Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Makkeri44 - Nuuskaaja

Profiili: Makkeri44

Rekisteröitynyt 9.5.18, 12:49
Viimeksi paikalla 12.7.20, 22:48
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita23 +460 XP

Taso 24

XP 8 / 512
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Classic Extra Strong Pussinuuska
Mielestäni paras pussinuuskat. Tuoksu ja maku aivan huippuja, pussit isoja ja pehmeitä. Onhan tää vähän äkästä kusemaan mutta kun kuivaa huulen tai taittaa rätin kaksinkerroin niin pystyy pitämään huulessa toista tuntia helposti.
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Ihan ok maku nuuska. Vertaisin Kapteenin Extra Stark minttiin. Säkit isoja ja pehmeitä, maku tosi vahva mentholi, ei valuta herkästi pysyy huulessa helposti tunnin. Halpaa, tosin pusseja kiekossa suht niukasti. Menee kiekollinen norminuuskien lomassa.
CHAINSAW Cold Dry White Pussinuuska
No se Matchi osti Tanskan poikain tehtaat ja rupesi lyömään kapuloita GN:n rattaisiin. Täähän on CD:tä eri purkissa. Haju ja maku vähän siedettävämpiä kuin denssissä mutta lopputulos sama yksi kiekko riitti mulle. Yksi pojo hienosta kiekosta.
General One Original Pussinuuska
Hyvä perus nuuska. Potkua ihan sopivasti, pussit tosi hyvän tuntuisia huulessa, tosin rupeaa valuttamaan aika nopeasti mutta kun taittaa pussin kaksinkerroin niin pysyy tunnin huulessa kevyeen. Tulen ostamaan jatkossakin.
General Classic Extra Strong Löysä
Aivan loistava lössi. Tässä on niputettu kaikki huippu nuuskan ainekset kaikkien aikojen hienoimpaan kiekkoon.
LD Löysä
Tosi hyvä löysä. Haju ja maku vanhanliiton tupakka, helppo leipoa biitti. Valuttaa vähän nopeammin johtuen rakeisesta koostumuksesta. Ostin ennen melkein joka reissu, nyt harvemmin johtuen hinnasta joka noussut lähelle Matchin hintoja.
Mustang Löysä
Otin kokeeksi kun kenraalin jantteri niin kovin kehui. Haju perus tupakki, koostumus perus SM kamaa, mutta maku tökkää meikäläisellä liian kirpeä/pippurinen. Hajoaa huulessa jo puolen tunnin jälkeen ja luonnollisesti lähtee muruina pois. Vaikka muut Matchin lössit maistuu mulle hyvin, niin tää ei kyllä uppoa. Onneksi otin vain puoli punttia.
Offroad Gold Löysä
Nappasin tolpan ihan kokeilumielessä budjettimultaa. Ei tää kyllä ihan sysipaskaa ole. Haju ja maku ovat kyllä vähän outoja, niinkuin joku pesuaineen haju tulee läpi. Koostumus hyvä, ei valuta ja lähtee yhtenä kappaleena pois huulesta. Tulen ostamaan jatkossakin vaihtelun vuoksi.
Röda Lacket Löysä
Se premium nuuska. Haju, maku ja koostumus aivan loistavia. Ainut nuuska jonka heitän ilman baakkausta läpän alle. Pysyy huulessa tunnin ilman valumista mutta sitten kun alkaa kusea niin kusee kunnolla. Lähtee huulesta useimmiten hyvin pois mutta jos on antanut muhia liian pitkään menee muusiksi. Tällä kamalla ei saa huulia ja ikeniä verille jos ei nyt tunge kolmea kiekkoa päivässä nokan alle.
Knox Löysä
En oo koskaan ollut knoxin lössin ystävä vaikka knoxin pussista pidänkin. Puoli tolppaa otin kokeeksi jospa mieli olisi muuttunut. No hajuhan on omalaatuinen, koostumus hyvä helppo leipoa, ei valuta sitten millään ja ei murene pois ottaessa. Jälkimaku joka jää suuhun pyörimään on jotain ainutlaatuista mitä en oo muissa mullissa tavannut. Kyllähän tätä käyttää ennemmin kuin selkäänsä ottaa.
Granit Löysä
Hyvä nuuska. Maku ja haju vähän omintakeinen muttei kuitenkaan paha. Helppo pyöritellä biittiä, ei valuta eikä hajoa huulessa ja lähtee yhtenä möykkynä pois. Eikä kuiva helposti vaikka jäisi avattu kiekko roikkumaan pitemmäksi aikaa.
ETTAN Löysä
Klassikko ja legenda. Tuoksu, maku ja koostumus sellainen jota muut merkit ovat yrittäneet kopioida mutta huonolla menestyksellä. Ettan maistuu aina ja siihen ei kyllästy ikinä. Tuntuma huulessa sellainen jota en oo millään muulla lössillä kokenut. Aina varma valinta jos haluaa hyvää lössiä, itellä tarttuu puntti tai pari matkaan joka ostosreissulla. Hintahan on noussut aikas korkeaksi mutta hyvää ei saa halvalla.
