Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Nuuskapeke88 - Nuuskaaja

Profiili: Nuuskapeke88

Rekisteröitynyt 22.4.20, 23:43
Viimeksi paikalla 30.4.20, 03:00
Viestejä +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita3 +60 XP

Taso 6

XP 1 / 67
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

ETTAN Original Pussinuuska
Viime viikolla työkaveri tarjosi Ettanin, tuli pikkupoika-ajat mieleen. Tämä on aitoa NUUSKAA. Pussit koostumukselta sopivan kosteita, maku tupakkainen, valuu sopivasti. Harmi kun tähän suomenmaalla harvemmin törmää, joten liian usein joutuu tyytyä LD ym. Pitää elää siinä toivossa, että nää nykyajan kakarat oppis näitä oikeita nuuskia vetään karkin makuisten pesuaineiden sijaan, silloin ehkä vois saatavuus parantua täälläkin.
Offroad Frosted Pussinuuska
Muutaman purkin erehdyin ostamaan. Ensimmäinen ajatus että tämähän toimii hintaansa nähden vallanmainiosti. Yhden purkin vedettyä tuntui et hampaat tippuu suusta. Kaamea poltto ja pelti rikki, en tiedä mitä myrkkyä tähän lykätään. Nikotiinimäärä omaan tottumukseen just passeli.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Tukholmassa nuuskakaupassa asioidessani minulle annettiin 2 pötköä kaupanpäälle virnuillen että vie suomeen, sielä tää on kultaa. 15-vuotta nuuskaa käyttäneenä kokeelin heittää paljon kehutun B-junnu Odensin huuleen. Kokemus oli aivan karmea. Tällä paskalla ja nuuskalla ei oo mitään tekemistä keskenään. Hajukin etoi, norsunnahkaiseen yläpeltiin kun tämän työnsi, välitön tunne et huuli syttyy tuleen, samassa leimahti suuhun pesuaineiden ja kemikaalien voimakas maku. En ymmärrä millä tämä myrkky voi olla niin kovassa suosiossa. Tupakan kanssa tällä ei oo mitään tekemistä.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]