:24
Viestejä12 +120 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita12 +240 XP

Taso 21

XP 20 / 377
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Knekt Löysä
Hintaisekseen ihan hyvää tavaraa. Ihan passeli peruslössin maku ja koostumuskin on ihan helposti leivottavissa. Vajaat kiekot, mutta muuten ei ihan hirveesti moitittavaa. Uusi kiekkokin on ihan tyylikäs, muistuttaa paljon Grovin kiekkoa.
LD Original Pussinuuska
Aika perus säkkiä tämä on. Semmoinen pieni halppisnuuskan maku, mutta kyllä menee ihan arkikäytössä lössipurkin ohessa
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
Todella mitäänsanomaton ja helvetin kuiva säkki. Ei oikeen mitään hyvää sanottavaa, puntti tuli tätäkin ostettua testiksi mutta tuskinpa tulee ostettua lisää. Ei oikeen sano mitään ja on oikeasti niin kuivaa että tarttuu huuleen. Tuoksu on ihan hyvä, mutta maku on niin mieto ettei sitä oikein edes huomaa. Hampaiden pesun jälkeen tulee välillä heitettyä pari säkkiä huuleen ettei menemäänkään tarvitse heittää.
Granit Stark Vit Pussinuuska
Ehkä parhainta valkoista pussia mitä itsellä ollut ajossa. Menee todella hyvin duuninuuskana. Viihtyy pellillä vaikka kaksi tuntia jos niin haluaa, ärsyttää paljon vähemmän ikeniä kuin valkoiset säkit yleensä. Verrattavissa löysän makuun, mutta vahvempi. Lakritsin ja salmiakin aromit silti helposti havaittavissa.
Thunder Ultra Frosted Pussinuuska
Ihan miellyttävän makunen frostedi nuuska ja antaa kyllä hyvin nikotiininarkkarille oloihin tasoitusta, mutta minusta pussit kusevat kyllä liian aikaisin eikä tuo valuva neste mitään ihan niin herkkua ole. Muuten kyllä ihan laatutavaraa. Huomattavasti parempaa kuin odenssin paskat
Granit Löysä
Hinta-/laatusuhteeltaan ehdoton ykkönen laivalösseistä. Sopii todella hyvin jokapäiväiseen ajoon, ei raasta suuvärkkiä ja maistuukin miellyttävältä. 40g tavaraa kiekossa sivustolla ilmoitetun 42g sijaan. Perus tumma tupakanmaku ja hieman ehkä jotain salmiakkista seassa. Jokatapauksessa miellyttävää imettävää ja soveltuu erinomaisesti niin leipomiseen kuin tykittämiseenkin.
Mustang Original Pussinuuska
Tuli nyt tämäkin testattua ennen laivareissulle pääsyä ja ihan hyvää varanuuskaahan tämä on. Melko kosteat pussit ja ihan miellyttävä makukin. Vaikka todella halpa nuuska on niin silti yllättävän laadukkaan oloinen tuote. Useamman kiekon käyttäessä alkaa ehkä hieman tuo oudompi maku tökkimään, mutta kyllä tätä mielummin imee kuin on ilman.
LD White Pussinuuska
Melko perus halpa valkoinen pussi. Ensimmäiset säkit maistuivat ihan menevältä kun oli tullut hammastahnapaskoja imettyä paremman puutteessa. On kuitenkin ehkä vähän liiankin kuivaa ja mautonta. Alkaa tökkimään melko nopeasti. Maku kuitenkin ihan jees jos pääsee siitä yli että imeytyy ikeneen kuin ketunraato pakkasella tiehen. 2,5/5
Kaliber Original Pussinuuska
Swedish Matchin halppistuote. Itse imin tätä vähän aikaa sitten pari tornia ihan käyttönuuskana. Original pussia josta monet sanoneet että valuttaa paljon eikä potkua löydy, mutta mun mielestäni ihan vain pikkusen kosteampi tuo on kuin laadukkaammat original säkit. Eipä se ainakaan mun mielestä ihan hirveästi valuta muihinkaan verrattuna, nikotiinia tässä on 0,85% eli sen 0,10% vähemmän kuin laadukkaammissa Swedish Matchin original normivahvuisissa pusseissa enkä itse ainakaan tuossa nikotiinimäärässä huomannut mitään eroa kalliimpiin.

Todella nopeasti kyllä pussi muuttui limaiseksi ja alkoi luisumaan huulessa eikä oikeen tuntunut enään irtoavan mitään. Meni paremman puutteessa arkipussinuuskana, mutta jos vaan laivalla pääsen tasaisin väliajoin tästedes kulkemaan en kyllä uudestaan tuotetta välttämättä osta vaikka reilusti halvempaa on kuin laadukkaammat. Nuuskaa kiekollisessa on 18g ja säkit painavat 0,9g että hieman vähemmän on nuuskaakin kuin kalliimmissa Swedish Matchin perussäkeissä. Maku tuli esiin nopeasti mistä plussaa. Maku ikävä kyllä vaan ei ollut oikeen mitenkään erikoinen. Joku tuossa aiemmin mainitsi että olisi löytänyt mausta teen ja se kuvaa ehkä lähiten sitä makua mikä tästä pussista tuli mieleen sen perus tupakanmaun lisäksi. Ja tosiaan kun halvalla sain niin kaksi tornia ostin ja täytyy myöntää että loppuvaiheessa alkoi jo etomaan, mutta muuta ei ollut saatavilla joten tätä sitten oli imettävä.

