Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: anskucecilia - Nuuskaaja

Profiili: anskucecilia

Rekisteröitynyt 28.8.19, 20:54
Viimeksi paikalla 22.3.20, 21:14
Viestejä +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita8 +160 XP

Taso 14

XP 0 / 179
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

R42 Super Strong White Pussinuuska
Ei iske eikä sädi tarpeeks Paskin ärrä mitä oon testannu Ei riittävästi potkua!! Kyl tätä niksoihi silti vetää jos ei muuta oo
R42 Green Mint Pussinuuska
Tuli tolppa ostettua ihan kokeilumielessä ja haju on vielä järkyttävämpi ku peppermintis, siis hyi helvetti, oikeest tää käry tulee jostai itte saatanan perseestä ja syvältä sieltä Niksamäärä on kyl ok Miellyttävämmän kokemuksen saa ku heittää muutaman peppermintin ullakol lähinnä siis maun ja hajun takia
R42 Peppermint Pussinuuska
Haju on oksettavampi ku denssi ja kestää tovin et iskee Täst ei oo mihinkää verrattuna denssii muutenkaa ku ei vaa näy olevan potkua tarpeeks Luulis et täs on vähemmän niksaa.. Ku ei muutakaa oo saatavil ni kyl tätä hätätapaukses tulee yläpeltii heitettyy säkki jos toinenkin.. hmm ketä mä huijaan, meneehä tätä pahimmillaa 10 pussii jos kunno niksat on
Plussaa siit et kikes on 20 säkkii!!!
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Buzzle84 kirjoitti: "En ole ostanut enkä tule ostamaankaan ikinä! Kaverin lapsi jäi nuuskaamisesta kiinni ja tätähän sieltä taskusta löytyi tietenkin... Aivan hirveää kuraa! Mikä v*ttu teitä jonneja vaivaa? Nikotiinin määrä korvaa laadun? Jos haluatte hetkellisesti huonon olon, niin kuin nikotiniini tekee näillä määrillä, niin menkää karuselliin hetkeksi, tai keksikää jotain muuta piruutta. Itse en näe mitään järkeä näissä extra stongeissa yms. tuotteissa tai no joo tiettyyn pisteeseen joo, mutta kuka v*ttu nuille penikoille välittää tuommoista p*skaa?? Itse opettelin lösin kanssa ja sillä tiellä edelleen..."

nuuskasta tulee hyvän olon tunne eikä huono olo, sitäpaitsi lössi ei oo pussissa vaa suoras kosketukses ikenien/ylähuulen kans ni sillä sä saat suus paskaks vitust helpommi ku se on nimensä mukasesti IRTOnuuskaa.. ketää ei kiinnosta vedäkkö lössii vai mitä vitun ydinjätepaskaa ikinä haluut yläpeltiis tunkee, tai vittu vaikka alapeltii jos mieli tekee. mee tykkinuuska-osioo ylistämää sitä nii ihanaa lössiäs ja vedä ittes narunjatkeeks :,)
0 tähtee annan muute tolle sun kommentilles
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
tää voittaa kaikki jonnenuuskat 100/0. alkaa potkii jo muutaman minuutin jälkee ja ärräl kestää vitusti kauemmi. hajuhan on kalanmaksaöljyn ja lehmänpaskan sekotus mut kyl tää vaa iskee, sätii, poraa, kolisee, mitä näitä nyt on kaikist enite. vitun priimakamaa!!!
ETTAN Löysä
itellä menee joskus 9 säkkii denssii/ärrää ja lössii haluisin kokeilla mut sit on pelko perseen alla et jos tää ei sit iske vittuakaa.. täähä on se klassikko mitä abauttiarallaa kaikki suomalaiset on joskus käyttäny. pitäskö tämmösen nuuskan suurkuluttajan tätä tykittää? ikäähän on siis 15
ETTAN Löysä
itellä menee joskus 9 säkkii denssii/ärrää ja lössii haluisin kokeilla mut sit on pelko perseen alla et jos tää ei sit iske vittuakaa.. täähä on se klassikko mitä abauttiarallaa kaikki suomelaiset on joskus käyttäny. pitäskö tämmösen nuuskan suurkuluttajan tätä tykittää?
Siberia White Dry Pussinuuska
en osaa sanoo et millast on ku ei oo menny testii mut oisko kellää vastausta et iskeeks tää jos on käyttäny cdt ja r42 2-7 säkkii kerrallaa? vitun kallista ni onks sen arvost?

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]