Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: SysteemiKone - Nuuskaaja

Profiili: SysteemiKone

Rekisteröitynyt 8.12.16, 12:27
Viimeksi paikalla 2.5.18, 14:25
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita8 +160 XP

Taso 14

XP 0 / 179
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Skruf Stark White Pussinuuska
Voi vittu, sori Pera, painoin vahingossa sulle peukun alaspäin :(
Thunder NRG White Dry Pussinuuska
Pussi on helvetin iso. Haju on omituinen. Varmasti toimii jos on kovat kitkut. Ottakaa pari purkkia testiin. Ei nyt todellakaan ole laadukasta kamaa mielestäni ja yhden purkin huvikseni otin. Tuskin tulee toiste ostettua, mutta jos on thunderiin totutellut käyttäjä, niin mikäs tätäkin on vedellessä.
EPOK Mint Pussinuuska
Hämmentävä tapaus. Kyseessä siis valkoiseksi "puhdistettu" tupakka. Piti ihan tutkia asiaa ja tällä patentoidulla menetelmällä tupakasta on saatu raskasmetallit pois ja ei värjää hampaita, eli voisiko sanoa terveysnuuskaksi. Edellämainitut asiat varmaan selittävät hinnan, joka on siinä alle 20 euroa 5prk. Ensivaikutelma on todellakin jotain muuta kuin nuuska. Norminuuskaksi tuntuu vahvalta, mikä on varmaan monien mielestä plussaa. Minttu on vahvaa ja tuntuu polttelevan hieman huulessa. Katsotaan helpottaako, kun hieman totuttelee. Todella raikas ja ihan mukavasti pysyttelee huulessa. Ei valu kovin nopeasti ja vaikka valuukin, niin ei juuri haittaa.
Smålands Brukssnus Vit Pussinuuska
Tämä on hyvä arkinuuska. Jos tykkää Knoxista, niin tykkää tästäkin. Maku ja haju näet vaikuttaa olevan sama. Pussit ovat hieman pienempiä, kuin Knoxissa, joten tämä istuu itselläni paremmin huulessa. Ei valuta nopeasti. Laatutavaraa.
Smålands Vit Pussinuuska
Tätä nuuskua on kiva käyttää. Tämähän on siis käytännössä knoxia ihan snadisti pienemmillä pusseilla ja siksi tykkään. Parempi pitää huulessa ja toimii niin kuin pitää.
Knekt Original Pussinuuska
Tämä nuuska maksaa nuuskakairassa alle 11 euroa puntti!! Aivan toimivaa käyttökamaa. Maku on aika neutraali ja sopii minulle. Ei tätä vituta käyttää. Kolme punttia toin reissulta kotiin ja olen tyytyväinen ostokseen. Valkoinen pussi ärsytti huulta, mutta tämä ruskea ei. Pussit eivät myöskään valuta liian nopeasti. Totta kai eroa löytyy näihin priima tavaroihin verrattuna, mutta tämä hakkaa monet kalliimmatkin valmisteet. Pussit eivät myöskään ole mitään puolitäysiä, vaan ihan reiluja pussukoita. Hinta/laatu -suhde on kyllä kohdillaan. Suosittelen!
Skruf Slim Tranbär White Pussinuuska
Kyllä tätä käyttää. Ihan hyvä pussituntuma ja miedon makuinen valuttaesssa. Ei kuitenkaan mitään erityistä ja kohtuu hintavaa. Nyt näytti olevan 42 euroa puntti kairassa. Tuoksuu mehujäältä. Käytän puntin loppuun, mutta tuskin tulee ostettua uutta. Ostin koska halusin vähän vaihtelua knoxin whiteen, mutta ei tämä sille pärjää. Ei valuta nopeasti.
Knekt Löysä
Itselläni tulee tuoksusta mieleen granitin löysä. Ostin pari kiekkoa ja ensi kerralla otan enemmän. Hyvin pysyy pallo kasassa ja pallo huulessa. Purkin ensiavauksella säikähdin rouhean näköistä tuotetta, mutta kimppuun iskiessä yllätti positiivisesti, pysyen oikein tiiviinä massana ja nätisti on huulessa. Olen mielestäni aika ranttu nuuskaaja ja yleensä olen käyttänyt prima finttiä, mutta tämän otan kaveriksi sille. Eli ulkonäkö pettää, hyvin muovautuu ja kaikin puolin hyvää tavaraa perus nuuskuttajalle.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]