Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: SnusGeneral - Nuuskaaja

Profiili: SnusGeneral

Rekisteröitynyt 10.3.17, 18:35
Viimeksi paikalla 17.6.20, 09:58
Viestejä2 +20 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita12 +240 XP

Taso 18

XP 27 / 276
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Tämä on oikein maistuvaa pussinuuskaa. Tuoksu on herkullisen katajanmarjainen. Pussit klassisen isoja ja kuivia. Maussa on tupakkaa, katajanmarjaa ja sitrusta, erittäin hyvä. Pussien kuivuudesta johtuen makua joutuu odottelemaan ja pussia välillä imeskelemään, että saa kunnolla valumaan. Budjettiversio XR on hieman kuivempi ja pienempi, mutta muuten ovat ihan samaa tavaraa. Suosittelen kaikille katajanmarjan ystäville.
Nick and Johnny Captain Yankee Xtra Strong Pussinuuska
Tämä on Swedish Matchin taattua laatua. Isot kosteat pussit näyttävät herkullisilta ja ovat miellyttävän kosteat. Tuoksu on todella kirsikkainen ja houkuttelee maistamaan. Dr. Pepper kuvaa makua erinomaisesti, maussa on myös onneksi tupakkaa ja kyllä wintergreeniäkin maistaa. Oikein maistuva makunuuska ja laadukas sellainen, mutta omaan makuuni liian makea ja se pudottaa arvosanaa yhdellä. Ei tätä päivittäisessä käytössä yksinään jaksa, mutta vaihteluna toimii ajoittain. Suosittelen lämpimästi kaikille!
XRANGE General Slim Pussinuuska
Tämä muistuttaa maultaan ja tuoksultaan hyvin paljon Generalin Original Portionia. Ulkonäkö ja maku häviääkin sitten oikealle General pussille. Pussit kuivia ja hassun pitkän mallisia. Menettelee jos parempaa ei ole saatavana. Nautinto tästä jää kuitenkin varsin vähäiseksi.
Offroad Frosted Pussinuuska
Aivan järkyttävä haju ja maku. Tässä ei tupakkaa maista eikä haista. En suosittele tätä kenellekkään nuuskan ystävälle. Pelkkä avaamaton purkkikin saastuttaa lähiympäristön kitkerällä löyhkällä.
Röda Lacket Löysä
Tälle en ole itse koskaan lämmennyt. Nuuska on hyvin hienoksi jauhettua ja siksi niin helposti muovailtavaa. Tuoksussa vahvasti tupakkaa ja kuivattuja hedelmiä. Rakenne on epämiellyttävän kiinteä huulessa. Maussa runsaasti makeutta ja hedelmiä. Joskus voi purkin pari vaihteluksi ostaa, mutta tämä ei ole vain minun nuuskani.
General Classic Löysä
Kieltolaki oli alkanut, 90-luvun puoliväliä elettiin. Nuuskan saatavuus oli heikkoa, mutta kanavat lopulta löytyivät. Tätä sain kerran puolikkaan tornin ja aiemmin olin käyttänyt vain Ettania. En edes tiennyt muita merkkejä olevan! Olin täysin myyty jo ensimmäisellä kerralla Generalin makuun ja tuoksuun.

Generalin rakenne on mielestäni vähän Ettania karkeampi ja väri tummempi. Tuoksussa voimakkaasti Earl Greytä ja tupakkaa. Maku Ettania maanläheisempi, tupakkaa ja sitruunaa.

Tästä ei käyttönuuska parane!
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Tälle on annettava täydet pisteet! Tämä on pussinuuskien parhaimmistoa.

Ulkonäkö muistuttaa Orginal-versiota, mutta valitettavasti häviää kosteudessa. Tuoksu on loistava, tupakkaa, earl greytä ja aavistus ammoniakkia. Maku on loistava, tupakkaa, sitruunaa ja salmiakkia.

Huonoksi puoleksi on laskettava tämän nikotiinipitoisuus, vaikka original on paremman mauinen ja mehukkaampi. Tähän jää koukkuun nikotiinin korkeamman pitoisuuden takia.

Suosittelen kaikille oikean nuuskan ystäville!
Nick And Johnny Crushed Ice White Pussinuuska
Tämä oli oikein mukava uusi tuttavuus. En todellakaan ole mikään makunuuskien ystävä, mutta tämä toimii vaihteluna ja on maukasta.