XRANGE General Slim Pussinuuska
Nooh, eipä vakuuttanut. Haju ihan ok, mutta maku liian mieto ja häviää tosi äkäseen. Pussit tuntu vähän oudoilta ensialkuun kun on tottunut normi nyssäkkään, ei valuta, tunninkin jälkeen tuntuu samalta kuivalta koppuralta läpän alla. Ei jatkoon, vieläkin pysyy knox arkinöllinä.
Knox Stark Pussinuuska
Ollut meikäläisen ns arkinuuska jo vuosia. Hyvää ja halpaa kuin saippua. Kiekot täynnä tavaraa. Pussit pehmeitä ja sopivan kosteita. Eipä pahemmin valuttele, mitä nyt välillä vähän tippasee. Voi unohtua läpän alle jopa pariksi tunniksi. No haju ja maku jakaa mielipiteitä, ite jo turtunut siihen ja hyvin maistuu edelleen. Suosittelen perus röökinuuskan ystäville.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Täällä olevien arvostelujen perusteella piti ostaa tolppa kapteenia. Onhan tää kyllä hyvää. Kiekko täynnä tavaraa, pussit isoja ja täyteläisiä. Haju ja maku miellyttävä oikea minttu. Viihtyy huulessa jopa pari tuntia ja eikä valuttele sitten millään. Hintalaatu suhde loistava. Suosittelen lämpimästi.
Thunder Frosted Löysä
Tujua tavaraa on. Haju ja maku tosi hammastahna, pysyy huulessa helposti tunnin eikä pahemmin valuttele. Ja kyllä tuntee että on nuuska vintillä, poraa aikas reippaasti. Voi käyttää jonkun kiekon vaihtelun vuoksi mutta kyllä perus tupakan makuinen maistuu itelle paremmin.
Kronan Löysä
Positiivinen yllätys. Tuoksu vähän outo mutta ei paha, koostumus jotain Ettanin luokkaa, tuntuu hyvälle huulessa, ei valuttele ja lähtee pois huulesta yhtenä möykkynä. Ainut miinus hinta 45 euroa Haaparannassa. Suosittelen kaikkien SM:n ykkös nuuskien käyttäjille kokeilemaan vaihtelun vuoksi. Toimi ainakin mulle.
Grov Löysä
vuosia aikaa kun viimeksi olen tätä käyttänyt, nyt otin pari tornia kokeeksi. Muistelin että olisi kuivempaa mutta ei, juuri sopivaa. Leikkaus karkea, pystyy hyvin pitämään tunnin huulessa, ei valuta, hajoaa vähän pois ottaessa. Maku vahva tupakka elikkä helvetin hyvä. Nyt taisi Genu siirtyä kakkos sijalle minun rankingissä.
Göteborgs Prima Fint Löysä
Pitkästä aikaa ostin tolpan priimaa. Tuoksu aivan mahtava, koostumus kostea muovailuvaha. Ei tarvetta tykille, lohkaise pala, heitä huuleen ja unohda se sinne. Ei valuta, voi pitää huulessa puolitoista tuntia ihan helposti. Lähtee huulesta pois yhtenä möykkynä. Olisi viiden pojon lössi jos makua olisi enemmän. Loistava valinta lössin kanssa temppuilua aloittavalle.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Olosuhteiden pakosta ostin pari kiekkoa. Haju aivan kuvottava ja maku ihan vitun kauhea. Tuntuu että pussi haluaa tulla huulesta läpi. Kaks pussia käytin, loput meni roskiin. Jos ite olisin aloitellut nuuskaamista tällä moskalla, olisi harrastus loppunut hyvin lyhyeen. Sain kyllä parhaat naurut aikoihin kun luin tämän paskan arvosteluja, kyllä tännekin on sanaseppoja pesiytynyt.
General Classic Löysä
Kuninkaiden kuningas! Minun lempilöössi. Maku sopivan vahva tupakka, koostumus ja huulituntuma aivan huippu. Pystyy pitämään huulessa helposti reilun tunnin, ei valuta mutta alkaa murenemaan tunnin hujakoilla, joutuu vähän töpeksimään tupakanmujuja pois suusta mutta se kuuluu nuuskaaminen luonteeseen. Huulesta pois ottaessa ainakin itselläni tahtoo murentua mutta eipä tuo haittoo.
Smålands Brukssnus Löysä
Minun mielestä melkein yks yhteen Knoxin kanssa. Haju,maku,koostumus ja huulituntuma ihan Knoxi. Pysyy hyvin kasassa, ei valuta oikein laisinkaan ja lähtee pois huulesta yhtenä klönttinä. Suosittelen niille ketkä tykkää Knoxin lössistä, itse en pidä sen mausta ja pitkään suussa kestävästä jälkimausta en perusta.
Knekt Löysä
Ostin kokeeksi tornin tätä lössi, no eipä kaduta. Maku ja tuoksu erittäin miellyttävät. Koostumus kuohkea ja kostea, mukavan tuntuista huulessa. Pystyy pitämään heittämällä reilun tunnin huulessa kun tekee tykillä napakan biitin. Tulen ostamaan jatkossakin Genun ja Ettanin kaveriksi.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]