Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Zinffi - Nuuskaaja

Profiili: Zinffi

Rekisteröitynyt 29.5.18, 17:21
Viimeksi paikalla 30.6.19, 10:41
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita11 +220 XP

Taso 16

XP 20 / 223
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Mustang Löysä
Marjaisa, mutta ei liian makea. Pippurinen ja hennon suolainen. Hyvin pysyy kasassa ja helppo muovailla. Valuma hieman kitkerää, mutta ei häiritsevää. Tosi hyvä budjekti nölli, taattua SM laatua. 6/5 ja menee jatkoon.
Grov Löysä
Aivan loistavaa löysää. Maku hyvä, ei valuma tai kokkareet haittaa. Tän valuma ei oo ollenkaa kitkerää. Karkea leikkaus joka tuntuu huulessa pehmeältä. Tulee kokonaisena ulos ja pitää muotonsa. Vuosia olen ollut vain Ettan mies, mutta tässä lienee uusi ykkönen. Paha sanoa kumpi vie voiton. Tätä ja Ettania ni ei haittaa vaikka maa jalkojen alla palaisi! 10/5
Siberia White Dry Pussinuuska
Nykyään elvytyksen käypähoito suosituksissa adrenaliinin korvaaja. Varmasti saat vielä 30min asystolen jälkeen pumpun käyntiin.varmasti aivokuollut, mutta niin olisit muutenki yhden pussin jälkeen. Kuka tarttee enää atropiinia ku voit laittaa siperian yläpeltiin ja vähintää kymmen kertanen vaikutus. Ehdotan myös totaaliblokin käypähoitosuosituksiin. Saan nobelin tästä. Kiitos. En tod käytä edes pakossa.
Grov Original Pussinuuska
Ai vittu jes mitä nuuskaa! Tähän asti parasta pussia. Aivan loistava maku!! Seuraavaks ostan tätä myös löysänä, koska olen löysä nuuskien suuri ystävä. Ostoslistalla, ettanin pussin ja grov löysän kanssa. 10/5, näin paljon rakastan tätä. Nii ja aika kostee pussi, mutta en itse diggaa kairaa kuivaa.
Göteborgs Rapé One White Pussinuuska
Ihan ok. Mvhava, melko voimakas maku. Suolainen ja tämän pidempi käyttö alkaa janottaa. Muistakaa juoda vettä tämän kanssa !
General One Original Pussinuuska
Naminami. Ihan hemmetin hyvää. Vahvaa ja hyvä tupakka. Parempaa kun genun löysä mielestäni.
ETTAN Vit Pussinuuska
No mutta hellurei! Rakastuin heti. Olen Ettan löysän suuri rakastaja, ja tämä pussi ei ole poikkeus. Orkkis ettan pussia en ole vuosiin maistelly, joten nyt en osaa sanoa kumpi on parempi. Tätä ostan ehdottomasti lisää ensi reissulla. Ihanaa.
General One White Pussinuuska
Vahva, jotenkin oudon voimakas maku omaan suuhun. Ei tupakka maku vaan jokin muu, en oikein tiedä. Vastaavasti tummasta Onesta tykkään suuresti, ja jota käytän arkinuuskana. Ei mene jatkoon, lieneekö syynä sitten valkoinen pussi.
General Classic Löysä
Uu lala. Hyvää on! En tiedä kumpi vie voiton: Ettan vai Genu. Vielä kun extra strong lössiä pääsis testaan!!
General Classic Löysä
Huomenna saan kaks tolppaa tätä. Mielenkiinnolla odotan, koska olen pussi genusta tykännyt. Itse olen vahvasti löysä-mies ja lähes ainoastaan Ettania käyttänyt. Nyt tosiaan tilasin genua vaihteluks. Swedish match tekee piru hyvää nuuskaa joista olen Ettanin lisäks ainoastaan prima fintiä käyttäny. Muita ovat skruffin löysät stark ja knox joita olen käyttäny, ja nekin ovat priimaa, mutta ei swedish matcin vertosia. Huomenna annan arvostelut genulle, ja nyt jo uskallan antaa 5/5.
ETTAN Löysä
Oi että! Pitkästä aikaa sain tätä herkkua pari kiekkoa. En muistanukkaa kuinka hyvää oli. Ainoa miinus se, että prima fintin ja skruffi jälkeen tää valutttaa verrattaen melko nopeesti ja hajoaa helposti huulesta ottaessa. Mutta silti yks paras löysä nuuska. 5/5.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]