LD Löysä

LD Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku40€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaJTI Sweden

Arvostelut nuuskalle LD Löysä


5/5

+6

sero9 vuotta 8 kk sitten.
Aivan loistavaa,maku tosi hyvä ja tuntuukin nuuskalle


5/5

+4

Masa10 vuotta 1 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska.
Koostumus hyvä leivottavaksi ja maku todella hyvä.
Suosittelen +++

3/5

+2

Asdasd3 vuotta 7 kk sitten.
Ihan hyvää nuuskaa, koostumuksesta ja hinnasta miinus.


5/5

+2

jonkke10 vuotta 1 kk sitten.
Tämä on ehdottomasti yksi parhaista! Maku on erittäin pirteä ja tuoksuu mahtavalle. Ehdottomasti suosittelen kaikille! Koostumukseltaan juuri sopivaa käsin leivontaan.

4/5

+1

Nuuskaaja9 vuotta 4 kk sitten.
Mielestäni tässä oli paras nuuska kun tornin hinta oli siinä 20-30e paikkeilla vuosi-kaksi sitten. Nykyään kun hinta noin korkea turvaudun ennemmin tuttuihin ja turvallisiin ettaniin sekä generaaliin. Muovinen purkki tuo oman plussansa tähän tuotteeseen ja hinta noussut tasaista tahtia joten se kertonee etten ollut ainoa joka ajatteli aikoinaan että loistava ja halpa nuuska, tokihan tällä säästää sen viitisen euroa jos ei ota juuri ettania tai keneraalia. Tulevaisuudessa varmasti tulen viellä tätä tuotetta makustelemaan ja edelleen on yksi suosikkini vaikka hinta noussut onkin! Maku hyvä, tuoksu hyvä ja plussaa tosiaan tuosta muovisesta rasiasta 4/5 koska hinta nykyään sievoinen.

4/5

+1

kuke10 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin mielyttävän hajuinen ja makuinen nuuska. Haju ja maku lähellä generalin löysää, ei niin karkeaa koostumukseltaan. Hinta/laatu hyvä. Ainoan miinuksen annan muovipurkista. Suosittelen.

4/5

+0

Makkeri444 vuotta 1 kk sitten.
Tosi hyvä löysä. Haju ja maku vanhanliiton tupakka, helppo leipoa biitti. Valuttaa vähän nopeammin johtuen rakeisesta koostumuksesta. Ostin ennen melkein joka reissu, nyt harvemmin johtuen hinnasta joka noussut lähelle Matchin hintoja.

3/5

+0

TurboHuuli6 vuotta 5 kk sitten.
Hyvin paljon tulee mieleen Knekt tästä löysästä. Maku todella hyvä tuoksusta puhumattakaan. Tämä löysä ei valuta, mutta koostumukseltaa hyvin kukkamultainen. Helpoosti hajoaa, kun ottaa kimpaletta huulesta pois. Plussa myös muovikiekosta. Hyvä peruslöysä, jota en kummiskaan ostaisi kuin pahanpäivän varalle. Hinta kohdillaan.

4/5

+0

SunnySnus7 vuotta 2 kk sitten.
Ei oo hinnalla pilattu tätä. Ekat pari purkkii maistu vähä oudolt mut sen jälkee iha käyttötavaraa. Koostumuskaan ei oo huonoimmast päästä.

4/5

+0

IsoJorma8 vuotta sitten.
Perusnuuskaa, itselleni hiukan liian hapokas, runsaassa käytössä ikenet halkeilee. Plussaa halpa hinta, laivalla n. 30€/tanko.

3/5

+0

Knöllimake8 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä arkinuuska!tällä hetkellä ajossa Ettanin ja Grovin ohella..

4/5

+0

konkari9 vuotta 2 kk sitten.
plussaa annan mausta ja koostumuksesta miinusta että valuu nopeasti ja levii itselläni huulessa

5/5

+0

jonne10 vuotta 1 kk sitten.
Yksi parhaimmista lösseistä. Maku hyvä, koostumus on hyvä ja tuoksu miellyttävä.

2/5

-1

Zinff4 vuotta 8 kk sitten.
Hyvän makuinen, mutta muuta hyvää ei tässä mielestäni ole. Vaikea leipoa ja hajoaa suuhun laitettaessa. Tykillä saa hyvät biitit, mutta pois ottaminen hajottaa nöllin ja leviää suuhun. En ostaisi enää. Pitkään LD originsl pussia käyttäneen, tämä toimii paremmin. Kumpa vain koostumus olisi edes hieman kiinteämpää, nii tämä olisi ykkösnuuska. Jos tykkäät kukkamullan tapaisesta löysästä, niin tämä on oiva valinta. Muutoin jätä hyllyyn. Nii ja valuttaa tosi nopeasti..

Arvostele LD Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.