Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Dullehuuli - Nuuskaaja

Profiili: Dullehuuli

Rekisteröitynyt 5.7.17, 17:20
Viimeksi paikalla 21.5.20, 09:54
Viestejä26 +260 XP
Uusia aiheita3 +45 XP
Arvosteluita33 +660 XP

Taso 31

XP 35 / 1026
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

R42 Super Strong White Pussinuuska
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.
XRANGE Göteborgs Rapé Strong Pussinuuska
Ei yhtään hullumpaa nuuskaa. Maku on hyvin samanlainen kuin perus-Rapessa. Pussit ehkä ovat vähän kovempia, mutta muodon puolesta uppoavat erinomaisesti huuleen. Vahvuus on aika sopiva kun ei ole tarvinnut tuplapussittamaan. Pussin sauman kestävyys ei ole paras mahdollinen. Kestää ainakin tunnin valuttamatta huulessa! Hinta-laatusuhde on kohdillaan a torni Kairassa oli 289 SEK 26.2.2020.
Kronan Stark Vit Pussinuuska
Siis mitä ihmettä? Pitäisi olla starkkia, mutta ihan tavallisesta pussi-Eetustakin lähtee kyllä enemmän nikotiinia. Maku, haju ja laatu kyllä muuten kohdillaan, mutta tuplapussina pakko käyttää.
R42 Super Strong White Pussinuuska
Aika vahvaa tavaraa, mutta käyttäytyy Odensin CD:tä säyseämmin ja haju on siedettävämpi. SM:n laatu näkyy. Menee hätätilassa vanhan liiton nuuskien rinnalla, muttei missään nimessä jatkuvaan käyttöön. Aamuisin ihan hyvä valinta! Pusseja purkissa naurettavan vähän.
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Erittäin hyvä perinteinen nuuska. Voisi ehkä olla vielä aavistuksen vahvempaa, sillä en huomaa merkittävää eroa perusgenuun. Maku on aavistuksen vähemmän bergamottinen, mutta todella miellyttävä. Tähän ei kyllästy millään ja laadusta kannattaa maksaa. Pussi on aika iso (1,1 grammaa) ja herkkä valuttamaan. Kannattaa pitää purkkia auki pari päivää ennen käyttöä!
Siberia White Dry Pussinuuska
Ihan sairasta tavaraa. Yksi pussi testattu ja parissa minuutissa kilahti kaaliin. Tuntui kuin Red Alertista tuttu mammuttitankki olisi ajanut yli ja Tanya olisi mätkinyt vielä tuon jälkeen ilmat pihalle Tesla-tornin säestäessä hillittömillä sähköpurkauksilla. Ei missään nimessä jatkuvaan käyttöön, mutta tulipa testattua. Maku yllättävän siedettävä valmistajan muihin nuuskiin nähden.
Jakobssons Mint Strong Pussinuuska
Jakobssonsin makupakkauksen mukana tuli tätä yksi purkki. No, kyllä sen käytti, mutta en ihan hirveästi tykännyt. Minttu on tässä tuotteessa liian makeaa ja valutus ei mitenkään erityisen herkullista. Vahvuus oli kyllä just bueno tällaiseen erikoistuotteeseen, jota käyttää juuri sen purkin verran pienissä erissä. Pakko sanoa, että Offroadin frostedit on minusta miellyttävämpiä ja eivät ala tökkimään niin nopeasti kuin tämä. Purkki toki hieno ja pussien materiaali ihanan pehmeää. En suosittele ainakaan koko puikkoa ostamaan sokkona.
Kaliber Vit Salmiak Pussinuuska
Ihan hyvää peruskamaa, paino sanalla PERUS. Sanoisin, että paras normivahvuisista Kalibereista. Salmiakin maku on aika hento, mutta silti tunnistettavissa. Ei valuta mitenkään herkästi ja pysyy hyvin huulessa. Tavallinen Kaliber alkaa kirvellä kurkussa jos pidempään käyttää, mutta tässä ei tunnu samaa efektiä olevan. Jos jostain pitää valittaa, niin pussimateriaali ei ole ihan samaa kuin muissa SM-tuotteissa ja vahvuus on varmasti täysin riittämätön Odensjonneille. Kyllä tätä tolpan verran kannattaa ostaa!
Smålands Brukssnus Vit Pussinuuska
Positiivinen yllätys halpaan hintaan nähden. Erittäin neutraali tupakkainen maku, jossa jotain suolaista hieman seassa. Ei valuta herkästi, pienehkö pussi mahtuu hyvin huuleen ja pussin materiaali on aika pehmeää. Ei mikään valtaisa elämys, mutta maistuu ihanan tavalliselle parin makunuuskapurkin jälkeen. Nikotiini tuntuu irtoavan aika nopeasti valkoiseksi pussiksi. Vahvoihin nuuskien tottunut joutuu tosin laittamaan varmaan kaksi pussia kerralla. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote peruskäyttöön!
ETTAN Löysä
Päräyttää legendaarisuudellaan ja konstailemattomuudellaan. Puhdas, savuinen tupakanmaku sätii ja poraa jokaisella tykillisellä. Minttuteininuuskia fanittava ES-jonne saattaa laatata tuoksusta ja mehun mausta, mutta perinteitä kunnioittava herrasmiesnuuskaaja osaa niitä arvostaa.

