Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

ETTAN Original Pussinuuska

ETTAN Original Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali38.75 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ETTAN Original Pussinuuska


3/5

+101

Nuuskapete6 vuotta 8 kk sitten.
EI pärise? Ei mikään ihme ettei nuorisolla enää "pärise" nämä old school tuotteet, kun nykyään on markkinoilla överivahvoja yltiöesanssisia makunuuskia, joissa esanssinen makuseos poraa huuleen reiän. Nuoriso hakee enemmän nuuskalta sitä huulessa kirvelyä, kyllä perus Ettanin 8mg nikotiinit pitäis riittää ihan kevyesti. Järkyttää ajatella noita kakaroita, jotka käyttävät jotain 22mg odens paskaa ja haukkuvat nää kunnon nuuskat ihan lyttyyn. Mut joo ei oo mun mielestä mitään priimaa tää Ettan, mutta kuitenkin ajaa asiansa ja on laadultaan hyvää.


4/5

+48

Nallihuuli6 vuotta 2 kk sitten.
Perussettiä naisille tai homoille.

Kyllähän tätä käyttää, jos lössiä ei ole saatavilla. Maku on se perinteinen tupakka, eikä mikään Pepsodent-jonne-mangokurpitsa. Kyllä nuuskan pitää maittaa nuuskalle.

Eikä tämänkokoiset pussit valuta. Voi huoletta pitää tunnin tms. jolloin tehoaineet ovat liuenneet. Sitten vaan uutta suoleen.. Joka muuta väittää, ei ole varsinainen nuuskamies.

5/5

+32

Tunu4 vuotta 10 kk sitten.
Se aito ja alkuperäinen. Ei voi muuta kuin nauraa kun näitä kommentteja lukee. Kakarat itkee alhaisesta nikotiinimäärästä ja valumisesta. Ei nuuskan kuuluukaan "päristä". Sitä käytetään maun vuoksi, mutta ettehän te jonnet makuakaan ehdi tuntea sillä heitätte pussin pois heti kun se valuu. Ruotsissa teille naurettaisiin. Ettanissa on mieto tupakan maku ja on yksi kestosuosikeistani. Jätän ne hammastahna/meloninuuskat teille alaikäisille.


5/5

+24

Snus7 vuotta 5 kk sitten.
Parasta mitä voi ylähuuleen laittaa!! Ekan kerran tätä 14vuotiaana huuleen tunkenut ja nytkin 16 vuoden jälkeen tälläkin hetkellä tätä ihanaa herkkua siellä on. Jos ei tästä tykkää niin on miehessä vikaa!

5/5

+15

yläbörstäjölli5 vuotta 1 kk sitten.
Ensinuuskani...ei siitä sen enempää. Ettanin pussi on laadukas ja hyvän makuinen. Makuna on tietenkin tupakka eikä mikään helvetin coca-colatransusammakko. Nikotiinipitoisuus on sopivasti sen 8.5mg. Melkein yhtä hyvää kuin lössi.

4/5

+12

Make7 vuotta 8 kk sitten.
Legendaarista ja ei petä koskaan.
Ei tarvitse perusteluja.
Ainoa miinus kun ei stark versiota.

5/5

+10

Nöllinagetti5 vuotta sitten.
Jos tätä kuvattaisi antiikin Rooman hierarkialla niin tämä perkele olisi pyramidin huipulla kuninkaiden ja keisarien paikalla, kun taas Odensit sun muut olisivat alimpina orjien ja vääräuskoisten tasolla, (niille jotka eivät vertauskuvallista esimerkkiäni ymmärrä sanon vain, että jukoliste mitä priimaa). Maku on, kuin se ensimmäinen vesikulaus darra-aamuna tai vaihtoehtoisesti darraripuli Nummelassa. Miinuksia en oikeastaan keksi paitsi mehutus, läpäl träppi oli mehua voisi juoda litratolkulla.

4/5

+9

wamba9 kuukautta sitten.
Ensimmäinen ja ainut oikea - monelle. Samaan hintaan saa kuitenkin kaksi askia yhtä hyvää kamaa joten viime vuosina jäänyt vähemmälle ja perus ld vienyt tämän paikan omassa jääkaapissa. Aski kerran pari vuodessa riittää, suuri syy tuo hinta.

5/5

+9

Vammapäät7 vuotta sitten.
VItun vammapäät ei nuuskan tai muidenkaan nikotiini tuotteiden kuulu "PÄRISTÄ"...
Jos haetaan pärinää tai oloja nuuskasta ollaan väärällä polulla!!!!

4/5

+8

nuuskaboy7 vuotta 4 kk sitten.
nuuska on aina nuuskaa...

4/5

+6

perapervo3 vuotta 7 kk sitten.
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa mutta ei hätää, kun vanha kunnon märkä Ettan on sitä aitoa lehmänpaskanuuskaa. Siis hyvää tietty. Ja toimii. Kusee nopeesti ja haisee paskalta. Kaikkea mitä aikuinen mies tarvitsee. Tää on kun laittais rahaa pankkiin.

5/5

+5

Nuuskaturpa7 vuotta 8 kk sitten.
Yksinkertaisesti paras!

