Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: arsonisti - Nuuskaaja

Profiili: arsonisti

Rekisteröitynyt 21.2.18, 01:14
Viimeksi paikalla 2.3.18, 00:39
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita2 +40 XP

Taso 3

XP 3 / 43
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska
Äärimmäisen miellyttävää pussukkaa tämä. Mielenkiintoinen hieman minttusuklaata muistuttava bukee joka miellytti omaa hajuaistia valtavasti. Aromeiltaan paljon parempi kuin valkoinen versio tästä, tässä aistii enempi tupakkaa. Ei valuttele ainakaan ennenaikaisesti. Tätä ja Onyxia kantaisin laivalta jos risteilemään lähtisin. Ehdottomasti niitä parempia nuuskia tämä.
General Onyx Pussinuuska
Pakko se oli lähteä arvostelemaan ensimmäinen nuuska. Suht neitseellisen huulen omaan vielä, mutta on sinne jo pujotettu sen verta useaa sorttia että arvasin kirjoittaa tämän Onyxin kanssa kokemastani pienen koosteen. On tämä Onyx helvetin hyvää, sen sanon heti. Maksoin perkeleellisen hinnan tästä, mutten kadu. Olin huomaavinani pientä juhlan tuntua kun tuuppasin ensimmäisen nyytin hetuloiden väliin, ja pian siitä seurasikin jo yllättävän hedonistinen tunnelma. En muista nauttineeni nuuskasta samallatapaa ennen... jokin tässä oli mikä pisti lievän hymyn naamalle. Omalla regular tolella tämä joutui kaapaisemaan pois jo 20min jälkeen, mutta kiva jatkui vielä sen jälkeenkin. Pussit ovat kuin pumpulia, ja onhan se kiva kun mustat tyynyt ovat tuollatapaa kaarelle pyöräytetty purkin pohjalle. Maku on myös uniikki ja erittäin miellyttävä, mutten arvaa lähteä veikkaamaan että mikä tuossa maistuu. Genu nyt ainakin. Jos arvaat vähän sijoittaa, niin en tiedä onko parempaa pussia tarjolla. Itse en ole maistanut parempaa. Nuuskamaailman luksushuora.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]