Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Vetysyanidi - Nuuskaaja

Profiili: Vetysyanidi

Rekisteröitynyt 18.9.16, 15:37
Viimeksi paikalla 30.5.20, 19:43
Viestejä23 +230 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita15 +300 XP

Taso 25

XP 33 / 566
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Kaliber Vit Salmiak Pussinuuska
Perus Kaliberia paljon parempaa. Haju on todellakin salmiakkia sisältäen sen nuuskan normaalin aromin. Maku käytön aloittaessa on salmiakkia, muutamia pusseja menee makustellen ja sitten tottuu kumminkin huomaten että kyllä siellä sivussa salmiakkia on. Nikotiinilaastarin kanssa pärähtää jonkun verran.

Tuoksu: 5/5
Maku: 4/5
Vahvuus: 4/5 voisi olla hieman vahvempi mutta kai tämä on sopiva vahvuus ihan kelpo nuuskalle.
Valumat: 5/5 ei valu kovin nopeasti.


General Classic White Pussinuuska
Herrasmies nuuskaa. Haju on hyvä, maku on hyvä mutta mieto. Tupakkamainen, lievästi kostea. Menee pellin alle mukavasti, ei valuta kovin nopeasti. Eikä inhota. Nuuskat on pakattu tyylikkäästi rasiaan. Jotain kumminkin puuttuu, niin annetaan vaan 4 tähteä. Hieman saisi olla enemmän niksaa, mutta eipähän rupea pyörryttämään ja mene päivä pilalle.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Olen vältellyt tätä nuuskahistoriani aikana kuin ruttoa, mutta päädyin kuitenkin tätä testaamaan. Haju on tosi pepsodentmainen, ei siis hyvällä tavalla vaan huonolla tavalla. Haju oli alussa epämiellyttävä, mutta tottuu kyllä jotenkin. Poraa kyllä miellyttävästi. Maku on siedettävissä. Nuuskapusseja saisi kiekossa enemmänkin.

Tätä ei kannata ottaa känniseen päähän, alkaa pyörryttämään vaikka niksatoleranssia onkin. Ja tuplia en varmasti laita huuleen.
R42 Peppermint Pussinuuska
Kiekko on hieno. Raikas frosted tyylinen nuuska joka potkii melko hyvin ylähuulessa. Ei tosiaankaan liian imelä eikä kitkerä. Valkoiset pussit on nättejä. Roskiksessa käytetyt pussit dunkkaa voimakkaalle hammastahnalle, siitä miinus.
Thunder Frosted Pussinuuska
Maku on hammastahnanuuskaksi yllättävän hyvä ja hajukaan ei ole karsea. Rumia pusseja, mutta ei anneta sen haitata. Potkii pitkään ja niksat lähtee taatusti. Ei ainakaan minulla valuta kovin aikaisin. Ei ole ydinjätettä.
XRANGE General Slim White Pussinuuska
Pussien väri on valkoinen ja malliltaan pitkulainen slim pussi. Mieto tupakkainen maku, ei mitään ihmeellisyyksiä ja ei pahoja sivumakuja. Eli aika perus. Kaikkein paras on se, että ei ala valumaan mitenkään tai jos valuu mehua niin hyvin vähän.

Saisi pikkuisen enemmän olla niksaa, mutta kyllä tämä näinkin toimii.

ETTAN Vit Pussinuuska
Tuoksuu tupakalle, maistuu hyvälle perus tupakalle. Sivumaku on suolainen, mutta hyvä. Ei valuta kovin helposti. Valutusmehu on voimakkaan makuinen. Tämän ei ole tarkoitus olla överinuuska, vaan nautiskeluun ja samalla hermot lepää. Ei potkua liikaa, mutta kihelmöi hieman.
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Jo kiekollisen tätä testailleena voin sanoa, että on hyvää. Tätä moni pitää Odensin kaltaisena, mutta en viitsi verrata tätä Odensiin. Onhan Sisussa ja Odensissa yhteisiä juttuja, mutta Sisu on paljon parempaa. Haju ei pistä öklöttämään, vaan on itseasiassa aika hyvä. Maku on minttuisen makeaa ja häivähdys sisupastillia löytyy. Ei mehusta eikä valuta pitkiin aikoihin tai ollenkaan. Vaikutus kestää kauan. Sisu on voimakas nuuska, mutta ei tule huonoa oloa tai sekoita päätä. Pidän nuuskaa aina useimmiten oikealla puolella yläpeltiä, mutta kun välillä laitan Sisun vasemmalle puolelle joka ei ole niin tottunut nuuskaan niin johan alkaa tuntumaan poltetta ja pientä porausta.