5/5

+4

ettanboy695 vuotta 7 kk sitten.
parasta nuuskaa mitä huuleen voi laittaa. Itse olen käyttänyt jo kohta 3 tornia. Tätä joka miehellä pitäisi olla jääkaapissa tai taskunpohjalla.

5/5

+3

nuuskajokke4 vuotta 10 kk sitten.
Maku on helvetin kultainen niin kuin veljessään lössissä. Multana kyllä mielummin mutta ei tällanen pussi pahaakaan tee.

5/5

+2

gefa5 vuotta 11 kk sitten.
Yksi parhaimmista. Legendaarinen klassikkomaku ajalta, jolloin lakunuuskaa imevät pikkupojat ei olleet vielä edes pilkkeenä isukin silmäkulmassa ja maku, joka ei petä.
Ainut mistä voi valittaa, onkin sitten se hinta...

5/5

+2

koipallo6 vuotta sitten.
Kyllähän tämä on nimensä mukaan numero 1, paras hinta/laatu/pakkauskoko suhde... Sopivan kuivat pussit, tunti menee huulessa helposti ennenkö rupee valuttamaan...

3/5

+2

kanki7 vuotta 2 kk sitten.
Aliarvostetuin pussi, jonka tunnen! Jonnejen inhokki! En itsekkään väittäisi, että lössi versiolleen pärjäisi, mutta eipä juuri mikään muukaan merkki sitä tee! Tupakkipenojen nutu!

4/5

+1

Kunkku5 vuotta sitten.
Hyvä tupakan maku! Kuppi teetä ja Ettania ai että voi olla hyvää.

5/5

+0

Penakki2 kuukautta sitten.
Paras pussinuuska mitä löytyy. Jos ei ettanin löysää, niin sitten tämä. Tältä nuuskan pitää maistua, haista ja kuulostaa.

5/5

+0

Nuuskapeke883 kuukautta sitten.
Viime viikolla työkaveri tarjosi Ettanin, tuli pikkupoika-ajat mieleen. Tämä on aitoa NUUSKAA. Pussit koostumukselta sopivan kosteita, maku tupakkainen, valuu sopivasti. Harmi kun tähän suomenmaalla harvemmin törmää, joten liian usein joutuu tyytyä LD ym. Pitää elää siinä toivossa, että nää nykyajan kakarat oppis näitä oikeita nuuskia vetään karkin makuisten pesuaineiden sijaan, silloin ehkä vois saatavuus parantua täälläkin.

5/5

+0

Ystävänuuskan3 vuotta 7 kk sitten.
Aivan vitun huikeeta tavaraa.. ettan ei petä koskaan..niin rakastan ettania..vetäkää jonnet sitä odenssia niin mä vedän nuuskaa

4/5

+0

nuuskaboy7 vuotta 4 kk sitten.
tää on miesten nuuskaa.tosin tuoreena parasta jos pöyälle unohtunu parks päiväks pakka ni alkaa maistuun ummehtuneelle ja pahalle muuten hyväää

5/5

+0

P7 vuotta 10 kk sitten.
Ettan ei selittelyjä kaipaa, kyllähän tätä aina välillä ostaa. Multana tosin.

5/5

-1

Möllihuuli5 vuotta 1 kk sitten.
Siis jumankauta. Aivan mahtavaa kamaa. Laatu ja hintalaatusuhde kohdallaan. Yleensä mehutus vituttaa, mutta Ettanin mehua voisi juoda vaikka litra tolkulla. Ettan on se ykkönen nyt ja aina. Ettan on elämä ja rakkaus.

4/5

-1

walluuuj4 vuotta 11 kk sitten.
Ei pärjää veljelleen lössille, se on vain fakta. Mutta pussinuuskaksi ettan on myös hyvää. Maku on se aito tupakka (ehkä mallu hmmm) ja nikotiinia on se oikea määrä mitä tarvitsee olla niksojen pois saamiseksi. Hyvää nuuskaa myös näin pussimuodossa. Jopa ehkä kärkikolmikkoon rapen ja generalin kanssa

4/5

-1

hokitero143 vuotta 11 kk sitten.
Legendaarinen nuuska ei voi muuta sanoa. Jonnet ei ymmärrä että on olemassa hyvää perusnuuskaa ja nuuskaa jossa on vähemmän nikotiinia. Ei petä koskaan, on perus hyvää ja perusnuuskista ehkä yksi parhaimmista. :)

4/5

-1

Jarspa6 kuukautta sitten.
Parasta tupakanmakuista nuuskaa, mitä itsellä on ollut. Vähän enemmän kaipasi potkua.

1/5

-1

perse-arska2 kuukautta sitten.
Tää nyt on vähän kun anoppia vahingossa nussis pimeessä, ei oikein toimi kun liian perinteinen .
Mut jos kelpaa vähäeleinen kutina niin sitte tätä vaan, ite oon kauan käyttäneenä tottunu siihen
että herpes huulessa kiehuu ja sätii vitusti, tää ei enää tee sitä.
Rojun pitää olla sellasta että hampaat sulaa helvettiin ja aistit häipyy sen tein, pallit putoo lahkeesta
ja norsu painaa kuivilla kakkoseen.

Arvostele ETTAN Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.