Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: SadPanda - Nuuskaaja

Profiili: SadPanda

Rekisteröitynyt 13.12.16, 12:32
Viimeksi paikalla 8.5.18, 10:38
Viestejä11 +110 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita31 +620 XP

Taso 28

XP 39 / 763
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

LD Salmiak Pussinuuska
OIKEASTI HUHHUH, MAAILMAN PARAS MAKUNUUUSKA. SALMIAKKI MAISTUU JA PUSSIT ON HIEMAN KOSTEITA MUTTA AJATETTELIN PITÄÄ HETKEN KANTTA AUKI.

NAM NAM NAM... TODELLA IHANA NUUSKA. ja niin edullinen. Sain kaverilta purkin testiin. Monesti miettii että ku on niin edullista että se on paskaa. TÄMÄ ON PARASTA... Menis vaikka "allday nuuskana" mulle. Mutta täll hetkellä nuuskavarastot sen verran vähäiset että tätä , siberiania ja odenssin double minttiä niin kyllä tekee hyväää tämmönen oikeasti hyvä nuuska odens kuramaun ohella =)
Knox Stark Pussinuuska
Maku on erikoinen olisiko tämä vähän sitrusmainen? Kuitenkin omalaatuinen kaikissa knoxeissa. Tätä kun on generalin ja siberianin lisäksi jääkaapissa niin on kaikkea mitä nuuskaaja tarvitsee. 1h voi pitää enennku alkaa valumaan ja tästä valuva neste on KAUHEAA
Knox Stark Pussinuuska
On kyllä ARKINUUSKIEN ARKINUUSKA
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Mä olen jättänyt tämä käytön kun huomannut miten PASKALAATUISTA KYSEINEN TUOTE ON. 17.90e maksaa vissiin edullisin versio muovikiekossa tätä. kyllästynyt. ja nämähän on 10g kiekkoja ettei tuo nyt ni halpaa ole. Laatu 1/5 maku 2/5 ja kokonaisuus ei kyllä saa edes tuon nikotiini määrän myötä 3 tähteä. 2/5
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Maku 5/5...Tuntuma 5/5, .. Kaikki tässä nuuskassa on kohillaan. Maku muistuttaa kaukaisesti Ettania. voimakkaampi tupakka. nikotiinia juurikin sopivasti. Kun kuivaa huulen ni menee 1h et valuttaa
Thunder Frosted Löysä
Tämä on kyllä ihan "ok" nuuskaa. Tässä on melkeemp yhtä paljo plussaa ja miinusta.. Ensinnäkin maku & haju on TODELLAKIN FROSTED. Poraa huulta todella paljon mutta tuskin ainakaan nikotiinin takia. (mitä on liian vähän meikäläise makuun) ,, No sitten tuo nuuskan koostis: MÄRKÄÄ. HELVETIN MÄRKÄÄ: LIIAN MÄRKÄÄ. Valuttaa todella nopeaa. Mutta kyllä tuo maku ja tuon nuuskan JÄISYYS on vaan hyvä- Ei todellaakaa pysty leipomaan: IceTool tavaraa.
WOW Salty Stuff Pussinuuska
Ja tarkennetaanpas että nyt tätä useamman vuorokauden käyttäneenä huomasin että tämä ei valuta ei sitten millään! Potkua sais olla enemmän mutta kun lyö kaksi pussia myttyyn niin erinomainen. MAKU ON KYlLÄ AIKA ERIKOINEN: SIIS AIVAN IHANA! tätä kun kokeilee kielellä vähän väliä niin todellakin on salty stuff. käsittää mistä toi nimi tulee... TYKKÄÄ TYKKÄÄN TYKKÄÄN: Ainut miinus tulee kauheasta etovasta HAJUSTA. mutta ei silti vähennän tämän tuotteen tähtiä yhtään. TODELLAKIN WOW:
WOW Salty Stuff Pussinuuska