Tornin ostin tätä, yksi kiekko käytetty. Lisää vaan. Hyvä vaihtoehto, jos normi tupakkinuuska alkaa välillä kyllästyttämään.
Knox Stark Pussinuuska
Tosi täysinäinen kiekko. Kiekko sisältää pusseja noin 27 kpl. Maku on vahva, hieman salmiakkinen ja sitrusvivahteinen. Kumminkin tupakan maku tulee läpi. Ei valuta nopeasti, parhaassa tapauksessa voi mennä tunti tai pari. Haju on hyvä. Todella hyvä nuuska arkikäyttöön.

Knox ja kahvi aamulla = loistavuutta.

Kaliber Original Extra Tobakssmak Pussinuuska
Kosteita ja littanoita pusseja, mutta kummiskin toimii päivittäisten niksojen saamiseen. Maku on hyvin tasalaatuista, ihan hyvää ilman mitään sivumakuja tai pettymyksiä. Aika peruskauraa, mutta ostan toistekin.
Siberia White Dry Pussinuuska
Maku on Oden's Double Mint kaltainen, noin tuplasti vahvempi vain. Känniseen päähän tätä ei kannata ottaa, alkaa oksettamaan. Liikaa nikotiinia, kuka edes tarvitsee niksaa noin paljoa? Maku on kuitenkin hyvä, poraus yläpellissä on vahva.

Kiekko on hieno ja maku on hyvä, siitä pienet plussat.
Offroad Frosted Pussinuuska
Hammastahnan makua löytyy, perus nuuskan maku peittynyt hyvin alle. Ei ala valuttamaan nopeasti. Ylähuulessa kihelmöi 30-45 minuuttia, sitten loppuu. Ei liian voimakas maku, ei liian makea. Perus frosted, joka sopii kaikille.

Suosittelen säilyttämään pakastimessa, koska jääkaapissa säilyttämisessä haju liian voimakas. Ainakin avatuista purkeista tulee haju voimakkaasti läpi.
Oden's Olde Ving Melon Pussinuuska
No ei tämä huono ole, ensi alkuun kun kiekon käsiini sain niin purkin läpi tuli karkkimaista melonin hajua ja itse nuuskakin maistui jollekin miedolle karkille/melonille mutta nyt kun alkaa olla kohta puoliin purkki tyhjä niin nuuska maistuu pelkästään jollekin miedolle tupakalle tai ei maistu miltään. Haju on poistunut myös suurimmalti osin. Olen siis tottunut tähän. Valutusmehu ei maistu hyvältä, mutta siedettävissä.

Ei lempinuuskia, mutta kiekko tai pari voi mennä.
XRANGE General Slim Pussinuuska
Haju ja maku muistuttaa vähäsen lakritsia. Ei ala valuttamaan nopeasti, mutta sitte kun alkaa niin valuttaa kunnolla. Ainakin minulla. Arkinuuskana loistava. Muuten 5/5, mutta runsaan valutuksen takia laskee yhdellä pisteellä 4/5 kohtaan.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Maku on hyvä. Alkaa poraamaan minuutin käytön jälkeen. Ei valuta juurikaan. Purkillisen jälkeen alkaa kyllästyttämään liikaa ja myös se haju. Ei jokapäiväiseen käyttöön. Rentouttaa hyvin. Olen käyttänyt myös yönuuskana nukkuessani. Pussien vähäinen määrä kismittää, mutta hinta on halpa niin ei haittaa.

Viimeisimmät ketjut

Ei pysty kirjoittamaan arvostelua