On häpeällistä väittää olevansa nuuskaaja, jos ei ole koskaan löysää Eetua, nuuskien Dom Perignonia, kokeillut. Tämä on mustaa kultaa parhaimmillaan elämän suuria kohokohtia tähdittämään.
Göteborgs Rapé Löysä
Asiallinen laatutuote, jota voisi varmaan luonnehtia makunuuskien esiäidiksi katajaisen makunsa vuoksi. Jauhatus on vähän karkea, minkä vuoksi nölli hajoaa suuhun helposti, mutta muuten on kyllä täyden kympin tuote. Maku ja erityisesti haju kohdillaan, purkki huokuu legendaa ja nostalgiaa. Yksi parhaita tykkinuuskia, ei häviä Ettanille tai Rödalle, vaikka erottuukin kummastakin selvästi.
General Classic Pussinuuska
Erinomaista nuuskaa. Maku tupakan, sitruksen ja bergamotin yhteissinfoniaa, pussit ei liian märkiä ja laatuvaikutelma kohdillaan. Voisi käyttää vaikka kuinka paljon kyllästymättä. Hinta on kova, mutta tuote on viimeisen päälle star qualitya. Pussina jopa tykkiversiota parempaa (vrt. Ettan). Jäljitelmiä on markkinoilla paljon, mutta ole panomies ja valitse aito ja alkuperäinen!
ETTAN Original Pussinuuska
Savuisen tupakkainen aito ja alkuperäinen Ettan maistuu aina. Korkea hinta rajoittaa käyttöä, mutta reissuilla pari purkkia on pakko ostaa halpis-offareiden kaveriksi. Valuttaa toki runsaasti, mutta tässä on silti sitä jotakin. Tästä se aikoinaan lähti, vaikka Göte nykyään onkin suosikkini. Eetu potkii ihan kivasti jos muuten käyttää white-tuotteita. Annan 4.5 tähteä, joka pyöristyy viiteen.
Kronan Original Pussinuuska
Tykkään! Neutraali käyttönuuska, joka maistuu konstailemattomasti tupakalle. Lievä sitruunainen sivumaku ehkä havaittavissa myös. Alkaa kyllä valuttamaan todella nopeasti, mutta jos pitää purkkia yön yli auki, niin kosteus on kohdallaan. Purkki laadukkaan tuntuinen verrattuna moniin muihin halpanuuskiin. Tässä on häivähdys Swedish Matchin parhaiden nuuskien ominaisuuksia, vaikkei Star Qualitya olekaan. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Herkän valutustaipumuksen vuoksi 4/5.
Offroad Gold White Dry Pussinuuska
Erittäin laventelinen maku, joka peittää kaiken muun alleen. Voi pitää pari tuntia huulessa ilman valutusta. Pussi on aika täysi verrattuna joihinkin muihin Offroadeihin, mutta hinta silti kohdillaan. Tavallaan tykkään, mutta ei sovi pitkäaikaiseen käyttöön melko persoonallisen makunsa vuoksi. En suosittele ostamaan tornia maistamatta ensin.
Gustavus Original Pussinuuska
Yksi lempinuuskistani. Kivasti sitrusta ja bergamottia. Ei vuoda kovin helposti. Voisi käyttää vaikka vuosia ilman tökkimistä. Jostain syystä on kuitenkin aika aliarvostettua nuuskaajien keskuudessa. Pitkään aikaan en ole ostanut, mutta ensi reissulla täytyy pari tornia tuoda!
LD White Pussinuuska
Ihan hyvää kamaa budjettinuuskaksi. Pussit on tosi kuivia ja jotenkin jäykkiä, mutta neutraali maku ja tuoksu pelastavat paljon. Voi käyttää useita torneja kyllästymättä. Nikotiinia on sopivasti tällaiselle Ettan-sukupolven edustajalle. Herrasmiesboksin kansi on turhan tiukka ja kuivuudesta huolimatta valuttaa aika herkästi.
Jakobssons Fläder Pussinuuska
Kahta en osta - Denssin CD:tä ja tätä seljanmakuista nuuskaa. Sirkeä maku, ei oikeastaan edes tunnu nuuskalle, vaan nuuskankorvikkeille. Niksat ei lähde sitten millään. Tätä tulee aina yksi purkki Jakobsonin makupakkauksessa ja kestää todella kauan ennen kuin purkin saa tyhjäksi. Selja ei iske, nolla tähteä.
Jakobssons Wintergreen Str. Pussinuuska
Todella erikoinen kokemus. Haju ei ole erityisen miellyttävä ja pussi alkaa valuttamaan melkein heti. Makukaan ei ollut ensituntumalta kummoinen ja meinasin jo tempaista purkin roskiin. Sitten, viikkoja myöhemmin, alkoi tehdä mieli tätä ja kaivoin purkin esiin pakastimen perukoilta. Sanoisin, että totutteluvaiheen jälkeen maistuu todella hyvälle 2-3 pussin ajan, mutta sitten on taas pidettävä pitkä tauko.