Tuoksu on voimakkaan minttuinen ja ulkonäkö pusseilla mehukas. Pussit ovat miellyttävän isot ja täyteiset. Maku on raikkaan minttuinen ja tupakan tästä maistaa oikein hyvin. Ei tule siis hammastahna yhtään mieleen ja toimii vaihteluna muutaman kerran viikossa.

Laadukas ja maukas makunuuska satunnaiseen käyttöön. Suosittelen lämpimästi kaikille.
General Mackmyra Original Pussinuuska
Tämä yllätti. Suurena single-malt ja Genu-fanina odotin tältä paljon. Löysää MacMyraa oli jo maistanut ja siinä oli paljon hyvää.

Tuoksu näissä pusseissa on ehtaa navettaa. Miellyttävän isot ja kosteat pussit. Maku kuitenkin tökkii pahasti. Ensimmäinen fiilis kielellä on, että onpa mauton ja lopulta kuin saa jotain makua irti, muistuttaa se enimmäkseen samaa kuin haju - navettaa.

En suosittele tätä pussiversiona kenellekään. Löysänä on erinomainen ja täysin erilainen tuote.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
No tämähän ei ole nuuskaa ollenkaan! Hammastahnan makuhan ei ole se mitä toivon suussa maistavani, muuta kuin aamuin illoin ja silloinkin toivoisin sen maun haihtuvan mahdollisimman nopeasti.

Tässä ei siis maistu tupakka ollenkaan. Ja haju on kuvottava. Pussit pieniä ja maku kammottava. Minulla nuuska menee aina huuleen kielellä, niin pussi kuin löysäkin. Käytän nuuskaa, koska olen siitä riippuvainen ja koska rakastan sen makua. Maistaminen ja valuminen kuuluu asiaan.

Täällä on verrattu surströmmingiä ja ydinjätettä tähän ja mielestäni ne ovat oikein osuvat kielikuvat tälle lopputuotteelle. En suosittele kenellekään ja ymmärrän hyvin miksi ruotsalaiset eivät myöskään koske tähän ollenkaan. Tämä ei ole nuuskaa!

Pari kertaa olen siis joutunut tätä käyttämään, koska kieltolain takia en ole muutakaan saanut. En tiedä mikä tässä on vaikuttava-aine, mutta pönttö menee kyllä sekaisin ja vatsassakin tuntuu. Nikotiiniahan tässä ei ole yhtään enempää kuin Generalin G3 Extra Strongissa ja siitä tulee vain hyvä olo. Surullista kun nuuskan maine tahrataan tällaisilla tuotteilla.
ETTAN Löysä
Tästä se kaikki alkoi. Purkki maksoi 16,60 mk ja lähikioskilta sai ostaa. Oi niitä aikoja! Ikää oli 13 ja rakkaus nuuskaan syntyi välittömästi. Meni oikeastaan monta vuotta, ennen kuin tiesin muitakin nuuskia olevan.

Maku on tupakkainen ilman mitään ylimääräistä. Karmeallehan tämä 13-vuotiaan sieraimiin haisi, mutta nyt pidän tuoksua miellyttävänä. Tämä on tietysti se mihin kaikkea vertaan ja se onkin tavallaan ihan oikein. Tämä on Swedish Matchin tuotteista se keskiverto, neutraali verrokki muihin. Maku ja rakenne on kohdillaan. Fiilistelyksi menee ajoittain käytettynä, mutta kieltolain tuomien saatavuusvaikeuksien takia, olen joutunut tätäkin käyttämään kuivuneena ja huonosti säilytettynä ja siitä on syntynyt tietty angstisuus Ettania kohtaan.

Yksi tähti jää uupumaan. Parempiakin tuotteita yksinkertaisesti löytyy ja se angstisuus huonoon Ettaniin ei unohdu.
General Classic Pussinuuska
Tätä on tullut käytettyä tuhansia purkkeja. Purkki on muuttunut, mutta sisältö on ollut aina ensiluokkaista.

Tuoksu on mitä miellyttävin, tupakkaa ja earl greytä. Mitä tuoreempaa tavaraa pääsee käyttämään, sitä parempaa se on rakenteeltaan ja ulkonäöltään. Maku tupakkainen ja sitruunainen. Pussit sopivan kokoisia ja mehukkaita. Tästä ei pussinuuska parane!

Viimeisimmät ketjut

Rallarsnus