Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Kenraali - Nuuskaaja

Profiili: Kenraali

Rekisteröitynyt 15.12.14, 17:13
Viimeksi paikalla 7.12.18, 12:01
Viestejä80 +800 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita23 +460 XP

Taso 34

XP 13 / 1375
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Kunniakas
Ansainnut arvonimen Nuuskajumala
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Nick & Johnny Americana Pussinuuska
Tykkäätkö kirsikkaisesta mausta? Entä Dr.Pepperistä? Sitten kauppaan ja monta tornia tätä. Maku on erittäin erikoinen ja erikoisen hyvä, kirsikka siitä varmaan eniten puskee läpi. Pussit ei ole ihan valkoisia eikä ihan tummia, todella hyvä kosteus. Nikotiinia on ja se tuntuu. Toimii myös pidemmässä ajossa, mutta parhaimmillaan kun vetelee jotain käyttönuuskaa väliin. Uusi suosikki.
General Mackmyra Original Pussinuuska
Ihan miellyttävä kokemus. Mukavan kostea pussi vaihteluna valkoisille pusseille, ei silti älytön mehuttaja. Maku kieltämättä tuo heppatallin mieleen, mutta oudon hyvällä tavalla. Erinomainen kumppani oluelle. Ei ehkä päivittäiseen ajoon, mutta hyvä iltanautiskeluun.
Skruf Stark White Pussinuuska
Erittäin maukas. Todella maukas. Onko se nyt sitten joku ruusuöljy tms. jolla tulee se hento makeus mikä erottaa tämän muista nuuskista ja erottuu edukseen. Helpot 5/5
Granit Stark Vit Pussinuuska
Käyttönuuskien kärkikastia. Siljalla halpaa ja maistuu ja tuntuu sopivasti. Ei herkutteluun vaan päivittäiseen kovaan ajoon.
Nordic Storm Slim White Original Pussinuuska
Ei pahaa, ei hyvää. Arkiajoon just ja just menettelee. Vaikka onkin vahva niin Generalin valkoinen tuntuu antavan enemmän potkua ja etenkin makua.
XRANGE Catch Slim White Mint Pussinuuska
Omassa sarjassaan todella hyvä pepsodent-nuuska, selvästi parempi kuin Offroadit sun muut. Omaan makuun 3/5, näiden ystäville aika varma 5/5 mikäli ei tarvitse vahvempaa.
Röda Lacket Vit Pussinuuska
Jaa-a. Suht makea ja marjainen. Todella hyvä maku, mutta ei luultavasti kestä kovin pitkää käyttöä. Makunuuskien kärkeen ja maltillisesti käytettynä varmaan 5/5.
Knox Stark White Pussinuuska
Aivan loistava tuote. Jos tuota hienoista kitkeryyttä vähän rajoittaisivat, niin tuskin muuta ostaisikaan. 5-/5
WOW Salty Stuff Pussinuuska
Todella mystinen tapaus. Laku ei juurikaan maistu, mutta jotenkin tuntuu silti, ei pysty kuvailemaan. Menisi varmaan käyttönuuskanakin, koska tuskin tähän kyllästyy. Kaikkiaan oikein hyvä tuote eikä valuta. Laitetaan 4,5/5
ETTAN Original Pussinuuska
Joo ei potki eikä pärise eikä aiheuta rytmihäiriöitä eikä maistu hubbabuballe.

Mutta maistuu nuuskalle ja tuntuu hyvälle ja lempeälle huulessa. Tämä on 4,5/5, puolikas piste lähtee siitä, että valkoinen veljensä on aavistuksen parempaa.
Skruf Slim Fresh White Pussinuuska
Varmaan paras näistä hammastahnoista, ei näistä oikein keksi mitään ihmeellistä sanottavaa. Ei valuta ja raikastaa suun, tässä vielä se plussapuoli, että pussukka istuu hyvin koteloon.
Skruf Tranbär White Pussinuuska
Todella outo kokemus. Makea marjamehu tämä on eikä mikään karpalo. Ei valuta, maistuu makealle ja hämmentää mieltä. Ei ole ihan oma juttu, mutta kyllä tätä käyttää.
Tre Ankare White Pussinuuska
Ettanin Vitin suolaisempi ja savuisempi versio. Sanalla sanoen täydellistä. 5/5
ETTAN Vit Pussinuuska
No. Siis tässä on kaikki niin kohdallaan kuin voi olla. Makuasioitahan nämä on, tässä on minun makunystyröiden valinta. Peruskamaa, ei valuta, tuntuu hyvältä, maussa tupakka, mieto savu, hento suklaa... Helppo 5/5.
Smålands Vit Pussinuuska
Tämähän on oikein maukas nuuska, tavaran määrä pusseissa ja purkissa tietty nostaa hieman kilohintaa, mutta voi varauksetta suositella käyttönuuskaksi. Tosiaan tulee Knox hieman mieleen.
LD Salmiak Vit Pussinuuska
Oikein pätevä makunuuska. Tuoksu on todella äsäkkä salmiakki, mutta maku oikein mukavan mieto ja pehmeä. Kai tähän pidemmällä käytöllä kyllästyy, mutta aivan ehdoton ostos käyttönuuskan kaveriksi.
Grov White Pussinuuska
Nyt on sitten oikein perusnuuskien perusnuuska. Maku mieto tupakka, ei poraa eikä potki eikä valuta. Käyttönuuskana erinomainen, joskin hintava, koska esim. Knox ajaa saman asian eikä häviä maussa juurikaan. Pussitavarana Grovin ominaispiirre eli karkeus jää vain haaveeksi.
Knox White Pussinuuska
Knox on Knox. Perinteinen hinta-laatusuhde on kunnossa ja maku kestää pidemmänkin käytön eikä todellakaan valuta.

Erittäin kelvollinen arkinuuska.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Esanssin ja hammastahnan ystäville. Oden's nauttii Jonne-nuuskan mainetta eikä varmaan suotta, tarjoaa sitä kaivattua pärinää.

Enemmän perinteisen tupakan maun ystävänä tämä on ollut makunuuskana kiperissä tilanteissa. Kannattaa ostaa ennemmin yksittäisiä purkkeja käyttötavaran rinnalle. Ei sinänsä mitään vikaa, jos suht tuhdin maun kestää.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Siitä katajasta koko tykkää tai ei tykkää, itsellä alko parin tornin käytön jälkeen olla mitta täynnä. Keskiherkkä valuttamaan.

Laadukas tuote katajan ystäville.
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
Perus hammastahna, todella kuivat pussit. Menee vähän osastoon ettei keksi mitään hyvää eikä pahaa sanottavaa. Hinta kompensoi tavaran vähyyttä purkissa.

Satunnaiseen käyttöön tai pitempäänkin, jos satut olemaan frosted-tyyppi.
General Onyx Pussinuuska
Ei sovi omaan suuhun. Melkoisen hanakka valuttamaan ja maku jokseenkin omituinen. Jätän jatkossa tämän käytön muille.
Smålands Lakrits Vit Pussinuuska
Oikein hyvä perussetti. Lakun maku on todella mieto, mutta jotenkin jää sitten viipyilemään suuhun. Pussit pienehköjä, istuu hyvin yläpeltiin ja hinta olematon.

Ehdottomasti ostoskoriin.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]