Tämä on nuuska, jota kannattaa ostaa yksi purkillinen joka hakureissulla. Todella häröä tavaraa, joka alkaa käytössä vituttamaan, mutta jota kaipaa, jos sitä ei ole.
Granit Lakrits Pussinuuska
Valkoiseen versioon verrattuna loistava suoritus! Todella mukava ja aito lakritsan maku. Ainoat miinukset liian pienestä herrasmiesboksista ja valutustaipumuksesta (voi johtua pussin litteydestä tai huonosta imukyvystä?). Ei ala tökkiä pitkäaikaisessakaan käytössä ja hinta on luokkaa 24 euroa per torni. Kyllä tätä kannattaa ainakin testata!
Granit Vit Pussinuuska
Nuuska, joka ei oikein herätä mitään tunteita.

Maku on mieto ja etäisesti Generalia muistuttava. Ehkä vähän enemmän teen makua havaittavissa. Pussit on aika litteitä, mutta saumavikaista en muista vastaan tulleen. Litteyden vuoksi (?) alkaa valuttamaan noin 30-45 min kuluessa. Tuntia ei ainakaan pysty pitämään. Mehu on vähän pistävää ja saattaa aiheuttaa lievää kirvelyä kurkussa. Toisaalta hinta on melko edullinen ja tähän ei kyllästy. Kolme ja puoli tornia on joskus tullut imettyä tätä nölliä putkeen ja ainakin saman verran olisi vielä mennyt kevyesti. Pieni herrasmiesboksi voi aiheuttaa ketutusta.

Yhteenvetona todettakoon, että tämä on perustavaroiden perustavaraa. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön, muttei tarjoa minkäänlaista elämystä.
Kapten Mint Vit Pussinuuska
Erinomainen tuote ehkä kaikkein aliarvostetuimmalta nuuskamerkiltä. Halpaa, hyvä mintunmaku, ei valuta, haisee hyvälle ja purkissa 24 pussia. Joskus saattaa löytyä saumavikainen pussi ja aamuisin saattaa joutua laittamaan kaksi säkkiä, mutta muuten ei mitään valittamista!
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Hyvä arkinuuska. Ohut pussi sujahtaa nätisti huuleen, mutta maku tai tuntu ei ole tavallisen Rapen veroinen. Maun laimeus ja pussin sisällön pehmeys pudottavat kumpikin yhden tähden. Toisaalta edullinen hinta on ehdoton plussa. Ei myöskään valuta helposti.

