Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Nallihuuli - Nuuskaaja

Profiili: Nallihuuli

Rekisteröitynyt 23.10.14, 20:27
Viimeksi paikalla 24.2.15, 21:44
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita18 +360 XP

Taso 21

XP 20 / 377
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Liian vahvaa jos aikoo viettää koko päivän ja yön muju lurpakkeessa.
Maku muistuttaa hammastahnalla ryyditettyä vetyperoksidia.
Tätä käyttää jos ei sadan kilometrin säteellä ole muuta saatavissa.

Hintakaan ei ole kovin edullinen kun ottaa huomioon, että purkit ovat huomattavan vajaita. Jos kaljatölkistä puuttuisi puolet, niin sitä sanottaisiin kusetukseksi.
The Lab 02 Strong Pussinuuska
Erinomainen tuote. Loistava maku, sopivasti tehoainetta.

Hinta on mitä se on, älä osta jos on mielestäsi liikaa.
XQS Winter Nikotiiniton Pussinuuska
Kuin nainen ilman pillua.

Miksi nuuskasivuille on päästetty tunkeutumaan moinen kukkahattuhomojen desantti myyräntyötä tekemään?

Hä?
Taboca White Extra Strong Pussinuuska
Perushyvää pussukkanussukkaa. Ei laatuleimaa, mutta halppiksista tämä on ehdotonta eliittiä.

Ei kunnostaudu erityisesti millään osa-alueella, mutta ei myöskään petä. Sopivan vahvaa, eikä valuta (oli se sitten hyvä tai huono asia) mehua eturessusta näkkileipämurskaamoon.

Tuliannos kannussa voisi olla hieman suurempi, puolet paksista on näet ilmaa. Tämä pudottaa minun kohdallani yhden tähden arvostelusta.
Kaliber Vit Pussinuuska
Hinta/laatusuhde ihan O.K. Mutta halpaa ja se tuntuu. Tai paremminkin ei tunnu.

Thunder Raspberry Pussinuuska
Tämmöiset Anal Thunderit eivät ole mistään kotoisin. Kuka Keke sai älynväläyksen että nuuskan pitäisi missään olosuhteissa maistua joltain muovimarjalta? Ei saatana, konservatiivista nuuskaruikkusta alkaa hävettämään koko yhteisön puolesta kun tämmöisiä vasenkätisyyksiä edes tehdään.

Teknisesti kai ihan onnistunutta, mutta MIKSI VITUSSSA tämmöinen oli pakko keksiä? Lukiotytöillekö tämmöistä markkinoidaan? Kyllähän se nyt on niin, että nuuskassa sallitut maut ovat tupakka, mallaspohjaiset väkijuomat ja ehkä yksin pimeässä juuri ja juuri välipalana joku raikas. Mutta sekin vain erkoistapauksissa.

Lähti minun pakastimestani kuin sormi perseestä tämä mukanuuska. Hyi saatana.
Granit Löysä
Varsin siedettävää, sopii huuleen kuin sormi perseeseen.

Ihan laatukamaa makunsa ja rakenteensa puolesta, sopii tiettyyn laatumerkkiin jämähtäneelle vaihteluksi.

Ei kuitenkaan minusta yllä aivan terävimpään kärkeen.
Kapten Original Pussinuuska
Taloudellinen vaihtoehto perinteissestä diggaavalle.

Ei Star Qualityä, vähän halvan oloista, mutta eipä ole hinnallakaan pilattu. Älä ymmärrä väärin, ei tämä missään nimessä huonoa ole.

Perinteinen tupakan maku, mehu maistuu varsin miellyttävältä. Jollain esanssisella Golgatella maustettuna tämä olisikin ala-arvoista.

Käyttövinkki: survo merimies ensin normaaliin tapaan vintille, ja kun alkaa muuttua laimeammaksi, niin siirrä kellariin. Toimii nimittäin alahuulessa aika pitkään.
Göteborgs Rapé Löysä
Hahaa! Köötteporin raiskausjauhetta kannettiin nöösinä eksoottisena harvinaisuutena Punaleiman ohella homomaasta kotia kohti. Maku näin Ettaniin kaikkea vertaavalle miellyttävästi viskiin kalskahtava, koostumus aavistuksen rakeisempi, tuoksuna kunnon perinteinen tupakka. Mitä muuta voi nuuskamies purkiltaan toivoa?

Jaa hinta? Mitä väliä, laatu maksaa näissäkin asioissa. Jos haluaa saada,, on oltava valmis maksamaan tai kuiskaamaan rajalla 'Göteborg's.'.
General Classic Löysä
Ah, homolossin vanhaa kaartia. Tätä epäpyhää Ettanin, Grovin ja Hejja Kernaalin liittoa markkinoiden kärjessä on vaikea horjuttaa. Rakenne ja vahvuus jostain Karskin ja Ykkösen välimaastosta, laatukamaa, mutta itse olen väljänuuskassa vannoutunut Ettaninlussuttaja. Sehän kyllä totta mar on makuasia.

