Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Buzzle84 - Nuuskaaja

Profiili: Buzzle84

Rekisteröitynyt 26.9.17, 10:52
Viimeksi paikalla 27.10.17, 15:03
Viestejä2 +20 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita6 +120 XP

Taso 13

XP 12 / 160
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Skruf Stark Löysä
Hyvää nuuskaa ja helppo käyttää, menee helposti sisään ja tulee helposti ulos. Tätä tulee ostettua aina muutama purkki mukaan ruotsin maalta.
General Classic Löysä
Yksi parhaista! Ei tätä juuri tarvitse muuta kuin ylistää, on se niin hyvää.
Offroad X White Dry Arctic Explorer Pussinuuska
Tyhjät pussit ja maku hammastahnaa.. niksaa saa olla vaikka kuinka paljon, mutta se ei auta jos pussissa ei ole kuin murunen nuuskaa. Mutta kyllä tämä varmaan nuorisolle menee, jotka pärisee pelkän niksan perässä.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
En ole ostanut enkä tule ostamaankaan ikinä! Kaverin lapsi jäi nuuskaamisesta kiinni ja tätähän sieltä taskusta löytyi tietenkin... Aivan hirveää kuraa! Mikä v*ttu teitä jonneja vaivaa? Nikotiinin määrä korvaa laadun? Jos haluatte hetkellisesti huonon olon, niin kuin nikotiniini tekee näillä määrillä, niin menkää karuselliin hetkeksi, tai keksikää jotain muuta piruutta. Itse en näe mitään järkeä näissä extra stongeissa yms. tuotteissa tai no joo tiettyyn pisteeseen joo, mutta kuka v*ttu nuille penikoille välittää tuommoista p*skaa?? Itse opettelin lösin kanssa ja sillä tiellä edelleen...
Knekt Löysä
Hyvää arkinuuskaa, ei valittamista, menee huuleen niin kuin kaikki muutkin. Uusi purkki ja sen mukana vain 35g nuuskaa, tämä on iso miinus ja huono suunta.. Iso ikävä 50g purkkeja!
Smålands Brukssnus Löysä
Hyvä arkinuuska, en keksi juuri moitteita, muuta kuin purkin koko 37g.

Viimeisimmät ketjut

Viskinuuskat (lös)