Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: perde - Nuuskaaja

Profiili: perde

Rekisteröitynyt 3.3.17, 23:52
Viimeksi paikalla 4.3.17, 00:28
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita15 +300 XP

Taso 20

XP 4 / 340
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Classic Löysä
ei tämä ettania ole, mutta silti laatukamaa.
ETTAN Löysä
ei tätä enää tulisi ikinä ostettua, mutta niin paljon muistoja tähän liittyy että ei voi moittia. maku on löysäksi hyvä.

ainoat valitukset mitä keksin pätevät yleisesti mihin tahansa löysään.
Byron Anis Portion Pussinuuska
ei tätä vakituisesti käyttäisi, mutta mielenkiintoinen kokemus. suosittelen jonkun maustamattoman kylkeen erityisille hetkille. teknisesti laadukas.
General Classic Extra Strong Pussinuuska
vuotaa enemmän kuin ns. laadukkaammat väkevät nuuskat, silti saatavuutensa ja hintansa takia varteenotettava. maku ei yhtä hyvä kuin tavallisessa generalissa. saa sen silti anteeksi vahvuutensa vuoksi.
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
järkyttävää paskaa. pahin hammastahnan maku kaikista, vuotaa, haisee perseeltä. pahoissa nitkuissa saisi olla että tätä tumppaisi edes kerran.
General Classic White Pussinuuska
aika heikkoa mutta ihan ok. generalin maku ei valkoisessa pussissa pääse samalla tavalla esille. melko mitäänsanomaton mutta silti laadukas.
General Classic Pussinuuska
ihan ok peruskamaa. jonnena ei muita tiedettykään kuin tämä ja eetu. laadukas tupakan maku eikä mitään esansseja seassa, käytän mielelläni jos tarjotaan.
Skruf Original Pussinuuska
nimenomaan ihan ok. ei tätä ole oikein mitään syytä nykyään ostaa, kun löytyy stark whitet ja muut. toki maku on se vanha tuttu.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
maku ehdottomasti yksi parhaista ellei paras. valitettavasti kovin mieto.

tätä tulee joskus ostettua tornillinen jonkun vahvemman kylkeen ja tumpattua sisään silloin kun ei varsinaisesti nikotiinia tee edes mieli. toimii eikä muuten varmana valu.
Skruf Extra Stark Pussinuuska
Skrufin suuri ystävä olen enkä vahvoja nuuskia vierasta mutta tämä tavallinen Extra Stark valuu mielestäni liikaa, eikä maistukaan perinteiseltä Skrufilta. luultavasti voimakkuuden vuoksi, mutta itselleni maku ja haju suuri syy miksi Skruffia ostan. kyllä tätä toki käyttää mutta valitsisin ennemmin tavallisen Starkin tai Stark Whiten.
Skruf Stark Pussinuuska
klassikko. legenda. nostalginen.

pakko myöntää ettei tätä hirveästi ole tullut käytettyä sen jälkeen kun Skruf alkoi tarjota vahvempiakin valkoisina. pitäisikin joskus taas ottaa testiin.

maku ja haju erinomaisia. vuotaa valkoisia enemmän, se nyt on itsestäänselvää mutta muihin verrattuna hyvin pitkäkestoista.
Skruf Extra Stark White Pussinuuska
perus Skruf laatua ja voimakasta, mutta valitsen silti mielummin White Starkin jos valkoista skruffia halajan. tällä joskus ilkeästi tapana vuotaa, ei toki niin pahasti kuin jollain mutta Skruffille epätyypillisesti.
Skruf Stark White Pussinuuska
lähestulkoon kaikkea kokeilleena paras pussinuuska mitä löytyy. haju sekä maku erinomainen, pussien koko, koostumus, jopa kiekon tekstuuri kaikki täyttä A-luokkaa. sopivan vahvaa mutta maistuu paremmalta kuin skruf stark white eikä valukaan kuten sillä joskus tapana.
Skruf Tranbär White Pussinuuska
ehdottomasti paras makunuuska ja ainoa jota jaksaa käyttää vakituisesti. kulkee aina mukana, mutta kyllä tämä vaatii kaveriksi esim. skruf stark whiten tai muun neutraalin tupakan makuisen jonka kanssa vuorotella.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
maistuu paskalta, haisee paskalta. pärinä perustuu lähinnä hammastahnaan ja kemikaaleihin.

nikotiinia riittää mutta vakiokäytössä mihin tahansa määrään tottuu niin nopeasti että pian kaikki hyöty vahvuudesta menetetty.

kai tälle 3/5 voisi satunnaisesti käytettynä antaa mutta 14 pussia kiekossa pelkkää vittuilua.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]