Aivan uskomattoman pahan hajuista. Maku on yllättävän hyvä.
Offroad Lakrits Löysä
onko tämä sama ku LIQ+ ? vai onko eri nuuska
General Mackmyra Löysä
Tämähän on tullut PROBEN whiskeyn tilalle... ja tuoksu on aikalailla sama. En mä täsä niin HIRVEETÄ eroa huomaa mitä moni on sanonut. Tykkään. Ainut että valuttaa aika nopeet. mut kuitenkin laatunuuskaa ja en ymmärrä miksi tätä niin DISSATAAN! 5/5
WOW Sunny Honey Pussinuuska
Aika omituinen nuuska. Totuttelua vaatii... Ei oikeen itelle sovi tuo hunajan maku... :P Mutta hyvin pysyy huules suutuntuma OK. vähän lian vähä niksaa ja pienet pussit.. Alkaa valuttaa joskus 45min päästä. mikä on hyvä
Röda Lacket Löysä
Maku on täydellinen :) Todella herkullista ja leivotavaa tavaraa. paljon lukenut että prima fintti muka voittaisi tämän. PYH PAH JA PYH . Kyllä tämä on legendaarisen maukasta. Nikotiinia sais olla enemän mutta ainahan voi laittaa isomman pälllin huuleen. hintava nuuska mutta tämän kohdalla mä ainakin maksan mieluusti laadusta!
Göteborgs Prima Fint Löysä
Tämä on ihan hyvää tavaraa. Mutta itse pidän enemän röda lacketista mitä tästä. Aika samanlaisia (varma kilpailija rödalle) Mutta itse pidän rödan mausta enemän mitä tästä. Tämä on aika mieto/olematon . Tuntuma myös rödassa parempi. mutta ei tämä huonoa ole. Hienostonuuska-hintava
Probe Löysä
Tämä oli kyllä oikeasti hyvää. Harmi kun tätä ei enää saa.
General Mackmyra Löysä
Tätä en ole maistanut mutta haluaisin maista! Oliko niin että tämä tuli PROBEN whiskeyn tilalle? ja pitäsi olla samanlaista? Kuullut että ei ole lähelläkään sitä. Annan kuulopuheiden peusteella 3 tähteä. Aijon hommata tätä testiin ja päivitän sitten tähdet oikein
General Classic Extra Strong Löysä
KYLLÄ! NYT LÖYTY SE LÖSSIEN KUNINGAS ! AIJAIJAI! oikeasti HERKKUA. VAHVA RÖÖKIBASE maku.grraauuh! JA TÄMÄ SUUTUNTUMA tai HUULITUNTUMA! PAKKO KIRJOTTAA CAPSLOKILLA KU ON NIIN HELVETIN HYVÄÄ ! :) OSTIN JOPA ICETOOLIN 3mL TÄTÄ VARTEN... Kyllä vaan on perkele nuuskassa maku ja koostumus ja niksapitoisuus kohdillannsa, AIVAN IHANAA :)
Thunder Ultra Frosted Pussinuuska
Tätä myydään nykysin Thundert Ultra frosted nimellä ! Ostin tornin sokkona koska olen vahvojen nuuskien ystävä! POSITIIVINEN YLLÄTYS!! Pussit hyvän kokosia ja niksaa olikohan 21mg. tjsp. Tuntuma huulessa erinomainen ja voittaa 100-0 odenssin jonnenuuskan :) Maku perus pepsodentti. Laatu tuntuisi olevan hieman parempi mitä perus thunderin hallppiskiekoissa.. Niinkuin myös hintakin on hieman suurempi. Taatusti ostan jatkossa tätä lisää. Lemppari pepsodentti nuuska ;) 5/5 tähteä! TOIMII!
Siberia White Dry Pussinuuska
Nonniin! Menin jo kehumaan siberian brown arvostelussa tämän laadusta. Onko porukalla yleensäkkin useasti kiekossa hajonnut pussi sinne tms? kun 3. purkin tornista tänää avasin niin sieltä tuli semmone SOTKU yllätys..

