Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: wamba - Nuuskaaja

Profiili: wamba

Rekisteröitynyt 21.10.19, 08:45
Viimeksi paikalla 9.7.20, 21:47
Viestejä +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita5 +100 XP

Taso 10

XP 0 / 113
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

R42 Cool Mint Pussinuuska
Edullinen, mutta surkea teollinen maku. Nikotiinipitoisuus sopiva, kuuluu silti sarjaan "laivalta kerran pari vuodessa aski". Älä osta koko tornia jos ei ole entuudesta tuttu. Menee ns välinuuskana jos ei jaksa koko ajan käyttää samaa.
ETTAN Original Pussinuuska
Ensimmäinen ja ainut oikea - monelle. Samaan hintaan saa kuitenkin kaksi askia yhtä hyvää kamaa joten viime vuosina jäänyt vähemmälle ja perus ld vienyt tämän paikan omassa jääkaapissa. Aski kerran pari vuodessa riittää, suuri syy tuo hinta.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Tätä juuri nyt naamarissa... Ensimmäinen 10 sek. melkoinen isku, mutta menee nopeasti ohi, sen kun kestää niin tunnin pärjää hyvin. Jos et tunne tuotetta älä osta heti koko tornia, saattaa mennä loput myyntiin. Parempia löytyy Haaparannasta ja muualtakin alan mestoista ruotsista kymmeniä. Ostan itse yleensä laivalta yhden askin ja satunnaisesti otan parempien väliin. Ei valuta (dry) ja sopii hyvin tilanteisiin jossa pussia haluaa pitää parikin tuntia.
ZYN Slim Citrus Strong Pussinuuska
Miettyttävä maku, mutta onko tämä nuuskaa vai korvike kun ei sisällä lainkaan tupakkaa? Sitruuna ihan ok, zyn inkivääri parempi. Myydään laivalla viiden kiekon torneissa ja hinta tuolle viidelle kiekolle n. 15 euroa. Viking Linen erikoisuus on se että helsingin laivat myyvät tätä vasta ruotsissa mutta turun viking grace myy heti kun laiva irtoaa turun satamasta, mitään järkevää selitystä henkilökunta ei tälle osaa antaa. Pussit pieniä valkoisia ja kun ei sisällä lainkaan tupakkaa (utan tobak) ei myöskään värjää hampaita. Kannattaa ainakin kokeilla, tauon jälkeen tehoaa hyvin, mutta jos on aktiivikäyttäjä ja tottunut kovempaan kamaan, ei tämän nikotiinipitoisuus riitä mihinkään.

"Zyniä valmistaa ruotsalainen tupakkayhtiö Swedish Match, viestintäjohtaja Johan Wredberg ei halua vielä kommentoida, aiotaanko tuote joskus tuoda Suomen-markkinoille.
Jotta Zyniä voitaisiin myydä Suomessa, sille tulisi hakea Fimealta myyntilupaa lääkkeenä."

Tuote siis verrattavissa meilläkin kaupoissa myytävään zonnic annospusseihin, nikotiini määrä noin kolminkertainen ja se voi aiheuttaa ongelmia tuon myyntiluvan kanssa, tosin sitä ei olla ainakaan vielä määritelty lakiin millään tapaa.
LD White Pussinuuska
Ei tunnu missään vaikka olisi kolme pussia huulessa. Ei tartte olla mikään nikotiinipommi, mutta edes jotain vaikutusta toivoisi. Edullinen mutta surkea, älä ainakaan koko tornia osta jos ei ole tuttu, kokeile ensin...


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]