Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: brh1 - Nuuskaaja

Profiili: brh1

Rekisteröitynyt 1.10.16, 23:29
Viimeksi paikalla 1.10.16, 23:59
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita8 +160 XP

Taso 14

XP 0 / 179
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

EPOK Blåbär Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Raikas ja ladukas maku ja haju. Valuttaessa maistuu melko tunkkaselle mutta kaikenkaikkiaan mukava kokemus, sillontällön mukava lisä muiden rinnallr.
EPOK Melon Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Raikas ja ladukas maku ja haju. Valuttaessa maistuu melko tunkkaselle mutta kaikenkaikkiaan mukava kokemus, sillontällön mukava lisä muiden rinnallr.
EPOK Kaffe Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Maistuu enemmänki tunkkaselle suklaalle ja haisee pahalle kahville.
EPOK Lime Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Todella hyvän makunen ja tuoksunen. Tosi raikas ja laadukkaan olonen. Voi käyttää vaikka vakionuuskana sen verran hyvä
EPOK Mint Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa. Omaa makuu potkii liikaa ja ei voi käyttää montaa putkeen kun niin tuju polte. Sillontällöin käytettynä kun haluaa vähä herätellä huulta oikein hyvä. Maku ja tuoksu hyvä ja raikas.
EPOK Enbär Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Tosimukava vaihtelu perus makunuuskiin mutta ei jokapäiväseen käyttöön.
EPOK Lakrits Pussinuuska
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Maku ei ole kummone, lievä lakritsia muistuttava maku.
Kronan Vit Pussinuuska
Laadukkaan olonen ja tosi löysä pussi. Ei vuoda eikä maistu millekkään ja epämielyttävän koiranlörömäinen huulessa. Ei potki yhtää, ei tuu äkästä nousua eikä päissään nouse päähä. Laadukkaan olonen mutta inakin telle epämiellyttävä ja todella löysä huulessa. Laadukkaasta vaikutelmasta huolimatta petyin pahasti, tosi laimea tupakan makuinen joka ei potki yhtään.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]