Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: taajuus - Nuuskaaja

Profiili: taajuus

Rekisteröitynyt 15.8.18, 13:19
Viimeksi paikalla 13.10.19, 15:45
Viestejä +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita4 +80 XP

Taso 8

XP 3 / 88
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Offroad Frosted Pussinuuska
Nojoo. Perus halppista, mieluummin tätä kuin denssiä. Maku on itselle vähän ristiriitainen, ei liian hyökkäävä mutta välillä jotenkin tökkii. Niksaa vähänlaisesti, joten tuppaa menemään näitä tauotta yläpeltiin. Vuotaa aivan liian helposti ja nopeasti, huulen kuivaus välttämätöntä ettei heti valahda ja mitään ei voi juoda tms samalla.
XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska
Erittäin hyvä arkinuuska. Ei valuta helpolla ja miellyttävä maku. Sopivasti niksaa säännölliseen arkikäyttöön. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Pussien malli mukava.
R42 Green Mint Pussinuuska
Ok halppisnuuska. Niksaa sopivasti, potkii sivistyneesti, ei vuoda liian nopeasti. Tähän purkkiin tarttuu kun kaipaa vähän enemmän potkua, esim aamupaskalle tai alkoholia nauttiessa.
R42 Super Strong White Pussinuuska
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]