Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Copon - Nuuskaaja

Profiili: Copon

Rekisteröitynyt 6.3.18, 17:15
Viimeksi paikalla 14.2.19, 00:53
Viestejä5 +50 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 18

XP 2 / 276
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Pääsin nyt tätäkin kokeilemaan, maku oli kieltämättä hyvä marjainen ei kuitenkaan ollut ällönmakea. Mutta se pussin ulkomuoto oli hassu niinkuin edellä mainitut sideharsomainen eikä kyllä tuntunut edes valuttavan herkästi, kuitenkin todella miellyttävä huulessa. Kai tätä joskus voisi ostaa puoli tolpaa.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Maku on kyllä ehtaa kymppiä tässä tuotteessa, ainut vaan oli että jostain syystä rape hiertää ylähuulta melko pahasti. Joten sillointällöin voi käyttää hyvän makunsa ansiosta.
Siberia White Pussinuuska
Yllättävän positiivinen kokemus, ei ollut niin pahanmakuinen mitä voisi olettaa eikä ollut niin älyttömän vahvaa. Mutta enpä tätäkään kyllä vakituisesti käyttäisi.
Göteborgs Prima Fint Löysä
Kyllä kieltämättä taso on hyvä, on niin helppo saada pysymään kasassa kun laittaa huuleen ja ottaa pois. Maku ei ole hirveän vahva mikä on vähän ikävää, mutta mielenkiintoinen ilmiö tapahtuu kun juo olutta ja laittaa primat huuleen niin maku on silloin vahvempi.
ETTAN Original Pussinuuska
Kyllä tämä on ehdottomasti ykkös pussinuuskia, maku ja vahvuus hyvä sekä ihanan märkäpussi joka kun alkaa valuttamaan niin nautinto on taattu. Tätä pitää aina ostaa!
General Classic Löysä
Generaali ei jätä ketään kylmäksi, maku törkeen hyvä niinkuin kyllä melkinpä kaikissa generalin tuotteissa. Hajoaa kyllä itellää helposti huulessa mutta silti todella hyvä!
Thunder Frosted Löysä
On tymäkkää tavaraa, maistuu perus pepsodent kuralle mutta koostumus kuitenkin yllättävän hyvä. Ei tätä kyllä laita huuleen kuin huumorilla kerran viikkoon.
Islay Whisky Pussinuuska
Haju todellakin muistuttaa navettaa mutta kun tarpeeksi kauan nuuhkii niin haju muuttuu siedettäväksi ja tuoksuu etäisesti tupakalta. Maku on aika pehmeä ja aika perinteinen tupakka nuuska ei tule mitään pistävää makua esiin, pussit ovat täysiä mutteivat niinkään mitenkään erityisen kosteita, eikä sitten meinaa valua millään. Purkki on tosi hieno ainut vaan että hinta on aika kallis, kerrankin Gn yllätti positiivisesti.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää minttu nuuskaa mutta tämä ja r42 greenmint yllätti positiivisesti. Tässä on kuitenkin kaikki kohdallaan, pussit ovat täysiä, nikotiinin määrä sopiva tähän kategoriaan ja makukaan ei ole turhan minttuinen. Kolme pinnaa vain koska kuitenkin ehdat tupakkinuuskat ovat silti paaaaljon paljon paljon parempia.
General Classic White Pussinuuska
Tämä on yksi suosikeistani, hyvänmakuinen eikä valu helposti ja kun valuu niin oikeastaan sekään ei haittaa makunsa ansiosta. Arkinuuskaksi tosi hyvä.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]