Sillä nuuskahan on kuin seksi ja pizza: Vaikka se olisi huonoa se olisi silti hyvää.
(Paitsi Odens Extreme White Dryt: Ne ovat kuin heteromiestä panisi iso neekeri 35cm kyrvällä suolen pohjaan asti tai kuin Pizzataikina jossa ei tomaattipyreen lisäksi ole mitään muutakuin vitun vitusti jalopenoa ja turkinpippuria ja joku karvakäsi on vielä kussut siihen päälle ja sitten se on uunitettu kuivaksi.
Rocket White Mint Strong Pussinuuska
Omassa kategoriassaan aivan ehdottomia suosikkejani, vaikka harvoin halpoja vahvoja makunuuskia ostankaan. Nykyäänhän näitä on kaksi ihan tupakan makuinen ja mintun makuinen ja molemmat ovat Extra Strong vahvuudella olevia valkoisia säkkejä . Pakkauskoko sama kuin odens extreme white dry paskoissa mutta pöyhii koska tahansa odenssit. Nikotiinia on 2,6% ja pussit painavat sen 0,7g eli nuuskaa ei ihan hirveästi ole mutta mukavan vahvaa ja tuntuu juuri mukavasti omaan makuuni huulessa kun haluan vahvempaa nuuskaa käyttää mikä on harvoin mutta hetkeensä todella pätevää tavaraa, eikä hintakaan päätä huimaa.
Kun purkin avaa haju on aivan kuin sinisessä Jenkki-purukumissa ja joskus sitten kun makua vapauttaa niin makukin muistuttaa sitä aika paljon mutta todella makeaa on. Valuva neste ei hirveän pahaa ole, mutta nuuskan vahvuuden takia aika kitkerää. Tosiaan hyvä minttunuuska mutta makeuden ja vahvuuden vuoksi ei todellakaan ainakaan itselläni jatkuvaan käyttöön. 4/5 on pakko antaa Mintille kun ottaa huomioon hinnan ja laadun. Valmistaja on kyllä Swedish match ;)

Punainen (normaali tupakka) Rocket Extra Strong White saa niksat kyllä myös häviämään, mutta jotenkin mitäänsanomaton eikä oikeen maistu millekkään, eikä oikeen tunnukkaan miltään. Pidän itse kevyen makuisista ja hienoista mauista nuuskassa mutta tästä nuuskasta ei oikeen saanut mitään makua irti ennen valumista ja se valuva neste onkin sitten jo aika kamalaa. Mutta kumpikaan näistä Rocketeista ei kyllä ihan heti ala valuttamaan mikä on positiivista. Helposti tunti taikka kaksi pysyy huulessa: Minttua pidän mielelläni ja vähän nielenkin mehuja mutta punaisen heitän menemään puolen tunnin jälkeen kun on niin mitäänsanomaton tupakanmakuinen vahva nuuska. Sama pakkauskoko, hinta ja pussikoko kuin Mintissä.
Punaiselle Rocket Extra Strong Whitelle 2,5/5 arvosanaksi. Mauton ja jos paljon käyttää joutuu hetken aikaa totuttelemaan taas normaaliin pussivahvuuteen jos niitä normaalisti käyttää. Valuva neste pahaa mutta ei kuitenkaan Odenssin kaltaista ydinjätettä.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Kahta Odens Extremeä White pussia maistaneena on tämä parempaa kuin se Cold Dry, mutta ei niistä kumpikaan hyvää ole. 2+ olkoon tarkka arvosana tälle ikenien polttajalle. Odenssimainen myrkyn haju puskee purkista heti kemiallisen mintun läpi ja maku on juuri samanlainen kuin hajukin. Eli hirveä, mutta nikotiinia tässä tosiaan ihan riittämiin on. Tätä ja Cold Dryta käytin silloin kun aloin nuuskalla kokonaan tupakointia korvaamaan eikä todellakaan röökiä tehnyt mieli näitten Odenssin todellakin Extremen jälkeen. Mun mielestä nuuskan ei kuulu "päristä" vaan siitä pitää saada nikotiininsa irti ja nauttia sen mausta, eikä polttaa huuliaan ja ikeniään tälläisellä myrkyllä.
Mutta näköjään todella monen mielestä tämäkin hyvää on. Oma arvosanani kuitenkin 2+ Perus Odenssi yritetty peittää paskalla mintunmaulla poraa ihan saatanasti peltiin ja loppujen lopuksi eipä tämä sen halvempaa ole kuin muutkaan halvemmat nuuskat vaikka puolet halvempi kiekko onkin. Kiekossa kun on puolet vähemmän tavaraakin.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Alotin nuuskaurani tällä kyseisellä tuotteella aikoja sitten ja harvoja positiivisia asioita mitä tästä voi sanoa on se että röökistä pääsin tämän avulla kokonaan eroon. Nykyään kun pääsääntöisesti käytän maustamattomia tai mietoja maustettuja niin koko kyseisen tuotteen haju etoo. Humalanuuskaksi ihan kelvollinen tai yönuuskaksi jos sellaista sattuu käyttämään. Mutta en tätä haisevaa paskaa kyllä osta enään jos mitä tahansa muuta on tarjolla. Joku oli arvosteluun kirjoittanut että odenssit ovat laatunuuskia, omasta mielestäni koko extreme white dry sarja on ainakin hirveää paskaa. Nikotiininarkkareille ja tupakoinnin lopetteleville voin suositella. Kenellekkään muulle en tätä huulen/ikenen polttajaa suosittele.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]