Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Snappe - Nuuskaaja

Profiili: Snappe

Rekisteröitynyt 16.11.17, 14:54
Viimeksi paikalla 23.2.18, 22:00
Viestejä2 +20 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita3 +60 XP

Taso 8

XP 3 / 88
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Tätä tuli armeijassa viime keväänä kokeiltua pari purkkia, en mausta tai hajusta sen kummemin voi sanoa mitään, mutta luokittelisin jo tämän ihan omaksi päihteeksi, ymmärrän kyllä miksi tähän tykästystään ekalla kerralla, tämä on nuuskien heroiini, kun tätä on muutaman kiekon vetäny niin paluuta ei ole.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Hyvä nuuska, purkin avatessa huomaa ensimmäisenä voimakkaan katajan tuoksun, ja hienosti asetellut pussit. Itse nuuska on epätasaisesti pussin sisällä joten itse ainakin vähän muotoilen sisältöä siten että se leviäisi tasaisesti, maku aluksi katajainen mutta neutralisoituu milten mauttomaksi jossain vaiheessa ellei kielellä pussia hiplaile niin ei oikein makua saa irti taikka siirtele pussia suun sisällä kielen avulla (tämä taitaa olla näiden valkoisten pussien huono puoli ettei valuta paljoa, eli ei ole myöskään makua? ). Tästähän on kaiketi myös orginal portion, mikä olisi vähän kosteampi pussi, niin uskoisin sen olevan parempi.
General Classic Pussinuuska
Avatessani purkin ja haistellessani sisältöä, pippuri iskee voimakkaasti sieraimiin jonka alta paljastuu mukava tumman suklaan tuoksu. Pussit ovat mukavan kosteita, mutta eivät silti valuta paljoa, ainakaan itsellä. Huuleen laittaessa eivät tuoksu ja maku kohtaa, maku on enemmänkin salmiakkimainen, mutta silti hieman makea. Mutta kaiken kaikkea erittäin kelpo nuuska ja kyllä tätä aina lisää hankkisin. Mitään miinus puolia en tähän keksinyt joten täydet pisteet.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]