ETTAN Original Pussinuuska

ETTAN Original Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali38.75 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ETTAN Original Pussinuuska


5/5

+73

Snus9 vuotta 10 kk sitten.
Parasta mitä voi ylähuuleen laittaa!! Ekan kerran tätä 14vuotiaana huuleen tunkenut ja nytkin 16 vuoden jälkeen tälläkin hetkellä tätä ihanaa herkkua siellä on. Jos ei tästä tykkää niin on miehessä vikaa!


4/5

+69

Make10 vuotta 1 kk sitten.
Legendaarista ja ei petä koskaan.
Ei tarvitse perusteluja.
Ainoa miinus kun ei stark versiota.

3/5

+31

Ykönen1 vuosi sitten.
Tällä tuli aikoinaan alotettua nuuskaaminen. Yksi lempinuuskistani. Hyvää nuuskaa. Hinta/Laatusuhde erittäin hyvä. Hammastahnan makua. Perusnuuskan maku peittynyt hyvin alle. Ei ala valuttamaan nopeasti, toisaalta valuuttaa, jos kuolan eritys samaa kuin berhardilaisella eli silloin sulaa huuleen kui mehujää kesällä. Suosittelen kokeneemalle nuuskaajalle tai jos ei ole muuta tarjolla. Myös aloittelijalle erinomainen nuuska. Mukava potku tässä nuuskassa. Jokapäiväiseen käyttöön.
Hyrisee yläpasasessa. Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä. En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että aistuu samalta kuin juutalaisen kalju tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan DDF484RTJ akkuporakone.
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen.
Miinuksena huono saatavuus, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä traktorit myyvät. Kaiken kaikkiaan 11/11!


5/5

+28

Nuuskaturpa10 vuotta 1 kk sitten.
Yksinkertaisesti paras!

4/5

+26

wamba3 vuotta 2 kk sitten.
Ensimmäinen ja ainut oikea - monelle. Samaan hintaan saa kuitenkin kaksi askia yhtä hyvää kamaa joten viime vuosina jäänyt vähemmälle ja perus ld vienyt tämän paikan omassa jääkaapissa. Aski kerran pari vuodessa riittää, suuri syy tuo hinta.

4/5

+23

Kunkku7 vuotta 5 kk sitten.
Hyvä tupakan maku! Kuppi teetä ja Ettania ai että voi olla hyvää.

5/5

+23

ettanboy698 vuotta sitten.
parasta nuuskaa mitä huuleen voi laittaa. Itse olen käyttänyt jo kohta 3 tornia. Tätä joka miehellä pitäisi olla jääkaapissa tai taskunpohjalla.

5/5

+18

koipallo8 vuotta 5 kk sitten.
Kyllähän tämä on nimensä mukaan numero 1, paras hinta/laatu/pakkauskoko suhde... Sopivan kuivat pussit, tunti menee huulessa helposti ennenkö rupee valuttamaan...

5/5

+16

Penakki2 vuotta 7 kk sitten.
Paras pussinuuska mitä löytyy. Jos ei ettanin löysää, niin sitten tämä. Tältä nuuskan pitää maistua, haista ja kuulostaa.

4/5

+12

nuuskaboy9 vuotta 10 kk sitten.
nuuska on aina nuuskaa...

5/5

+8

nuuskajokke7 vuotta 4 kk sitten.
Maku on helvetin kultainen niin kuin veljessään lössissä. Multana kyllä mielummin mutta ei tällanen pussi pahaakaan tee.

4/5

+5

nuuskaboy9 vuotta 10 kk sitten.
tää on miesten nuuskaa.tosin tuoreena parasta jos pöyälle unohtunu parks päiväks pakka ni alkaa maistuun ummehtuneelle ja pahalle muuten hyväää

5/5

+1

P10 vuotta 2 kk sitten.
Ettan ei selittelyjä kaipaa, kyllähän tätä aina välillä ostaa. Multana tosin.

3/5

+0

Nuuskapete9 vuotta 2 kk sitten.
EI pärise? Ei mikään ihme ettei nuorisolla enää "pärise" nämä old school tuotteet, kun nykyään on markkinoilla överivahvoja yltiöesanssisia makunuuskia, joissa esanssinen makuseos poraa huuleen reiän. Nuoriso hakee enemmän nuuskalta sitä huulessa kirvelyä, kyllä perus Ettanin 8mg nikotiinit pitäis riittää ihan kevyesti. Järkyttää ajatella noita kakaroita, jotka käyttävät jotain 22mg odens paskaa ja haukkuvat nää kunnon nuuskat ihan lyttyyn. Mut joo ei oo mun mielestä mitään priimaa tää Ettan, mutta kuitenkin ajaa asiansa ja on laadultaan hyvää.

5/5

-1

Nöpä7 kuukautta sitten.
On se herkkua, on.

Arvostele ETTAN Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.