Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Jönky - Nuuskaaja

Profiili: Jönky

Rekisteröitynyt 2.5.18, 21:55
Viimeksi paikalla 2.2.20, 18:53
Viestejä35 +350 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita14 +280 XP

Taso 27

XP 5 / 691
 

Konkari
Jäsenenä vuoden

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Mustang Löysä
Pötkön ostin hinnan puolesta tukholman swedish match liikkeestä. Todella hyvää löysää ja maku on aivan loistava myös potkua löytyy kun tarpeeksi työntää huulen alle. Menee ostoslistalle next time myös. Ei miinuksia pelkkää plussaa taattua SM laatua halvemalla hinnalla.
G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska
Ostin 5packin ruotsin reissulta ja ajattelin et ois ollu namia mut ei se ollukkaa. Nikotiini ok vaik ei se 26mg ole kun pussissa ei tavaraa ole 1g itel menee loput 4kikee myyntii.
Knox Pussinuuska
Ihan jebbis perus nuuska menee käytössä mainiosti maku ja haju ok.nykyisestä kiekon ulkoasusta plussaa
Granit Stark Vit Pussinuuska
Todella hyvä perusnuuska menee itellä ihan päivittäin ajossa.kulkee nykyään nimellä strong white ja nikotiiniä 16mg, kiekossa on niin sanottu flexlit herrasmiesboxissa että antaa venyy sitä mukaan kun käytettyjä pussukoita sinne nakkaa siitäkin plussaa.
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Göteborgs rape sarjan herhiläinen erittäin hyvä ja slim pussit miellyttävät maku ei petä ja pysyy meikäläisen käyttis nuuskana onneks tää sai isoveljen kun tuli strong versio tästä xr sarjaan.
General One White Pussinuuska
Todella hyvä perusnuuska ei valuta herkästi ja töissä menee päivä loistavasti tämän kanssa.makukin on loistava ei valittamista ja plussaa pussien asettelusta kiekossa.
Oden's Cold Extreme Pussinuuska
Tuli tätä torni otettua kun ruotsinmaalla tuli käytyä ja hieman epäilytti ostos mutta mitä vielä todella hyvää ja tuplasti parempaa kun cold dry.pussit täysiä eikä polta tai ärsytä ientä ja kiekossa ei näy pohja kun sen avaa.
Göteborgs Rapé One White Pussinuuska
Laivalta lähti tolppa matkaan enkä ostosta katunut.todella miellyttävän makuinen ja nikotiinia sopivasti ja pussit nätisti napsittavissa kiekosta.tulen ostamaan jatkossakin.
R42 Super Strong White Pussinuuska
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.
General Classic Löysä
Todella hyvä lössi maku ja koostumus todella hyvät.ja ei valuta nopeaan ehkä jopa päihittää ettanin hiuskarvaa hipoen.
Smålands Brukssnus Löysä
Tämä kyseinen lössi on itselle kolahtanut ja on nyt ollut joka päiväisessä ajossa.kiekon painosta voisin miinusta antaa mutta hinta kohtaa siinä.tykillä tai leipomalla pysyy kasassa ja lähtee huulesta yhtenä könttinä.taattua skruffia en pettynyt vaan yllätyin todella positiivisesti.
General Onyx Pussinuuska
Erittäin hyvä pussinuuska varsinkin kun en ihmeemmin maku nuuskista välitä enkä pärinä efekteistä kiinnostu.mutta tästä tulee pienehkö salmiakin maku joka on plussaa ja vahvuus vie mennessään vanhan kessumiehenkin nikotiini himot.jos tykkää laadusta on tämä loistava valinta vaikka hieman lompakkoa kirpaisee mutta on sen arvoista.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Kerran erehdyksessä tornin ostin ja vituiks meni heti käyttelyssä.kauheeta paskaa joka on vallannut rakkaan lahen kotikadut voinut rikkoa teinisuhteita ja mikä pahinta taitaa olla vielä suuren osan naisten suosikki.en pistä huuleeni enkä muuallekkaan tuota kujalan tuottamaa kuonaa.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Omaan makuun sopiva minttu ainoa miinus 4/5 että osa pusseista ratkennut auki toisesta päästä.Suosittelen vahvasti mutta en liikaa

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]