Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Zinff - Nuuskaaja

Profiili: Zinff

Rekisteröitynyt 31.5.18, 12:25
Viimeksi paikalla 14.6.18, 10:54
Viestejä10 +100 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 20

XP 9 / 340
 

Konkari
Jäsenenä vuoden

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Onyx Pussinuuska
Odotin paljon ja sain vähän. En tykännyt. Mustat pussit ja hieno kiekko plussaa. Huulessä pysyi valuttamatta melko pitkään. Tuntuma huulessa melko hyvä. Haju ja maku huonoja.
Göteborgs Prima Fint Löysä
Uulala. Haju ja maku mitä parhain. Tuntuu huulessa loistavalta! Priimaa ! Hennon viskinen haju, josta tuli mieleen The Highland Park 12 v skotti viski. Harmittaa taas, ettei löysää saa tuotua kuin kaksi tornia ennen kuin kilo tulee täyteen :(
Skruf Stark Löysä
Palaten edelliseen kommenttiini, niin purkki on vaihtunut. Original lössissä komeilee oroginal logo.
Nyt olen enemmän käyttänyt ja pakko totea paatuneena Ettan lössin käyttäjänä, että onpa ihanaa nuuskaa. Mielestäni starkkina ei lyö huulta riklo, vaikka siellä ihanasti kihelmöi. Jälkimakuna ehkä hento lakritsi, josta pidän paljon.
Nukahdin nökö huulessa päikkäreille ja hieman valutti suuhun, mutta maku ei ollut kuolettava yrjöpaska, vaan siedettävä ihana tupakka. En siis mennyt juoksupäätä suoraan roskikselle tyhjentämään huulta, vaan keitin pannullisen kahvia ja sitten vasta suostuin luopumaan biitistä. Toki, laitoin heti uuden. Helppo muovailla ja tulee yhtenä kappaleena ulos. Tämä suuri plussa, koska viranomaisena välillä on pitänyt ottaa nuuska huulesta kiireesti pois, ja jos se on levinny, ei ole ollut mukava olla sen jälkeen kukkamullat suussa hoitamassa kiireellistä viranomais tehtävää. Tämän otat vaan kielellä ja lunssaat sen pusikkoon maatumaan !
Harmi kun laki on mitä on. Löysää kun käyttäisin mielummin, mutta tätä ei saa tuotua kun kaksi tornia ja parit kiekot päälle, eikä jaksaisi koko ajan rampata laivalla tai maissa. Edelleen 5/5 tai 10/5
LD 30 Original Pussinuuska
Tätä monta pörköä käyttäneenä ei enää uppoa. Kun laittaa yläpeltiin alkaa nopeasti tuntumaan siltä, että olisi syönyt purkin suolaa. En tiedä tuleeko muilla vastaavaa tunnetta. Samoin XR Göteborgs rapessa tulee usein. Jännä. Tosi märkiä pusseja. Laitan yläpeltiin yleensä keskeltä käärittynä, että asettuu paremmin huuleen, eikä ala heti valuttaan. Starkkina saa nykyään ainakin Silja Lineltä. Vois kokeilla! Muuten olis hinta-laatu suhteelta 5/5, mutta miinulset kosteudesta ja siitä, että alkaa heti janottaan.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Purkin avatessa tulee mielyttävä tuoksu. Ja tarkoitan tuoksua, en eltaantunutta vittua, niin kuin monissa muissa käyttämissäni makunuuskissa. Ylähuulessa erittäin mielyttävä tunne ! Ostin Kungstopakista kaksi pötköä, koska halusin hyvää makunuuskaa, kun pitkään käyttänyt normaaleja tupakan makuisia. Olisimpa ostanut enemmän ! Minä tykkään ja uskon, että tekin tykkäätte jotka olette enemmän normaali makuisiin suuntauneita ! Purkki ei ole mikää risa rimpula, kuten mm. Thunderilla. Hieno purkki kaikinpuolin!
Skruf Stark Löysä
En tiedä onko juuri purkit vaihtuneet. Ostin Kungstopakista tornin, mutta kannessa komeilee vaan logo. Pyysin starkkina myyjältä. Tosin, vaikka tämä ostamani pörkö olisikon noormali vahvuista, tykkään tosi paljon.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Voi kuinka nuoret ja palokuntalaiset käyttäisivät jotain muuta, kuin suureen suosioon päässyttä Odenssia. Töissä kun kysyt kaverilta oisko nuuskaa, niin taskusta nousee valkoinen Odenspurkki. Käytettävä on etenkin silloin, kun muutakaan ei ole tarjolla. Tosin, useimmiten poltan mielummin tupakan.
Facebookista kun etsit niksoissasi nuuskaa lähialueelta, ei yleensö muuta ole kuik Odenssia tarjolla, sääli. Kumpa kanssa ihmiset osaisivat aidon nuuskan käytön, kuten vaikkapa Ettanin tai Generalin. Jos nyt pakko on makunuuskaa käyttää, niin eikö voitaisi joku muu saada suureen suosioon, kuin hajultaan enemmän valaan mädäntynyttä suola vittua muistuttava nuuska? En tykkää eikä tykkää moni muukaan. Nuoret ja palokuntalaiset huomio ! Lopettakaa tämän käyttö !
LD Löysä
Hyvän makuinen, mutta muuta hyvää ei tässä mielestäni ole. Vaikea leipoa ja hajoaa suuhun laitettaessa. Tykillä saa hyvät biitit, mutta pois ottaminen hajottaa nöllin ja leviää suuhun. En ostaisi enää. Pitkään LD originsl pussia käyttäneen, tämä toimii paremmin. Kumpa vain koostumus olisi edes hieman kiinteämpää, nii tämä olisi ykkösnuuska. Jos tykkäät kukkamullan tapaisesta löysästä, niin tämä on oiva valinta. Muutoin jätä hyllyyn. Nii ja valuttaa tosi nopeasti..
Knox Löysä
Yleensä Ettania käyttäneenä tämä oli huippu tavaraa. Mieletön maku elämys !! Sain lähes orgasmin. Hyvä muovailla ja kun ottaa huuöesta pois, ni pysyy kasassa ! En löydä miinuksia!
Mustang Löysä
Menee mielestäni Ettanin kanssa samoille viivoille. Hyvä nuuska !

Viimeisimmät ketjut

Tukholma hinnat ja saatavuus