Joka kautta, laatulöysää, niin se vaan on.
Grov Löysä
Maku on vanhaa liittoa, eli miellyttävän tupakkainen. Ei mausteita tähän pöytään, kiitos!

Näitä oli jo silloin kun tätä harrastusta aloittelin ( joskus 90-luvun alussa kun maista ei saanut Ettania, Phusia tai Catchia kummempaa) ruotsinlaivalla muovipurkeissa. Ettania karkeampaa (nimi!) ja miedompaa, mutta mukavaa vaihtelua. Karkeammasta koostumuksesta johtuen ripottaa silloin tällöin mykyjä suuhun, mutta sehän kuuluukin lössinuussin kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.

Kuin vanha, kauan kadoksissa ollut ystävä.
Phantom Blue Löysä
Ei Star Qualityä, mutta varsin kelvollista taikinaa. Maku hyvä, koostumus samaten.

Enkä tiedä miten te, rakkaat nuuskatoverit, saatte sen biitin aina valumaan.
Röda Lacket Löysä
Jeah, tämä on kunnon kamaa. Kuten muutkin kommentoijat ovat havainneet, tämä on helposti muovailtavaa tavaraa. Tykki (kuka sellaista yleensäkään käyttää, ehkä naiset?) on aivan tarpeeton. Laatunuuskaa, ainoa miinus on hinta, mutta hyvää on vaikea saada halvalla nykyään. Tämä kaveri ei petä eikä jätä pulaan.

Kuuluu nuuskien ehdottomaan aatelistoon Ettanin ja Göteborgs:in rinnalle.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Vittu mitä paskaa. Samaa kuraa kuin veljensä Cold Dry. Koko suku pitäisi hävittää maailmasta.

Onhan se vahvaa, juu, mutta muutaman säkin jälkeen lakkaa surisemasta. Palkkana näistä onnettomista räpellyksistä ei ole kuin vatsanpurut muutaman päivän jatkuvan käytön jälkeen. Johtuuko mausteena käytetystä hammastahnaesanssista vai mistä, aivan sama.

Tuosta vahvuudesta vielä sen verran, että varmaan toimivaa kun kerran viikossa laittaa huulen sopukoihin viideksi minuutiksi kerrallaan ja haluaa lesoilla naapurin Jormalle kuinka stydiä möhnää pystyy lataamaan. Jatkuvassa käytössä tämä paljastui aivan paskaksi.

Bonuksena pienet lukumäärät/purnukka, ilmaako täälllä pitää nuuskapurkissa kuljettaa, mitä? Ymmärrän kyllä, että jälleenmyyjille suosittu laatu, johtuen halvasta sisäänostohinnasta. Mutta huonolaatuinen tuote, ei siitä mihinkään pääse.
ETTAN Original Pussinuuska
Perussettiä naisille tai homoille.

Kyllähän tätä käyttää, jos lössiä ei ole saatavilla. Maku on se perinteinen tupakka, eikä mikään Pepsodent-jonne-mangokurpitsa. Kyllä nuuskan pitää maittaa nuuskalle.

Eikä tämänkokoiset pussit valuta. Voi huoletta pitää tunnin tms. jolloin tehoaineet ovat liuenneet. Sitten vaan uutta suoleen.. Joka muuta väittää, ei ole varsinainen nuuskamies.
Thunder Original Pussinuuska
Siedettävää Ettaninkorviketta. Ei priimaa, muttei ihan kakkaakaan.
Setä sanoo jees, jos ei oikeata ole.
Offroad Frosted Pussinuuska
Makuasia, mutta vanhalle käyttäjälle nämä makunusut ovat vieraita.

Vahvuus on ihan jees, mutta miksi ihmeessä nuuskuttimessa pitäisi olla esanssinen Mynthoniin kalskahtava maku? Nöölin pitäisi maistua tupakalle!

No, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä trokarit myyvät.
ETTAN Löysä
Tuttu ja turvallinen. SE nuuska johon muita verrataan.

Maku ja koostumus sitä vanhaa liittoa, kunnon tubanginmakua eikä mitään nykyajan minttumeloni -homouksia.

Eikä tämä valu kuin jonneilla jotka eivät kunnon löysäilystä ymmärrä sen enempää kuin toosastakaan. Molempia muuten ropelletaan omilla ulokkeilla eikä millään muovi/metalliputkilla, saatana!


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]