Jos tätä myytäisiin toisella nimellä, antaisin neljä tähteä. Olen kuitenkin suuri originaali-rapen fani ja siksi väkisin tulee verrattua tätä alkuperäiseen tuotteeseen. Elämys ei vain ole ihan sama, alkaen jo siitä, että pusseja ei ole aseteltu ympyrään purkin sisälle. Missään nimessä huonosta tuotteesta ei ole kysymys - huonoinkin Rape hakkaa parhaimman Denssin 6-0.
Kronan Vit Pussinuuska
Lupaavan tupakkainen tuoksu ja pussit ei ole mitään kovia koppuroita. Maku turhan laimea, kevyen tupakkainen. Sitruunaa havaittavissa hieman. Tuo mieleen Gustavus-pussit 2000-luvun alusta - toiset tykkää ja toiset (Ettan-miehet) ei. Jos potkisi vähän enemmän, olisi todella asiallista tavaraa hintaansa nähden (yli 20 pussia purkissa). Kiekkokin on ihan kiva.
Oden's Vanilla White Dry Pussinuuska
Todella kuivia pusseja, joissa voimakas keinotekoisen vaniljan tuoksu. Tupakka ei juuri maistu. Ei valuta sitten millään ja hinta ei päätä huimaa. Puolen tornin jälkeen alkaa kuitenkin tökkiä pahasti. Isoveljeään käyttökelpoisempaa silti. Jos vanilja olisi aidon makuista, antaisin 3,5 tähteä, mutta tällaisenään on harmillisesti vain kahden tähden suoritus.
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
Jos frostedeista pitäisi valita oma suosikki, olisi se tämä. Niksathan tällä ei lähde, mutta sopii työpäivien "ylläpitonölliksi". Satiinisen pehmeä pussi hellii ikeniä pidemmänkin kokouksen ajan eikä ala valuttamaan sitten millään. Kahvit ja pullat saa syötyä ottamatta pussia huulesta. Hajukin on aika hyvä verrattuna vaikka CD:hen. Miinusta vähäisestä pussien määrästä, mutta eipä 13-15 euron tornihintakaan päätä huimaa! Suosittelen kokeilemaan myös lakuversiota, vaikka se tuntuu vielä miedommalle!
Skruf Tranbär White Pussinuuska
Erittäin laadukkaanoloinen tuote Skrufilta. Maistuu taivaallisen hyvälle ja pussit ei ala valuttamaan kovinkaan helposti. Purkki nykyään hieno ja tyylikäs. Karpalonmakua tulee tasaisesti ja se ei ole liian hallitseva. Yksi tähti lähtee siitä, että alkaa tökkimään purkin jälkeen. Tornia ei siis kannata välttämättä ostaa.
Jakobssons Melon Strong Pussinuuska
Ehdoton ostos karkkipäiviä varten. Verrattuna Thunderiin, tämä kolisee nopeammin. Voisi ajaa asiansa jopa 12 mg/g vahvuisena? Kiekko on hieno!
XRANGE General Slim Pussinuuska
Ei vakuuttanut ihan täysin. Asiallinen perustuote, mutta kyllä tavallinen Kenraali silti paljon parempaa on. Suurin ongelma lienee miedompi maku verrattuna oikeaan Genuun?
Kaliber Vit Pussinuuska
Turhan mietoa ja valuttaa yllättävänkin nopeasti, mutta hinta on sopiva ja maku ihan kelvollinen. Perusnuuskien ystäville asiallinen halpisarkinuuska, mutta tämän varaan hienoa harrastusta ei kuitenkaan kannata rakentaa.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Haju ja maku kuvottavia. Purkissa noin 15 erittäin pulleaa pussia. Kohahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon, vaikka melkein 20 vuotta nuuskaamista takana. Yksi purkki kestänyt kohta vuoden pakastimessa. Menee siis vain äärimmäisessä hädässä. Tuotteen myynti ja valmistus pitäisi kieltää tai vähintäänkin viedä oikeus kutsua tätä nuuskaksi. Ekokem-kamaa.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Vanhan polven nuuskaajalle se yksi ja ainoa. Ei poraa tai sädi, mutta tekee sen, minkä oikean nuuskan kuuluukin tehdä. Kuivat pussit kauniissa kiepissä takaavat syvänsininen värin lisäksi esteettisen elämyksen. Suolainen hintakaan ei ole ongelma - tätä tarttuu aina vähintään yksi torni Haaparannalta mukaan. Jos joku nuuska pitäisi valita loppuelämän käyttöön, valitsisin tämän.
Thunder Raspberry Pussinuuska
En ole mikään suuri makunuuskien ystävä, mutta tämä kyllä kolahti täysillä. Sopivasti potkua, hyvä ja makea vadelmainen maku ja erinomainen tuoksu takaavat neljä tähteä. Yksi lähtee pois liiallisesta kosteudesta, sillä tuote alkaa valuttaa jo kymmenessä minuutissa. Ei kuitenkaan sovellu jokapäiväiseen käyttöön, vaan viikonlopun herkkunuuskaksi.

Viimeisimmät ketjut

Nuuskan hinta NorjassaCorvus 68 mgHyviä uutuuksia?