Granit Löysä

Granit Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku46€
Nuuskakenraali43.90 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Granit Löysä


5/5

+3

Pele5 vuotta 1 kk sitten.
Todella hyvä nuuska, eikä kalliskaan. En ole tarkemmin lukenut pakkauksen selosteita, mutta löydän tästä herrojen herkusta vähän salmiakin makua joukosta.. Menee Knektin kanssa aika samanlaiseksi koostumukseltaan, mukava huulessa eikä polta ikeniä jos paljon käyttää. Ehdottomasti kannattaa ottaa kyytiin ostosreissulla tanko tai pari, ei mene jääkaapin pohjalla pahan päivän varanuuskan varanuuskaksi, vaan tätä on pakko ajaa koko ajan ku on vaan hyvä tuote kyseessä..


4/5

+2

teknikko4 vuotta 8 kk sitten.
Erinomainen "arki" nuuska. Laatu vaihtelee ihmeen paljon. Jotkut purkit sisällöltään loistavia rödamaisen hienorakenteista ja seuraava purkki saattaakin olla jo götiksen rapemaista karkeaa. Maku kuitenkin aina hyvää

3/5

+1

SavoNuuska2 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää vaihtelua. Kirpsakka kivi pölyn maku pomppaa suuhun, kuhan alaku jäykkyyvestä piäsöö. Ja sitten tietää jo mitä ottoo.


3/5

+1

Rödarööri4 vuotta 2 kk sitten.
Haju aivan helvetin paha, mutta kun sen yli pääsee niin alta paljastuu kelpo lössi. Hieman edullisempaa kuin perusmerkit. Muovailuvahaa.

4/5

+0

Göran6963 viikkoa sitten.
Yllättyin isosti avatessani ensimmäisen kiekon. Kiinteää ja Ok makuista löössiä. Hinta ei paha laivalla ja kestää pidempääkin ajoa hyvin. Suosittelen jos haluat vaihtelua suosimiesi merkkien rinnalle!

4/5

+0

Peijooni4 kuukautta sitten.
Yllättävän hyvää. Ei tullut Ettania ikävä ja oli halvempikin. Generalin löysä tosin mielestäni tämän piäksee.

4/5

+0

boodomi1 vuosi 1 kk sitten.
Hinta-/laatusuhteeltaan ehdoton ykkönen laivalösseistä. Sopii todella hyvin jokapäiväiseen ajoon, ei raasta suuvärkkiä ja maistuukin miellyttävältä. 40g tavaraa kiekossa sivustolla ilmoitetun 42g sijaan. Perus tumma tupakanmaku ja hieman ehkä jotain salmiakkista seassa. Jokatapauksessa miellyttävää imettävää ja soveltuu erinomaisesti niin leipomiseen kuin tykittämiseenkin.

4/5

+0

TurboHuuli2 vuotta 8 kk sitten.
Tuoksu on kieltämättä hieman oudohko, mutta tärähtää paikoilleen ylähyllyllyyn kuin räkä nenään. Hyvä nuuska, paljoa ei valuta ja maku on mielyttävä. Tykästyin kovasti ko muovailuvahaan! Suosittelen!

4/5

+0

ettaniihuuleen3 vuotta 2 kk sitten.
Laadukasta nuuskaa, halvempaa kun Swedish Matchin löysät. Koostumus Rödamainen, eli hyvä. Haju hirveä, maku hyvä.

3/5

+0

pertti3 vuotta 11 kk sitten.
Huonompaa kuin samanhintaluokan Knox, mutta silti kelpo nuuska. Helppo muovailla ja ei valuta.

3/5

+0

kanki4 vuotta 8 kk sitten.
Ei hullumpi, salmiakkinen ja "muovilössien" kärkeä.
Halpaa, etenkin Siljan tarjouksissa. Muistuttaa tosi paljon kolleegaansa Knektiä, joten itse kuitenkin taipuisin säästämään ja valitsisin Knektin!

Arvostele Granit Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.