Ei sillälailla mitenkään VAKAVAA.. Mutta odensseissa tuota on tapahtunut todella paljon .. Niin onkohan sittenkän laadunvalvonta tässäkään odenssia parempi.
Siberia White Dry Pussinuuska
AAMULLA KUN TÄTÄ LAITTAA HUULEEN NIIN SAAN TÄSTÄ OIKEASTI HYVÄN OLON! SIIS NIKOTIINISTA EUFORIAA? WTF. onko muut kokeneet? juurikin näistä vahvoista +40mg nuuskista
XQS Winter Nikotiiniton Pussinuuska
EN VOI TAJUTA MIKSI NIKOTIINITON NUUSKA? EIHÄN TÄSTÄ TULE MUUTA KU HUONOLLE TUULELLE? TAI SIIS EI. EI EI EI. EI JA VIELÄ KERRAN EI.
Siberia Brown Pussinuuska
8 kiekkoa ostin katukaupasta KALLILLA hinnalla 60e mutta en katunut kauppoja hetkeäkään! PORAA NIIN PERKULEESTI, SIIS OIKEASTI PUOLINAAMAA MENEE TUNNOTTAMAKSI ensimäisien kokeilujen aikana ja sen puolen silmä vuotaa vettä mille puolelle tän laittaakaa tonne ullakolle! HELKATIN HYVÄ NUUSKA! Ostin vaihteluksi tätä samaa mutta WHITE DRY (eli puna/valko kiekko) ja ei vaan potki nii lujaa mitä tämä. Harmittaa etten ostanut tätä kun olin tämän LOISTAVAKSI kokenut. Maku on hyvä. Suutuntuma erittäin hyvä ja pussit täyteläisiä. Jos olet vahvojen nuuskien ystävä niin sanoisin että tämä on PARASTA! Suosittelen. Ja jotenkin tämä tuntuu olevan paljon laadukkaampaa mitä ite odenssit. ja tämähän on odenssin valmistama mutta brandi vaan tuo SIBERIAN :) 5/5 tässä nuuskassa pelittää KAIKKI. ja mikä parasta. TÄÄ PÄRISEE!
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Mun mielestä tämä ei tunnu taas melkeempä missään tuolla ullakolla?? Vai onko laatu/ nikotiinipitoisuudet niin heitteleviä että olisi tullut "huono erä" Kuullu että odensseissa on laadun kanssa suuria ongelmia. Tai laadun tarkkailun. Ei oikeen poraa, Haju tunkkanen perus odens maku menettelee mutta potkua ei vaan ole. mitä ihmettä vaikka nikotiinia saman verran mitä cold dry:ssa? Onko muut huomanneet samaa?

Tämä on myös sarjaa perus arkimakunuuskat mutta hieman pistettä alempana potkun puutumisen kanssa. 2/5
Knox Stark White Pussinuuska
Maku & Tuoksu ERITTÄIN HYVÄ :) Suutuntuma aika mitätön. siks vaan 3 tähteä. Edullista kylläkin mutta laatu on tästä kaukana. en laskis tätä arkinuuskaksi edes...
Thunder Original Pussinuuska
Kyllä tämä on laadukas "arkinuuska"
Skruf Slim Fresh White Pussinuuska
En ole muita SLIM pusseja kokeillut mutta tätä ostin randomilal tornin hapitsulta ja toimii! Maku on hyvä pussi tuntuu hyvältä huulessa. Ja pussit on tuhteja tai siis täyteläisiä.

