Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Göran696 - Nuuskaaja

Profiili: Göran696

Rekisteröitynyt 6.2.18, 00:19
Viimeksi paikalla 3.8.19, 20:02
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita12 +240 XP

Taso 18

XP 2 / 276
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Siberia Brown Pussinuuska
Nikotiini ei tunnu niin paljoa, kuin luulisi. Pussit näyttävät General g3:en pusseilta, mutta muuta yhteistä sitten ei olekaan. Haju ja maku on pepsodent /esanssinen. Tuntuma hyvä ja menee hyvin pidemässä ajossa! Hinta ei ole edullinen verrattuna esim. Swedish match tuotteisiin. Kokeilemisen arvoinen kylläkin. Jos haluaa vaihtelua niin pari kiekkoa menee hyvin. Suosittelen ostamaan silti generalia hinnan ja laadun suhteen.
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Hyvää pussia Genulta taas ja itsellä päivittäisessä ajossa. Tuttu maku ja tuoksu. Todella hyvä nuuska ja taattua laatua. Voi antaa olla korkatun kiekon välillä auki, koska on todella kosteita pusseja.
LD Salmiak Vit Pussinuuska
Ihan ok nuuskaa, mutta mielestäni liian vähän nikotiinia. Maku ja haju ok, suolainen salmiakki. Vahvempi versio parempi. Silti hyllystä tarttuu aina Genun Onyx mukaan mieluummin. Ei silti huono valinta jos haluaa vaihtelua ja pienempään budjettiin sopivaa nuuskaa.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Tornin tätä imeneenä voin sanoa, että kyllästyy jo kiekon jälkeen. Esanssinen mintun maku puskee läpi todella voimakkaana. Sama hajun suhteen. Ei tuoksu nuuskalle, eikä maistu. Mieluummin pari lanttia lisää ja saa saman verran parasta laatua "swedish match"
General Onyx Pussinuuska
Maku, haju ja koostumus täydellinen. Todella hyvä tuntuma ja pussit kuohkeita ja pöyhittävissä jos ei halua laittaa sellaisenaan. Eikä kallistakaan niinku monet valittaa, koska tornissa yli 200g ja samalla hinnalla saa kaksi tornia heikkoa tavaraa mitä monet suosii. Onneks Suomessa on vielä swedish matchin nimeen vannovia sukupolvia! En voi kuin suositella. Itselläni kyseinen tuote päivittäisessä ajossa.
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Maku ja haju on aromikas tupakka. Pussit on paksuja ja asettuvat yläpeltiin mainiosti. Tätä on hyvä ottaa illalla sänkyyn mennessä jos ei tykkää näin vahvasta nuuskasta perus käytössä. Sopii silti jokaiseen käyttöön. Todella hyvä tuote ja kiekoissa tavaraa, eikä hintakaan ole liikaa. Hyvää Genua vahvemmassa muodossa.
Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska
Todella hyvää pussia taas kerran swedish matchin perheeltä. Sopivan kosteita pusseja. Sopivasti nikotiinia, haju makea ja maku täydellinen. Paras minttu/ hammastahnan makuinen nuuska. Positiivinen yllätys ja joka euron arvoinen. Suosittelen!
Granit Löysä
Yllättyin isosti avatessani ensimmäisen kiekon. Kiinteää ja Ok makuista löössiä. Hinta ei paha laivalla ja kestää pidempääkin ajoa hyvin. Suosittelen jos haluat vaihtelua suosimiesi merkkien rinnalle!
Offroad X White Dry Arctic Explorer Pussinuuska
Halpaa ja huonoa. Pussit puolittain täynnä. Haisee ja maistuu oudolle. Halvalla et hyvää saa! Nikotiinia paljon muttei silti tunnu huulessa. Mieluummin ottaa samalla hinnalla laadukasta pussia viiden kappaleen puntin laivalta (swedish matchin tuotteita) Joissa tavaraa jopa enemmän. Huonompaa kuin cold dry! En muutenkaan tajua näitä Jonnejen suosikkeja mitkä eivät edes nuuskaa ole. Yksi tähti hienosta kiekosta =)
ETTAN Löysä
Legendaarinen nuuska. Aina ollu hyvää löössiä ja tulee olemaan. Tähän ei kyllästy totaalisesti ikinä. Taattua swedish matchin laatua. General ja tämä ovat niitä pettämättömiä ja varmoja valintoja!
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Taas laatua Genulta joka ei petä, eikä minusta hintakaan paha. Hieno maku, tuoksu ja tuntuma huulessa jumalainen. Tämä on Klassikko isommalla määrällä nikotiinia.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Ihan paskaahan tämä on! Eikä halpaakaan kun saat swedish matchia vähän enemmän maksamalla (tornissa vain 100g ja saman verran saat General g3 kun pistät muutaman lantin enemmän) maku ja haju todella huono. Ainut plussa nikotiinista jos haluaa välillä vahvempaa.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]