Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: FinQ - Nuuskaaja

Profiili: FinQ

Rekisteröitynyt 7.1.15, 02:58
Viimeksi paikalla 29.6.20, 02:01
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita4 +80 XP

Taso 9

XP 2 / 100
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Oden's Pure WinterGreen Extreme Pussinuuska
Itse en ole pepsodent-nuuskien ystävä, eikä aiempia kokemuksia wintergreeneistä ole, joten riskillä tuli ostettua testiin. Myyjä meinasi, että tosi minttuinen aromi purkista löytyy, vaan en itse ensituoksuista minttua löytänyt ollenkaan. Parin päivän käytön jälkeen muistui tuo tutuksi todettu tuoksu mieleen, vihreä Listerine-suuvesi.
Odens Extremen maustamatinta pussia on tullut vuosia käytettyä, joten niksat ja huulituntuma on juurikin sopiva. Suhteellisen pintakuivia pusseja ainakin ensimmäisessä kiekossa, noin tunnin pystyy pitämään ennen selviä valuttamisen merkkejä. Maun ja tuoksun perusteella en ihan huippunuuskaksi nimittäisi, mutta vaihteluna omalla kohdallani varsin toimivaa. Saattaa jopa joskus toistenkin ostaa, vaan ei sovellu vakituiseen käyttöön.
Knekt Löysä
Kronanin jälkeen ehkä jopa miellyttävämpi ratkaisu. Toimii niin tykillä kuin käsin leipomalla.
Rakenne aikas kevyttä ja hienojakoista, tiivistyy kovasti ja kuluu nopeasti. Purkista nuuhkaistessa tuoksuu perinteinen nuuska hyvin, hyvin hennolla salmiakilla maustettuna.
Uusi kiekko varsin tyylikäs, sopii hienompiinkin tilaisuuksiin, mikäli ei pusseja suosi.
Kronan Löysä
Lennyn lisäksi ainoa kokeilemani irtonuuska, ja laadulla menee edelle. Itse en tuoksussa saati maussa sen erikoisempia aromeja eeota, aika naturellia tavaraa. Muovitoolilla nassuun, tunnin torkut ja kokonaisena pois. Eli hyvin pysyy muodossaan. Nestettä tihkuttaa läpi n. 20 minuutin jälkeen, muttei haitaksi asti. Hinta-laatusuhde kohillaan.
Lennys Cut Löysä
Pussinuuskan suurkuluttajalle yllättävä vaihtoehto irto-osastolta. Vasta-alkajalle helposti muovautuva peruslöössi, joka ei helpolla mehuta.
Jos parhaan makunautinnon saa jostai melonipusseista, en suosittele, mutta generalista pitäville passeli budjettinuuska.
Hinta Nuuskakuninkaalla vajaan 30e/torni.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]