NIksaa sais olla vähä enemmän. Mutta ei vähennä antamiani tähtiä.koska tätähän voi laittaa 2 pussia kummallekin puolelle. LAATUNUUSKA!
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Tämä on kyllä Oden's nuuskien kuningas! Ja potkua tuntuu olevan PALJON enemmän ku Double Mint odenssissa. Siis vaikka nikotiinipitoisuus on tismalleen sama. Poraa huulta enemmän tämä siis. Sopivan vahvaa.
Iso miinus kiekon koosta10g... arkimakunuuska4/5
Thunder Frosted Löysä
Tämä oli oikeastaan ensimmäisiä tykkinuuskia mihin tutustuin! Tykkäsin TODELLA PALJON!. Tämä oikeasti kolisi/pärisi/tuntu huulessa/ polteli/ viilensi ja oikeastaan tuntu juuri siltä miltä nuuska minun mielestäni pitäisi tuntua huulessa. Aloittelijalle tuo 16mg nikotiinimäärä oli kuitenkin suhkot "ISO" ... Sain tällä myös huulen verille todella nopeasti....

Mä antaisin tälle muuuten 5 tähteä. MUTTA
Nyt tullaan siihen oikeastaan ainoaan isoon miinukseen . TAino "isoon ja isoon" ku kuitenkin 4tähteä annan. tai itseasiassa mä annan tälle 3/5 tähteä. KOSKA>> Tuo miinus on kuitenki aika iso miinus ja se on myös yksi syy miksi en ole tätä käyttänyt kovin enää..

TÄMÄ ON MÄRKÄÄ KU LIUKUVOITEELLA RASVATTU LORTTA! HUhhu!
SIIS VALUTTAA. VALUUTTAA niin helvetin nopeesti. JA tätä ku valuu kurkkuun ni polttelee ja huonolla tuurilla saat tällä kauhean kurkkukivun aikaiseksi. Tämä olisi muuten 5tähden nuuska. mutta ei. ei .
(saattaa olla myös vaikutusta että kun olin aika aloittelija nuuskaamisessa tuolloin kun tätä käytin,.. Ja ei taktiikka ollut ns hallussa... Mutta 30min oli max aika mitä tätä sain pidettyä huulessa. Varsinkin jos piti jutella ihmisten kanssa tai puhua paljon ni se saatto olla 15min että se alko valumaan. Hyvin pysy yhtenä biittinä siellä huulessa. mutta valutti niin perkuleen nopeasti. EI MUTUTA. JATKETAAN HARJOITUKSIA
Offroad Frosted Pussinuuska
TÄMÄ ON OIKEASTAAN "ARKINUUSKIEN MERSU" :D TAi siis jotenki tää on semmone nuoruuden tuttavuus jota osti aina kun tutustui nuuskaamiseen. Ja ei tää edeleenkää petä. Mutta ite oon noiden KALLIIMPIEN NUUSKIEN YSTÄVÄ,. koska laadun huomaa aina hinnasta. jos on kallista niin laatu on hyvä . vähän halvempaa kiekkoa esim tää offroadin frosted ni valuttaa niin palljo nopeemin.
Siberia White Dry Pussinuuska
Aamunuuskaksi juuri sopiva nikotiinipitoisuus. :) Pärisee
General Onyx Pussinuuska
Erittäin aromikas nuuska. Pussit on tyylikkäästi aseteltu kiekkoon. Tämä on just sillä rajalla että meneekö makunuuskasta. Maku on salmiakin/pippurin vihvahteinen väkevä. Tuoksu samanlainen. TYKKÄÄÄN! YKSI PARHAIMISTA PUSSEISTA! Herrasmiesnuuskaa! Hintavaa mutta sen arvoista!. rakastan tätä elämystä.
Jakobssons Mint Strong Pussinuuska
Ehdottomasti meni heti ekan pussin jälkeen LEMPPARIMAKUNUUSKIKSI. Laadukasta tavaraa ! :) Hymyilyttää ku niin hyvä maku + potkuaki on erittäin kivasti! Maku 5/5 tuntuma 5/5 . Hakkaa odenssin mintin. Ja kaikki makunuuskat.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]